Έχω κι εγώ πρόβλημα με τα pdf και τα jpg τα τελευταία, αυτά που είναι 3play. Επικοινώνησα μαζί τους, είναι κάτι που το γνωρίζουν και θα το φτιάξουν είπαν...
Και nova full pack; Πρώτη φορά ακούμε τέτοια προσφορά. Ή το sports ή το cinema δίνουν στην τιμή αυτή. Μάλλον κάποιο λάθος έγινε...«Τηλεφωνιά απεριόριστα, κινητά 12 ωρες/μηνα, ιντερνετ 24 και NOVA full pack, μόνο με 39,90 για πάντα».
στο 3play των 29,90 (με start pack) οι δύο μήνες δώρο NovaHD λήγουν αυτόματα μετά το πέρας των δύο μηνών ?
ή πρέπει ο συνδρομητής να αιτηθεί την διακοπή τους (και ως εκ τούτου και την χρέωση) ?
Εξαιρετική θα έλεγα.Τι λέτε δεν είναι καλή προσφορά;
Παιδιά με πήραν τηλέφωνο και μου έδωσαν το 3play+όλα τα nova cinemas + novasport 1 + δωρεάν εγκατάσταση + δωρεάν hd με 39 για πάντα, πριν είχα doubleplay + επίγεια, βέβαια δεν ξέρω αν έχει σημασία που έχω σύνδεση εδώ και πέντε χρόνια στο τηλέφωνο + το επίγειο αλλά είναι τρελή η προσφορά και φυσικά δέχτηκα. Τι λέτε δεν είναι καλή προσφορά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.