Προσφορά NOVA

Κάθε μέρα τηλέφωνο από τη nova για σκέτο full pack στα 35 ευρώ.
Μα κάθε μέρα, κάθε μεσημέρι και τους έχω πει ότι έχω full pack με 25 ευρώ.
Πάντως θεωρώ αυτή τη στιγμή τα 25 ευρώ το ταβάνι και του χρόνου χωρίς CL και europa νομίζω ότι μέχρι 20 ευρώ το full pack θα αποτελεί μία λογική τιμή.

Εγώ που έχω 3play,κινητά/διεθνείς κληςεις δωρεάν και νόβα full pack (49.90 ) άμα ζητήσω μόνο nova θα πετύχω καλή τιμή ή θα μου πούνε τιμή καταλόγου ?

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Εγώ που έχω 3play,κινητά/διεθνείς κληςεις δωρεάν και νόβα full pack (49.90 ) άμα ζητήσω μόνο nova θα πετύχω καλή τιμή ή θα μου πούνε τιμή καταλόγου ?

Φίλε μου, έχω το ίδιο ακριβώς πακέτο, σε συμβόλαιο πλέον "αορίστου χρόνου".

Μετά από την λήξη του 12μηνου συμβολαίου, έκοψα τα HD, ώστε η χρέωση να παραμείνει στα 49.90, επειδή θεωρούσα "υπερβολή" την επιπρόσθετη χρέωση των HD.

Σήμερα το πρωί, ακολουθώντας την συμβουλή του φίλου kostikos, επικοινώνησα με την Forthnet, για να δώσω εντολή "πάγιας χρέωσης" μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας, ώστε να μου επαναφέρουν τα HD χωρίς επιπλέον χρέωση και χωρίς επιπρόσθετη δέσμευση συμβολαίου, αφού είχα την διάθεση να συνεχίσω με την Forthnet, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι (μέχρι να διαμορφωθεί δηλαδή μία σαφής εικόνα του τηλεοπτικού ,ποδοσφαιρικού κυρίως, τοπίου στην συνδρομητική TV).

Η απάντηση της Forthnet (13831) ήταν σαφέστατη: Μπορείτε να πάρετε δωρεάν HD "για πάντα" με επιπρόσθετη 18μηνη δέσμευση, ή με 12μηνη δέσμευση (Υ.Γ με 12μηνη δεν είναι "για πάντα")

Θεωρώντας ότι εξάντλησα και τα τελευταία περιθώρια καλοπροαίρετης συνεννόησης, έδωσα πλέον εντολή για την καταχώρηση της αίτησης φορητότητας σε άλλη εταιρία.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ, θα σου έλεγα να μην ελπίζεις σε "καλύτερη τιμή" εάν ζητήσεις σκέτη NOVA. Κάθε εταιρία έχει ορισμένα πλεονεκτήματα έναντι του λοιπού ανταγωνισμού και τα χρησιμοποιεί κατά βούληση. Είναι απόλυτα θεμιτό. Στην τελική όμως, εσύ κρίνεις και εσύ αποφασίζεις....

Αν εξαιρέσουμε la liga ή primera division αν προτιμάς, σε ποιο άλλο γεγονός είναι ασαφες το τοπίο για την επόμενη αγωνιστική χρονιά;

και μενα με πηραν τηλεφωνο σημερα και μου παν φουλ πακ μαζι με τηλεφωνια στην forthnet ολα μαζι 45 ευρω σταθερα υπεραστικα δωρεαν και 2 ωρες κινητα δωρεαν ... τους ρωταω το τσαμπιον λικ και ουεφα θα το εχετε μου λει ακομα επισημο δελτιο τυπου δεν εχουμε να σας πουμε και μου παν οτι ακομα δεν το οριστοκοποιση τους λεω αφου το εχει παρει ο οτε και μου λενε εμεις δεν εχουμε επισημο δελτιο τυπου ...

τους λεω παντως θα το εχει ο οτε ...

Μετά από την λήξη του 12μηνου συμβολαίου, έκοψα τα HD, ώστε η χρέωση να παραμείνει στα 49.90, επειδή θεωρούσα "υπερβολή" την επιπρόσθετη χρέωση των HD.

