Προσφορά NOVA

εμένα μονοι τους με πηραν και συνεχισαν την προσφορα στα30.99 το πληρες πακετο για ενα χρονο.

Τυχεροί είσαστε παιδιά. Εγώ ακόμα παλεύω να πάρω την προσφορά . Συνέχεια τηλέφωνα περνω μπάς και κερδίσω Τίποτα . Ειναι ρομπες τελικά . Τι νομίζουν πέρνουμε τρελλούς μισθούς ?

Last edited by a moderator:
Έχω κι εγώ πρόβλημα με τα pdf και τα jpg τα τελευταία, αυτά που είναι 3play. Επικοινώνησα μαζί τους, είναι κάτι που το γνωρίζουν και θα το φτιάξουν είπαν...

Για όποιον ενδιαφέρεται, σήμερα ανοίγουν κανονικά τα pdf και τα jpg.

Ξερει κανενας αν θα βγει νεα προσφορα οπως περυσι για τους οπαδους των ομαδων (299 Ευρω);
Επίσης αυτων που ληγουν τι θα γινει. Ανανεωση η μαυρη εικονα που ειναι και της μοδας...

σε προσφατη επικοινωνια για το προπληρωμενο πακετο μου ειπανε να περιμενω και θα δουμε αν θα ξαναβγει τετοια προσφορα..δεν μου εδιναν την προσφορα με τα 39,90 ακομα και οταν τους τονισα οτι εχω οτε dp και θελω να ερθω forthnet κλπ..παντως και να ξαναβγει,με την περσινη τιμη δεν ανανεωνω με τιποτα,χωρις premier και αεκ(αν και δεν ειμαι αεκτζης) και με καμια προσθηκη..με 200 ευρω αμα θελουνε,αν και με την συμπεριφορα τους με βλεπω για ote tv..ασχετο,μολις ειδα στο mynova οτι μου εχουνε ενεργοποιημενα τα adult..πηρα τον 831 πριν 1 μηνα και ενεργοποιησανε τα hd..ξερει κανεις να μου πει για ποσους μηνες ειναι το καθενα?

Πήγαινε σε κατάστημα και κάνε αίτηση για το 3play της προσφοράς με τα 39,90 ευρώ.Δεν καταλαβαίνουν στο τηλέφωνο,το έχουμε ξαναπεί.Το δικαιούσαι κανονικότατα.

Σε τηλέφωνο μου τη Παρασκευή, ρώτησα αν ισχύει η προσφορά 39,90 sports pack με 12μηνη σύμβαση καθώς ενδιαφέρονταν ο πατέρας μου. Την προσφορά αυτή μου την είχαν ήδη κάνει πριν από κάποιο καιρό όταν ρώτησα για διακοπή λόγω ανύπαντρης κάρτας που είχε ο πατέρας μου. Όχι μου λένε, έχει λήξει. Μετά από παράκληση μου για το αν μπορεί να γίνει μια εξαίρεση μου την έδωσαν. Χθες με παίρνουν εμένα (που έχω διακόψει) και γεμάτη χαρά η κοπέλα μου λέει 'Έχουμε προσφορά στα 39,90 το sports pack'. Πριν με πιάσει νευρικό γέλιο, ρωτάω αν μπορεί να με πάρει τηλέφωνο αύριο (δλδ σήμερα) για να της πω σίγουρα. Μου απαντάει ότι η προσφορά έληγε χθες Τετάρτη 26/6!!!

Με λίγα λόγια, κατάλαβα πως η Nova έχει έτοιμη μια καραμελίτσα για όσους έχουν sports pack. 12μηνο με 39,90. Πολλοί με πακέτο sports, διακόπτουν το καλοκαίρι οπότε και πληρώνουν 9*52,20=469,80 . Με την προσφορά δίνεις 478,8. Όποτε ζητάς διακοπή ή έχεις ήδη διακόψει, σου πετάνε την καραμελίτσα. Απίστευτες τακτικές για να πουλήσουν.

Είμαι συνδρομητής forthnet στο πακέτο με τα 17,90 που σε 2 μήνες έληγε. Μόλις υπέγραψα για:

- 3play (σταθερα+720' κινητά) + sports pack = 39,90 με εξώφληση μέσω πιστωτικής.
+ 12 μήνες HD δωρεάν
+ 3 μήνες adult δωρεάν
+ HD831 δωρεάν
+ router technicolor-κάτι δωρεάν (ζήτησα καινούριο)

Έχει να φύγει πολύ μπυρόνι...

