Προσφορά NOVA

Εγώ είχα το start pack + κινητά + εξωτερικό και πλήρωνα 41,9€.

Τους έστειλα ένα mail σε ευγενικό ύφος, ότι θα ήθελα μια καλύτερη τιμή για να προσθέσω το full pack και τα hd...

Με πήραν τηλέφωνο και μου πρόσφεραν όλα τα παραπάνω + multiview (το οποίο δεν με ενδιέφερε και δεν το έβαλα) στα 59,9€ και χωρίς πιστωτική.
Μάλιστα αν έκανα χρήση πιστωτικής μου έδιναν και τον 865 με 50 ευρώ.

Εμένα η τιμή με ικανοποίησε μιας και με 18 ευρώ παραπάνω, σε σχέση με αυτά που πλήρωνα, πήρα όλα τα sports, όλα τα cinema και τα HD.
Συμφώνησα και σε 3 μέρες ενεργοποιήθηκε.

Είχα και εγώ την καλοκαιρινή προσφορά με 29,90 (τηλεφωνία + ίντερνετ + 720' + start pack) και πρόσθεσα πρόσφατα το πακέτο της Χριστουγεννιάτικης με επί πλέον 25 , αλλά με 2 μήνες δωρεάν (αθλητικά + cinema1 + HD + adult για 3 μήνες, χωρίς τη χρήση πιστωτικής πλέον) και θεωρώ ότι έχω σχεδόν τις ίδιες υπηρεσίες σε σημαντικά φτηνότερη τιμή, σε σχέση με εκείνα που πλήρωνα μέχρι 31/12 για το full pack με προνόμιο που είχα σε άλλη γραμμή στην οποία διέκοψα τη Nova. Δεν έχω τα cinema 3-4 αλλά δεν με ενδιαφέρει αφού έχω τη δική μου συλλογή ταινιών.

Τελικά η προσφορά Christmas 2013 ήταν μια καλή προσφορά για εμένα τουλάχιστον - και ας την αποδοκίμαζα στην αρχή... Έχεις όλα τα προνόμια του full pack χωρίς τα novacinema 2, 3 και 4, ενώ το nova3D κλείνει μόνο στις ταινίες. Άργησα να το καταλάβω αλλά στο τέλος την πήρα γιατί πραγματικά ήταν συμφέρουσα.
Ο φίλος με τα 59,90 πήρε επίσης μεμονωμένα μια εξαιρετική προσφορά αν κρίνω και από το γεγονός ότι έχει και διεθνείς κλήσεις.

Last edited:
μέσα στην βδομάδα μου κάναν τηλεφωνική προσφορά 3play + full pack στα 39,9, αλλα μόλις τους είπα οτι είμαι ήδη συνδρομητής μου το έκοψε λέγοντάς μου οτι είναι προσφορά μόνο για καινούργιους συνδρομητές.

Κάθε περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότητές της, αλλά αυτή την προσφορά νομίζω ότι έπρεπε να την παλέψεις γιατί δεν εμφανίζεται συχνά.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

μέσα στην βδομάδα μου κάναν τηλεφωνική προσφορά 3play + full pack στα 39,9, αλλα μόλις τους είπα οτι είμαι ήδη συνδρομητής μου το έκοψε λέγοντάς μου οτι είναι προσφορά μόνο για καινούργιους συνδρομητές.

Αυτή δεν είναι προσφορά, δώρο θα το έλεγα καλύτερα.

Δεν μπήκαμε σε πολλές λεπτομέρειες, αλλά έτσι κατάλαβα οτι μου προσέφερε συμβόλαιο με 12μηνη δέσμευση και μετά γίνεται αορίστου χρόνου. Αλλα μόλις του είπα οτι έχω ήδη 3play με Novasports μόνο και τον ρώτησα αν μπορώ να αναβαθμιστώ στο πρόγραμμα αυτό, μου απάντησε οτι η προσφορά είναι μόνο για καινούργιους συνδρομητές και κάπως έτσι έληξε η συνομιλία μας.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Πήραν και σε μένα σήμερα. Όλα τα Novasport + Novacinema1 + 720' κινητά, 54,90. Δεν ήθελα να δώσω παραπάνω από τα 29,90 που δίνω τώρα, οπότε αρνήθηκα ευγενικά. Αν κάποιος ενδιαφέρεται το τηλέφωνο από το οποίο με πήραν είναι το 211 106 2905
Αυτή η προσφορά είναι η christmas 2013, και αν δεν κάνω λάθος ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου. Οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται ας τρέξει.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Είχα και εγώ την καλοκαιρινή προσφορά με 29,90 (τηλεφωνία + ίντερνετ + 720' + start pack) και πρόσθεσα πρόσφατα το πακέτο της Χριστουγεννιάτικης με επί πλέον 25 , αλλά με 2 μήνες δωρεάν (αθλητικά + cinema1 + HD + adult για 3 μήνες, χωρίς τη χρήση πιστωτικής πλέον) και θεωρώ ότι έχω σχεδόν τις ίδιες υπηρεσίες σε σημαντικά φτηνότερη τιμή, σε σχέση με εκείνα που πλήρωνα μέχρι 31/12 για το full pack με προνόμιο που είχα σε άλλη γραμμή στην οποία διέκοψα τη Nova. Δεν έχω τα cinema 3-4 αλλά δεν με ενδιαφέρει αφού έχω τη δική μου συλλογή ταινιών.

