Προσφορά NOVA

Λοιπόν παιδιά το παιχνίδι των «ατομικών» προσφορών καλά κρατεί και από τις δύο εταιρείες. Μόλις χθες -και ενώ είμαι εδώ και 3 μήνες στον ΟΤΕ με triple play- με πήραν απο τη nova και μου είπαν ότι μου δείνουν για να με ξαναπάρουν πίσω: δωρεάν και απεριόριστα σταθερά-υπεραστικά και κινητά(!), δωρεάν και απεριόριστα σε 50 χώρες του εξωτερικού, 24άρι ιντερνετ και nova full pack+HD+adult pack, για πάντα στα 49 τελική τιμή και για πάντα!!! Φυσικά και δέχτηκα και επιστρέφω στην οικογένεια της forthnet μετά από 3,5 μήνες περίπου...

Last edited by a moderator:
Εξαιρετική προσφορά, αλλά "πολλά τα λεφτά Άρη" για τα τέλη αποδέσμευσης από τον οτέ.

Λοιπόν παιδιά το παιχνίδι των «ατομικών» προσφορών καλά κρατεί και από τις δύο εταιρείες. Μόλις χθες -και ενώ είμαι εδώ και 3 μήνες στον ΟΤΕ με triple play- με πήραν απο τη nova και μου είπαν ότι μου δείνουν για να με ξαναπάρουν πίσω: δωρεάν και απεριόριστα σταθερά-υπεραστικά και κινητά(!), δωρεάν και απεριόριστα σε 50 χώρες του εξωτερικού, 24άρι ιντερνετ και nova full pack+HD+adult pack, για πάντα στα 49 τελική τιμή και για πάντα!!! Φυσικά και δέχτηκα και επιστρέφω στην οικογένεια της forthnet μετά από 3,5 μήνες περίπου...

Σε 2 μέρες θα σε πάρουν απ τον οτέ και θα σου δώσουν 6 μήνες δωρεάν το full pack για να μείνεις:flipout:

Εξαιρετική προσφορά, αλλά "πολλά τα λεφτά Άρη" για τα τέλη αποδέσμευσης από τον οτέ.

...επειδή έχω μία αντίστοιχη, πολύ καλή προσφορά, και το σκέφτομαι...

... πόσα είναι τα "τέλη αποδέσμευσης" από ΟΤΕ για 4 μήνες;

.. Τα 40 ευρώ Χ 4 (μήνες) = 160 ευρώ ή υπάρχουν και κρυφές.. χρεώσεις;

ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.....

παιδια δεν εχει τελη αποδευσμεσης εαν πας και πεις οτι το σταματαω επειδη αλλαξατε την τιμη προς τα επανω κατα 2 ευρω περιπου. εγω ετσι εκανα πριν απο 15 μερες και μπορει να το κανει καποιος ολο τον 9 και τον 10 μηνα χωρις τελος αποδευσμευσης... βεβαια θα πατε στο καταστημα με το ote tv kaon στο χερι και θα πειτε οριστε ... φυσικα θα σας κανουν προταση 6 μηνες με μικροτερη τιμη κτλ αλλα φευγεις και εισαι μια χαρα

πηρα τηλεφωνο στις 4 η ωρα και μετα απο 6 λεπτα μια καλη κοπελα όταν της ειπα σε τι τιμη μπορω να προσθεσω το sport pack (οποτε να εχω και τα 700 λεπτα στα κινητα + σταθερα+ + cinema) μου λεει μισο λεπτο ... και τσουπ 49.90 για εναν χρονο μου λεει --- HD δωρεαν μπορω να εχω 1 χρονο ? ναι αλλα πρεπει να πληρωσετε με πιστωτικη ... οκ λεω θα παω σε καταστημα να δηλωσω πιστωτικη και μετα παλι τηλεφωνο ...

τωρα εγω ειμαι τυχερος η το κανουν και σε άλλους ? δεν πιστεω να με συμπαθησαν ετσι απλα ... καλη τιμη δεν ειναι τα παντα ολα με 49.90??
Ενεργοποιήθηκες;;
Σου ήρθε λογαριασμός;;

Ρωτάω, διότι με αυτούς ....ποτέ δεν ξέρεις.....

Μακάρι να ειναι έτσι...:)

Απορώ γιατί δεν κάνουν καμιά προσφορά της προκοπής σε περιοχές που δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο η nova. Το full pack μόνο στοιχίζει περισσότερο..

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ανάλογα το πρόγραμμα.Συνήθως για τηλ.-ιντερνετ είναι 110 ευρώ.Και εννοούσα τέλη αποδέσμευσης τηλεφωνίας και τηλεόρασης, αλλά όπως πολύ σωστα λέει ο sotiriadisc και δεν το είχα σκεφτεί, πως μέχρι 1/11 μπορείς να κόψεις τον otetv αζημίως.Γιατί αλλιώς ο thanasiskokk θα έπρεπε να πληρώσει 110+160(οι υπόλοιποι μήνες για otetv)= 270 ευρώ περίπου.Εξ ου και το "πολλά λεφτά".