Παιδια εγώ πριν ένα μήνα έφυγα από την Nova λόγω κόστους και πήγα στον Otetv. Αφού έφαγα την κρυάδα με τα κινηματογραφικά κανάλια (βαρέθηκα να βλέπω το matrix), με άκουσε φαίνεται ο Θεούλης. Σήμερα -μετά από ένα μήνα που τους έκοψα- με πήραν απο τη Nova και μου είπαν ότι: «Τηλεφωνιά απεριόριστα, κινητά 12 ωρες/μηνα, ιντερνετ 24 και NOVA full pack, μόνο με 39,90 για πάντα».
Δεν ήξερα τι να κάνω, με έπιασαν στον ύπνο. Επρεπε λοιπόν να... φιλτράρω όλα αυτά, να βγάλω κομπιουτεράκι και να αποφασίσω ότι θα ξαναγυρίσω στην forthnet ΤΩΡΑ!!! Παμελάκιας καντάντησα..
σ.σ.: Πλάκα θα έχει όταν θα με πάρουν από τον ΟΤΕ

«Τηλεφωνιά απεριόριστα, κινητά 12 ωρες/μηνα, ιντερνετ 24 και NOVA full pack, μόνο με 39,90 για πάντα».
Και nova full pack; Πρώτη φορά ακούμε τέτοια προσφορά. Ή το sports ή το cinema δίνουν στην τιμή αυτή. Μάλλον κάποιο λάθος έγινε...

Κι εγώ νομίζω ότι έχει γίνει κάποιο λάθος. Μέχρι στιγμής έχει δοθεί τηλεφωνικά το full pack είτε 55 , είτε 60 (φυσικά μαζί με όλα τα υπόλοιπα: τηλεφωνία απεριόριστα +εξωτερικό, κινητά 12 ώρες/μήνα, ίντερνετ 24).
Καλό είναι να επιβεβαιωθεί πρώτα...

στο 3play των 29,90 (με start pack) οι δύο μήνες δώρο NovaHD λήγουν αυτόματα μετά το πέρας των δύο μηνών ?

ή πρέπει ο συνδρομητής να αιτηθεί την διακοπή τους (και ως εκ τούτου και την χρέωση) ?

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

στο 3play των 29,90 (με start pack) οι δύο μήνες δώρο NovaHD λήγουν αυτόματα μετά το πέρας των δύο μηνών ?

ή πρέπει ο συνδρομητής να αιτηθεί την διακοπή τους (και ως εκ τούτου και την χρέωση) ?

Και να προσθέσω ότι, προσωπικά, δεν στάθηκα στο τηλεφώνημα που έκανα για τη διακοπή του adult, σε πρώτη φάση, αλλά τους ξαναπήρα μετά από 2 μέρες και μου επιβεβαίωσαν ότι έχει καταχωρηθεί η διακοπή, οπότε είμαι σίγουρος ότι δεν θα χρεωθώ ούτε μια μέρα.

Την ίδια διαδικασία σκοπεύω να ακολουθήσω και για τα HD.

Παιδιά με πήραν τηλέφωνο και μου έδωσαν το 3play+όλα τα nova cinemas + novasport 1 + δωρεάν εγκατάσταση + δωρεάν hd με 39 για πάντα, πριν είχα doubleplay + επίγεια, βέβαια δεν ξέρω αν έχει σημασία που έχω σύνδεση εδώ και πέντε χρόνια στο τηλέφωνο + το επίγειο αλλά είναι τρελή η προσφορά και φυσικά δέχτηκα. Τι λέτε δεν είναι καλή προσφορά;

Αν σου έδιναν novasports+novacinema 1 θα ήταν ακόμα καλύτερα νομίζω, αλλά καλή προσφορά είναι,κρίνοντας τις υπόλοιπες που έχουν κάνει.

Παιδιά με πήραν τηλέφωνο και μου έδωσαν το 3play+όλα τα nova cinemas + novasport 1 + δωρεάν εγκατάσταση + δωρεάν hd με 39 για πάντα, πριν είχα doubleplay + επίγεια, βέβαια δεν ξέρω αν έχει σημασία που έχω σύνδεση εδώ και πέντε χρόνια στο τηλέφωνο + το επίγειο αλλά είναι τρελή η προσφορά και φυσικά δέχτηκα. Τι λέτε δεν είναι καλή προσφορά;

Αν μπορείς φίλε Δημήτρη ξεκαθάρισε μας προς ενημέρωση,αν περιλαμβάνονται ή όχι απεριόριστα σταθερά (αστικά και υπεραστικά) καθώς και αν περιλαμβάνονται ή όχι 12 ώρες το μήνα προς όλα τα κινητά ή αν τα κινητά θα σου χρεώνονται με αστική χρέωση (περίπου 1,80 ευρώ η 1 ώρα προς κινητά δηλαδή).

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για πολύ καλή προσφορά,τουλάχιστον κατά τη δικιά μου γνώμη!