μέσα στην βδομάδα μου κάναν τηλεφωνική προσφορά 3play + full pack στα 39,9, αλλα μόλις τους είπα οτι είμαι ήδη συνδρομητής μου το έκοψε λέγοντάς μου οτι είναι προσφορά μόνο για καινούργιους συνδρομητές.
Αυτή η προσφορά είναι η christmas 2013, και αν δεν κάνω λάθος ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου. Οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται ας τρέξει.Πήραν και σε μένα σήμερα. Όλα τα Novasport + Novacinema1 + 720' κινητά, 54,90. Δεν ήθελα να δώσω παραπάνω από τα 29,90 που δίνω τώρα, οπότε αρνήθηκα ευγενικά. Αν κάποιος ενδιαφέρεται το τηλέφωνο από το οποίο με πήραν είναι το 211 106 2905
Είχα και εγώ την καλοκαιρινή προσφορά με 29,90 (τηλεφωνία + ίντερνετ + 720' + start pack) και πρόσθεσα πρόσφατα το πακέτο της Χριστουγεννιάτικης με επί πλέον 25 , αλλά με 2 μήνες δωρεάν (αθλητικά + cinema1 + HD + adult για 3 μήνες, χωρίς τη χρήση πιστωτικής πλέον) και θεωρώ ότι έχω σχεδόν τις ίδιες υπηρεσίες σε σημαντικά φτηνότερη τιμή, σε σχέση με εκείνα που πλήρωνα μέχρι 31/12 για το full pack με προνόμιο που είχα σε άλλη γραμμή στην οποία διέκοψα τη Nova. Δεν έχω τα cinema 3-4 αλλά δεν με ενδιαφέρει αφού έχω τη δική μου συλλογή ταινιών.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.