Πως δικαιολογείται 270 ευρώ για να σταματήσεις να έχεις υπηρεσίες; Φαντάζει εντελώς καταχρηστικό, προσωπικά δε θα πλήρωνα ποτέ τέτοιο ποσό ακόμα κι αν το αναφέρει στο συμβόλαιο. Κανένα δικαστήριο δε θα θεωρήσει λογικούς τέτοιους όρους, θα τους κρίνει παράνομους και καταχρηστικούς και θα σου πληρώνουν και τα δικαστικά έξοδα μετά.

Αυτή τη στιγμή είμαι σε διαδικασία "σπασίματος" συμβολαίου All in One με Wind σε κινητή και τηλεφωνία/internet, με αιτιολογία την απαράδεκτη κάλυψη 3G που έχει η συγκεκριμένη εταιρεία. Δε πρόκειται να τους πληρώσω ούτε ευρώ παραπάνω από την μείωση τιμής αντί επιδότησης που έλαβα τους προηγούμενους 4 μήνες.

Last edited:
Δε πρόκειται να τους πληρώσω ούτε ευρώ παραπάνω από την μείωση τιμής αντί επιδότησης που έλαβα τους προηγούμενους 4 μήνες.

Αυτό ακριβώς .....πληρώνεις το όφελος της επιδοτησης και τίποτα άλλο!!(αρκεί να μην έχεις πάρει συσκευή)!!

τι προσφορά σου έχουν κάνει αν επιτρέπεται;;;

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Πως δικαιολογείται 270 ευρώ για να σταματήσεις να έχεις υπηρεσίες; Φαντάζει εντελώς καταχρηστικό, προσωπικά δε θα πλήρωνα ποτέ τέτοιο ποσό ακόμα κι αν το αναφέρει στο συμβόλαιο. Κανένα δικαστήριο δε θα θεωρήσει λογικούς τέτοιους όρους, θα τους κρίνει παράνομους και καταχρηστικούς και θα σου πληρώνουν και τα δικαστικά έξοδα μετά.

Αυτή τη στιγμή είμαι σε διαδικασία "σπασίματος" συμβολαίου All in One με Wind σε κινητή και τηλεφωνία/internet, με αιτιολογία την απαράδεκτη κάλυψη 3G που έχει η συγκεκριμένη εταιρεία. Δε πρόκειται να τους πληρώσω ούτε ευρώ παραπάνω από την μείωση τιμής αντί επιδότησης που έλαβα τους προηγούμενους 4 μήνες.

Σύμφωνα με αυτά που υπογράφεις, αυτά είναι να πληρώσεις.Για τηλεφωνία οτέ & τηλεόραση otetv υπογράφεις 2 ξεχωριστά συμβόλαια.Τα 270 ευρώ αναφέρονται στο μέλος που είπε πως μετά από 3,5 μήνες ξαναγυρνά στη forthnet.Στον otetv αν φύγει πριν το 12μηνο πληρώνεις τους εναπομείναντες μήνες.Αλλά όπως είπα, έκανα λάθος για τα τέλη αποδεσμευσης για την τηλεόραση, καθώς αποχωρείς αζημίως πριν το 12μηνο μέχρι 1/11 λόγω αύξησης της τιμής.

Δε μπορεί κανείς να σε αναγκάσει να πληρώσεις για μήνες υπηρεσιών που ΔΕ ΘΕΣ πια. Είναι όρος καταχρηστικός. Είναι αδιάφορο αν τον υπέγραψες.Αν έχεις την επιμονή να φτάσεις στα δικαστήρια, θα κριθεί καταχρηστικός. Είναι αντίστοιχη περίπτωση με όρους τραπεζών που κρίθηκαν καταχρηστικοί, άσχετα αν οι συμβαλλόμενοι είχαν υπογράψει.

Πριν από λίγο με πήραν απο ΝΟΒΑ και συμφώνησα σε προσφορα ..3play απεριοριστα σταθερα,κινητα(750 λεπτα),εξωτερικο, internet +Full Pack+hd (για ενα χρόνο)
με 49,90 για πάντα.Πιστεύω πως είναι καλή προσφορα.

υγ.Πριν απο 1 εβδομάδα περίπου είχα καλέσει την nova και είχα ζητήσει σε αυτή την τιμη ..και δεν έπεφταν καθόλου απο τα 65 ευρώ και χωρίς κινητά!!
Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ή είναι τυχαίο!!

Αυτό είναι το περίεργο...είχα πάρει το nova in abox πριν 1 χρόνο περίπου με 2 μήνες sports pack...τίποτα άλλο και τηλεφωνο είχα hol.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Πριν από λίγο με πήραν απο ΝΟΒΑ και συμφώνησα σε προσφορα ..3play απεριοριστα σταθερα,κινητα(750 λεπτα),εξωτερικο, internet +Full Pack+hd (για ενα χρόνο)
με 49,90 για πάντα.Πιστεύω πως είναι καλή προσφορα.

υγ.Πριν απο 1 εβδομάδα περίπου είχα καλέσει την nova και είχα ζητήσει σε αυτή την τιμη ..και δεν έπεφταν καθόλου απο τα 65 ευρώ και χωρίς κινητά!!
Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ή είναι τυχαίο!!
απο νόβα η από άλλη εταιρία; εννοω εξωτερικό συνεργάτη.