Προσφορά NOVA

Τοτε καλυτερα να κυνηγησεις το σταρτπακ στα 29.90 με την προσθηκη
ισως του σπορτ1 και η δυνατον και του σινεμα1 στην ιδια τιμη

Για να βλέπει champions league που έχει επαναλάβει 2 φορές;
Ειλικρινά, ποια η ουσία αυτών που γράφεις;

Πάρε τηλ και μίλα με το τμήμα διακοπής... Εκεί κάτι θα κάνεις, πες για τα φτωχά αθλητικά και για το αγκάθι

Και εγώ προσπάθησα χθες να πάρω μείωση τιμής μέσω τηλεφώνου, γιατί δεν ήθελα να μπω σε διαδικασία φορητότητας, δεν κατάφερα όμως τίποτα.
Από ότι κατάλαβα το αίτημα φορητότητας είναι μονόδρομος και για εμάς και για αυτούς (για να δώσουν καλύτερη τιμή θα πρέπει να έχουν αίτημα φορητότητας μπροστά τους, δηλαδή να χάνουν πελάτη)

Σημερα ληγει το συμβολαιο μου,εχω το φουλ πακ με τηλ.κνητα απεριοριστα,χωρις τα hd δωρεαν..ολα αυτα με 49.90 για παντα..εχει παρει καποιος καλυτερη προσφορα εαν ανανεωσο το συμβολαιο μου?

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Για να βλέπει champions league που έχει επαναλάβει 2 φορές;
Ειλικρινά, ποια η ουσία αυτών που γράφεις;

Θα το διευκρινισω λοιπον αφου μου δινεις αφορμη και μαθηματα ουσιας
Καλυτερα να γυρισει στο σταρτ συν σπορτ1 συν σινεμα1 γιατι συμφερει
οικονομικα τον φιλο απο το να βαλει οτε με φουλ η αθλητικο πακετο
Οσο για την θεαση του cl εκτος του οτι οι μισοι αγωνες μεταδιδονται
απο την ερτ τους υπολοιπους αν τους ενδιαφερει μπορει να τους δει
σε μια καφετερια με τους φιλους του
Τελος παντων εγω εγραψα με γνωμωνα την οικονομια
ας αποφασισει μονος του για το τι θελει να κανει

Εσύ δεν γράφεις με γνώμονα την οικονομία, μα με γνώμονα τη Νοβα.
Κάτι δηλαδή : Αφού έχει Αθηναϊκές πινακίδες.

Μην το κουράζετε , η ερώτηση είναι η εξής για 41 Ευρώ OTE TV Full ή 50 Euro Nova Full , απλά πράγματα ,αλλά αυτό δεν είναι το σωστό topic

Ακόμα κι έτσι όμως,δεν είναι το ίδιο.Τα 41 του ΟΤΕ είναι για ένα χρόνο (και μάλιστα αν θέλεις και εγγραφές είναι 4 ευρώ επιπλέον),ενώ της Forthnet τα 50 είναι για πάντα.Δεν υπάρχει αντικειμενικά σωστή απάντηση.Οι ανάγκες όλως δεν είναι ίδιες.

Σημερα ληγει το συμβολαιο μου,εχω το φουλ πακ με τηλ.κνητα απεριοριστα,χωρις τα hd δωρεαν..ολα αυτα με 49.90 για παντα..εχει παρει καποιος καλυτερη προσφορα εαν ανανεωσο το συμβολαιο μου?
Εγω το πηρα στα 44.90,αλλοι το εχουνε παρει κ στα 39.90,κυνηγησε το.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μην το κουράζετε , η ερώτηση είναι η εξής για 41 Ευρώ OTE TV Full ή 50 Euro Nova Full , απλά πράγματα ,αλλά αυτό δεν είναι το σωστό topic
Εσύ τι θες; Μια λες πως θες champions league και μετά τι με συμφέρει από τους 2.
Η πίτα ολόκληρη κι ο σκύλος χορτατος δεν γίνεται. Κι αν κάποιος το κουράζει, σίγουρα δεν είμαστε εμείς.