Σήμερα το πρωί, ακολουθώντας την συμβουλή του φίλου kostikos, επικοινώνησα με την Forthnet, για να δώσω εντολή "πάγιας χρέωσης" μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας, ώστε να μου επαναφέρουν τα HD χωρίς επιπλέον χρέωση και χωρίς επιπρόσθετη δέσμευση συμβολαίου, αφού είχα την διάθεση να συνεχίσω με την Forthnet, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι (μέχρι να διαμορφωθεί δηλαδή μία σαφής εικόνα του τηλεοπτικού ,ποδοσφαιρικού κυρίως, τοπίου στην συνδρομητική TV).

Η απάντηση της Forthnet (13831) ήταν σαφέστατη: Μπορείτε να πάρετε δωρεάν HD "για πάντα" με επιπρόσθετη 18μηνη δέσμευση, ή με 12μηνη δέσμευση (Υ.Γ με 12μηνη δεν είναι "για πάντα")

Θεωρώντας ότι εξάντλησα και τα τελευταία περιθώρια καλοπροαίρετης συνεννόησης, έδωσα πλέον εντολή για την καταχώρηση της αίτησης φορητότητας σε άλλη εταιρία.

Οι εξελίξεις τελικά ήταν ραγδαίες:

- Μετά την εντολή μου, προς τον ΟΤΕ, να προχωρήσει η αίτηση φορητότητας που είχα υπογράψει, αυτή έγινε άμεσα δεκτή (έλαβα άμεσα μήνυμα στο κινητό μου...)

- Το απόγευμα δέχθηκα τηλέφωνο από Forthnet, ώστε να επιλέξω διάφορα ... ανταγωνιστικά προγράμματα, μεταξύ των οποίων και ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ HD χωρίς καμία επιβάρυνση!!!!!!!

[υπενθυμίζω ότι σήμερα (πριν δώσω το τελικό ΟΚ στον ΟΤΕ) επικοινώνησα με την Forthnet για να δώσω εντολή πάγιας πληρωμής ώστε να μην χρεώνομαι τα HD, αλλά ...αρνήθηκαν]

Βέβαια, απέρριψα τις προτάσεις, και συνεχίζω με τον άλλο πάροχο, γιατί δεν με καλύπτει.... συναισθηματικά αυτό το "παιγνίδι" ....

(Απλά, θα πω ότι στεναχωρήθηκα, επειδή σήμερα έτυχε να συνομιλήσω με έναν ευγενέστατο και εξαίρετο εργαζόμενο της Forthnet που μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων...)

Γιατί στεναχωρήθηκες; Σαν καταναλωτής πρέπει να πας στον πάροχο που σε συμφέρει από την σκοπιά που το βλέπεις εσύ.

Φίλε Δημήτρη,επίτρεψέ μου να πω ότι "παιγνίδι" κάνουν και οι 2 πλευρές με σκοπό το κέρδος.Και ο καταναλωτής και ο πάροχος.
Μπορώ δε να σου πω ότι αφού τελικά θα υποκύψει ο πάροχος,έστω και μέσω της αίτησης φορητότητας,πάλι κέρδος είναι για τον καταναλωτή.
Φαντάσου να μην σε καλούσαν ξανά από την Forthnet,εμένα από τη Hol,τον άλλο από τον ΟΤΕ κτλ.
Δυστυχώς ή ευτυχώς ένα παζάρι είναι και ισχύει παντού.
H επιχειρηση βάζει κάτω τα έξοδά της και τιμολογεί ένα προιόν με Χ τιμή.
Όταν θα δει ότι φεύγεις,είτε πουλάει τηλεφωνία,είτε ρούχα είτε παπούτσια,σου λέει προκειμένου να τον χάσω,ας κατεβάσω λίγο την τιμή.

Last edited:

φιλε και εγω 35 το εχω...αν σου πουν οκ για 25 μαζι με τα hd για πες το εδω περα γιατι με βλεπω να πηγαινω προς οτε μερια..!!

