manga1024
Senior Member
φιλε και εγω 35 το εχω...αν σου πουν οκ για 25 μαζι με τα hd για πες το εδω περα γιατι με βλεπω να πηγαινω προς οτε μερια..!!
Εγώ που έχω 3play,κινητά/διεθνείς κληςεις δωρεάν και νόβα full pack (49.90 ) άμα ζητήσω μόνο nova θα πετύχω καλή τιμή ή θα μου πούνε τιμή καταλόγου ?
Μετά από την λήξη του 12μηνου συμβολαίου, έκοψα τα HD, ώστε η χρέωση να παραμείνει στα 49.90, επειδή θεωρούσα "υπερβολή" την επιπρόσθετη χρέωση των HD.
Σήμερα το πρωί, ακολουθώντας την συμβουλή του φίλου kostikos, επικοινώνησα με την Forthnet, για να δώσω εντολή "πάγιας χρέωσης" μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας, ώστε να μου επαναφέρουν τα HD χωρίς επιπλέον χρέωση και χωρίς επιπρόσθετη δέσμευση συμβολαίου, αφού είχα την διάθεση να συνεχίσω με την Forthnet, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι (μέχρι να διαμορφωθεί δηλαδή μία σαφής εικόνα του τηλεοπτικού ,ποδοσφαιρικού κυρίως, τοπίου στην συνδρομητική TV).
Η απάντηση της Forthnet (13831) ήταν σαφέστατη: Μπορείτε να πάρετε δωρεάν HD "για πάντα" με επιπρόσθετη 18μηνη δέσμευση, ή με 12μηνη δέσμευση (Υ.Γ με 12μηνη δεν είναι "για πάντα")
Θεωρώντας ότι εξάντλησα και τα τελευταία περιθώρια καλοπροαίρετης συνεννόησης, έδωσα πλέον εντολή για την καταχώρηση της αίτησης φορητότητας σε άλλη εταιρία.
φιλε και εγω 35 το εχω...αν σου πουν οκ για 25 μαζι με τα hd για πες το εδω περα γιατι με βλεπω να πηγαινω προς οτε μερια..!!
Αν πέρυσι το καλοκαίρι με Champions League και Europa δινανε ανεπίσημα για μια περίοδο σκέτη την Nova με 25 ευρώ φέτος που χάσανε το φιλέτο του CL και το επίσης δυνατό Europa τους βλέπω να το κάνουν επίσημη προσφορά αν δεν θέλουν να χάσουν πόσο κόσμο. Επίσης το full pack 3play θα πρέπει να πέσει σιγά σιγά στις ανεπίσημες προσφορές για αυτούς που κάνουν φορητότητα στα 39,90...δεν μπορούν πλέον να χρεώνουν την ίδια τιμή (49,90) για ένα σαφώς υποδεέστερο προιόν. Έχασαν το φιλέτο και δεν το αντικατέστησαν ούτε καν με ένα ευρωπαικό πρωτάθλημα επιπέδου Καμπιονάτο ή το ΝΒΑ. Άρα τα λειτουργικά τους έχουν πέσει κατά το ποσό που στοίχιζε το CL και το Europa.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.