Πάρε τηλ και μίλα με το τμήμα διακοπής... Εκεί κάτι θα κάνεις, πες για τα φτωχά αθλητικά και για το αγκάθι
Για να βλέπει champions league που έχει επαναλάβει 2 φορές;
Ειλικρινά, ποια η ουσία αυτών που γράφεις;
Εγω το πηρα στα 44.90,αλλοι το εχουνε παρει κ στα 39.90,κυνηγησε το.Σημερα ληγει το συμβολαιο μου,εχω το φουλ πακ με τηλ.κνητα απεριοριστα,χωρις τα hd δωρεαν..ολα αυτα με 49.90 για παντα..εχει παρει καποιος καλυτερη προσφορα εαν ανανεωσο το συμβολαιο μου?
Εσύ τι θες; Μια λες πως θες champions league και μετά τι με συμφέρει από τους 2.Μην το κουράζετε , η ερώτηση είναι η εξής για 41 Ευρώ OTE TV Full ή 50 Euro Nova Full , απλά πράγματα ,αλλά αυτό δεν είναι το σωστό topic
Καλημέρα, νέος στο Forum αν και διαβάζω ως επισκέπτης, σήμερα κάλεσα 18345 για να μειώσω τιμή στο Full Pack 50 Euro που έχω και δεν το δέχθηκαν ούτε με αφαίρεση HD + κινητών , όπως είπε η πωλήτρια , αυτή είναι προνομιακή τιμή και αν τη σπάσω μπορεί να πληρώσω και παραπάνω ,οπότε μάλλον η μεταφορά γραμμής είναι επιβεβλημένη ,μεγάλο αγκάθι το champions league.
Όλα κι όλα 13 ματς θα μεταδώσει η κρατική...Οσο για την θεαση του cl εκτος του οτι οι μισοι αγωνες μεταδιδονται
απο την ερτ
Εντάξει, εξαιρετική τιμή.Τελικά με πηραν απο τη νοβα, για το φουλ πακ χωρις ομως τα κινητα και τις διεθνεις με 39.90... Για οποιον ενδιαφερεται. Δεν θα δεχτω και ελπιζω ο πατερας μου να μη ψηθει και να πει ναι εξαιτιας των ταινιων![]()
Εμένα λήγει το συμβόλαιο 10 Σεπτεμβρίου (3play&fullpack&κινητα&διεθνείς Κλήσεις 49,90 ) .μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν καλύτερη τιμη .ζητησα όλα αυτα στα 44 μου είπε δεν ......υπαρχει τέτοια προσφορά .την έκανα αντιπρόταση να πάρω 3play&start pack& novacinema1&novasport1 στα 29,90 και μου είπε μπορώ να το κάνω .αρα σκεφτομαι 29,90 και ΟΤΕ sport pack στα 22,90 για δυο χρόνια σύνολο 52,80 . Τι λέτε σαν ιδέα ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.