Με πηραν παλι σημερα ζητησα 25 αλλα μου ειπαν ακατεβατα 35 . 25 μου λεει το διναμε πριν καποιους μηνες αλλα δεν μπορουμε αυτη τη στιγμη. Αν ξαναγινει αυτο τους λεω ξαναπαρτε με

Εμενα,με πηραν και μου ελεγαν τι πολλες ταινιες εχουμε,τι βραβεια MAD, κτλ.Ηταν μια κοπελα που επι 5 λεπτα την αφησα να μου λεει,τι τυχερος που θα ειμαι με NOVA,χωρις να μου πει καν την τιμη!Στο τελος της ειπα,οταν τελειωσει το συμβολαιο θα δω τι θα κανω.

Αν πέρυσι το καλοκαίρι με Champions League και Europa δινανε ανεπίσημα για μια περίοδο σκέτη την Nova με 25 ευρώ φέτος που χάσανε το φιλέτο του CL και το επίσης δυνατό Europa τους βλέπω να το κάνουν επίσημη προσφορά αν δεν θέλουν να χάσουν πόσο κόσμο. Επίσης το full pack 3play θα πρέπει να πέσει σιγά σιγά στις ανεπίσημες προσφορές για αυτούς που κάνουν φορητότητα στα 39,90...δεν μπορούν πλέον να χρεώνουν την ίδια τιμή (49,90) για ένα σαφώς υποδεέστερο προιόν. Έχασαν το φιλέτο και δεν το αντικατέστησαν ούτε καν με ένα ευρωπαικό πρωτάθλημα επιπέδου Καμπιονάτο ή το ΝΒΑ. Άρα τα λειτουργικά τους έχουν πέσει κατά το ποσό που στοίχιζε το CL και το Europa.

ποιο ειναι το νουμερο που fax που στελνουμε για να κανουμε ακυρωση της φορητοτητας προς Forthnet?

τωρα πληρωνω 40.86 με multiview το fulll pack το σεπτεμβριο ληγει το συμβολαιο θα ζητησω τελικη τιμη τα 30 ευρω τα 40αρια τελος απο μενα

Αν πέρυσι το καλοκαίρι με Champions League και Europa δινανε ανεπίσημα για μια περίοδο σκέτη την Nova με 25 ευρώ φέτος που χάσανε το φιλέτο του CL και το επίσης δυνατό Europa τους βλέπω να το κάνουν επίσημη προσφορά αν δεν θέλουν να χάσουν πόσο κόσμο. Επίσης το full pack 3play θα πρέπει να πέσει σιγά σιγά στις ανεπίσημες προσφορές για αυτούς που κάνουν φορητότητα στα 39,90...δεν μπορούν πλέον να χρεώνουν την ίδια τιμή (49,90) για ένα σαφώς υποδεέστερο προιόν. Έχασαν το φιλέτο και δεν το αντικατέστησαν ούτε καν με ένα ευρωπαικό πρωτάθλημα επιπέδου Καμπιονάτο ή το ΝΒΑ. Άρα τα λειτουργικά τους έχουν πέσει κατά το ποσό που στοίχιζε το CL και το Europa.

Λογικά, σε λίγους μήνες θα αρχίσουν να κατεβάζουν τιμές. Μεχρι τωρα, προσπαθούν με μεγάλες δεσμεύσεις ( βλέπε 18μηνο, 24μηνο) να κρατήσουν τον κοσμο.
Σε λίγο καιρό όμως, οταν θα γίνεται ευρέως γνωστό και με διαφημίσεις η προώθηση του champions KAI Europa league app ton otetv, τοτε θα αρχίσουν να ρίχνουν εντυπωσιακά τις τιμες τους και για να μην μείνουν μόνοι τους αλλα και για να εχουν μια επαρκή συνδρομητική βαση για διαπραγμάτευση σε τυχόν πώληση.

kalhmera εμενα μερα παρα μερα με παιρνουν για δηθεν προσφορα εχετε επειλεγη μου λενε ξεκινανε μ3 33 λεπτα την ημερα για τα σπορ και οταν τους ρωταω για
το φουλ 55 ευρω λενε ..........και μαλιστα με παιρνουν απο αυτο το νουμερο 2111057400