Εγώ πάντως δεν καταλαβα τι προσφορα εχεις.
Μηπως μπορείς να πεις τι εχεις τωρα και τι πληρώνεις;;

Ποιο είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις;
Στο πρώτο τμήμα της πρότασης γράφω τι είχα και τι πρόσθεσα και στο δεύτερο τη χρηματική σχέση μεταξύ του του νέου πακέτου και του full pack που είχα σε άλλη γραμμή.

Στην ουσία, για το full pack της Nova πλήρωνα 49 και τώρα βλέπω τα ίδια (με την αφαίρεση των cinema 2-4 και την προσθήκη των adult για 3 μήνες) πληρώνοντας 25 το μήνα με 2 μήνες δώρο.

Last edited:
Παντως οπου ακουτε περιεργες προτασεις (πχ 3πλεη φουλ πακ 39.90!) καλο ειναι να ζητατε εγγραφη την προταση, αν ειναι σοβαροι θα την στειλουν, αν δεν ειναι και ειναι μπαρουφες των εξωτερικων συνεργατων θα κανουν την παπια και θα τα μασανε...

Παντως το φουλπακ, δεν ειναι το ιδιο με το σπορτς + σινεμα 1 - σιμεμα 2-4, ... πχ ΗD δεν θα εχεις το Σινεμα ή δεν θα εχεις το On Demand. Οσο για το Ανταλτ πακ, περισσοτερο βαβουρα θα ειναι να το βγαλεις και να μην χρεωθεις(θα σου επιστραφει βεβαια...), παρα το περιεχομενο του... Σιγουρα αν τα εβαζες ενα ενα αυτα τα πραγματα θα πληρωνες παραπανω, αλλα δεν ειναι και καμμια τρελη προσφορα...

Όπως το βλέπει κανείς.
Εγώ θεωρώ ότι είναι σημαντική μείωση στην τσέπη μου αφού στο δωρεάν start pack, που πήρα με την καλοκαιρινή προσφορά, πρόσθεσα τα αθλητικά, το cinema 1, τα HD κλπ ΜΟΝΟ με 25 και 2 μήνες δωρεάν και βλέπω περίπου τα ίδια με εκείνα για τα πλήρωνα 49 .

Εχω το sports pack, δωρεάν HD, 3 μήνες adult pack , εώς 24mbps internet, απεριόριστα αστικά, υπεραστικά και κινητά (720') στα 39,90 . Η διαφορά μας εαν καταλαβα καλα, ειναι οτι εσυ πληρώνεις 10,- παραπανω απο εμένα για να εχεις το NC1;;

Αυτό που προσπάθησα να περιγράψω είναι η σύγκριση μεταξύ της τιμής που πλήρωνα για το full pack της Νόβα και της τιμής που πληρώνω τώρα, για τις ίδιες σχεδόν υπηρεσίες.

Δεν επιχείρησα να συγκρίνω την τιμή του πακέτου 3play που πήρες εσύ ή εγώ ή κάποιος άλλος. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε ότι η Νόβα κάνει και επιλεκτικές προσφορές που δεν είναι συγκρίσιμες μεταξύ τους.

Με ειχαν παρει πριν μερες και η προσφορα ηταν nc1+ns1+κινητα που ειδη εχω με +15 το μηνα απο τα 29.Δεν δεχτηκα.Με ξαναπηραν και μου ειπαν τα παραπανω με 10 ευρο δεν δεχτηκα.Με ξανα πηραν σημερα και τους ειπα το nc1 μαζι με τα hd καναλια(2 καναλια + δηλαδη) αν θελουν με +5ευρο.Με ειπαν θα με ξαναπαρουν για να μου πουν ναι η οχι.Τα sports δεν με ενδιαφερουν καθολου.Τα nc 2,3,4 βαζουν παλιες ταινιες οποτε μιας και βλεπω ντοκιμαντερ μαζι με το nc1 για πρεμιερες και το showcase/ng hd με +5 ευρο ειναι ενα τιμιο deal και για τη νοβα και για μενα.