Καλημέρα, νέος στο Forum αν και διαβάζω ως επισκέπτης, σήμερα κάλεσα 18345 για να μειώσω τιμή στο Full Pack 50 Euro που έχω και δεν το δέχθηκαν ούτε με αφαίρεση HD + κινητών , όπως είπε η πωλήτρια , αυτή είναι προνομιακή τιμή και αν τη σπάσω μπορεί να πληρώσω και παραπάνω ,οπότε μάλλον η μεταφορά γραμμής είναι επιβεβλημένη ,μεγάλο αγκάθι το champions league.

Βρες στο νημα του οτε το τηλ για την προσφορά του 3play με 44,8 και κάνε αίτηση.
Πιθανότατα να σου προτείνουν αυτά που έχεις ήδη με 39,9.
Αν όχι μπορείς και να ακυρώσεις τον οτε και να τον κρατήσεις

Μολις εκανα φορητοτητα να παω οτε , εχω το 3play + sports στα 39.90. Πηρε καποιος καλυτερη προσφορα στο πακετο αυτο? Να δω αν θα μου το δωσουν το ιδιο πακετο φθηνοτερα, τα cinema δεν με ενδιαφερουν

Τελικά με πηραν απο τη νοβα, για το φουλ πακ χωρις ομως τα κινητα και τις διεθνεις με 39.90... Για οποιον ενδιαφερεται. Δεν θα δεχτω και ελπιζω ο πατερας μου να μη ψηθει και να πει ναι εξαιτιας των ταινιων :P

Από ΝΟVA 3play full με απεριοριστα σταθερά, κινητά, HD και MULTIVIEW χωρίς δέσμευση: 59,90...

σε ίδιο πρόγραμμα με δέσμευση για 12 μήνες: 49,90 με δωρεάν το multiview για 12 μήνες. Απλά με τηλέφωνο στο 18345 και αναφορά σε προσφορά ΟΤΕ.

Οσο για την θεαση του cl εκτος του οτι οι μισοι αγωνες μεταδιδονται
απο την ερτ
Όλα κι όλα 13 ματς θα μεταδώσει η κρατική...
Τελικά με πηραν απο τη νοβα, για το φουλ πακ χωρις ομως τα κινητα και τις διεθνεις με 39.90... Για οποιον ενδιαφερεται. Δεν θα δεχτω και ελπιζω ο πατερας μου να μη ψηθει και να πει ναι εξαιτιας των ταινιων :P
Εντάξει, εξαιρετική τιμή.

Εμένα λήγει το συμβόλαιο 10 Σεπτεμβρίου (3play&fullpack&κινητα&διεθνείς Κλήσεις 49,90 ) .μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν καλύτερη τιμη .ζητησα όλα αυτα στα 44 μου είπε δεν ......υπαρχει τέτοια προσφορά .την έκανα αντιπρόταση να πάρω 3play&start pack& novacinema1&novasport1 στα 29,90 και μου είπε μπορώ να το κάνω .αρα σκεφτομαι 29,90 και ΟΤΕ sport pack στα 22,90 για δυο χρόνια σύνολο 52,80 . Τι λέτε σαν ιδέα ?

Ενδιαφέρουσα επιλογή. Εχεις κάλυψη όλων των ποδοσφαιρικων γεγονότων με σχετικά χαμηλό κόστος

Εμένα λήγει το συμβόλαιο 10 Σεπτεμβρίου (3play&fullpack&κινητα&διεθνείς Κλήσεις 49,90 ) .μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν καλύτερη τιμη .ζητησα όλα αυτα στα 44 μου είπε δεν ......υπαρχει τέτοια προσφορά .την έκανα αντιπρόταση να πάρω 3play&start pack& novacinema1&novasport1 στα 29,90 και μου είπε μπορώ να το κάνω .αρα σκεφτομαι 29,90 και ΟΤΕ sport pack στα 22,90 για δυο χρόνια σύνολο 52,80 . Τι λέτε σαν ιδέα ?

Πιστευω με αιτηση για φορητοτητα στον οτε την εχεις την προταση με τα 44.90. Εμενα να πω οτι μου δινουν και το multiview δωρεαν για ενα χρονο, οπως ειπε αλλα μπορει να γινει και για παντα... Ο πατερας μου το σκεφτεται :P