Προσφορά NOVA

Καλησπερα,

Εχω forthnet παρα πολλα χρονια και αυτη τη στιγμη εχω 3play υπηρεσια δηλαδη nova full 24αρι ιντερντετ και απεριοριστα σταθερα χωρις κινητα στα 55 ευρω τα οποια και θεωρω αρκτετα. Το συμβολαιο μου λήγει σε λιγες μερες οποτε ακουγοντας και απο φιλους οτι καταφεραν καλυτερη συμφωνια (απο φορητοτητα) ειπα να μπω και εγω στο τρυπακι μπας και επιτυχω και εγω με την σειρα μου. αριχκα με πηραν απο οτε και ετσι αρχισε το ολο στορι και μου εδωσαν το πακετο που εχω τωρα στην νοβα +3 μηνες δωρεαν οτε τβ και κινητα 30' στα 44. με την σειρα μου πηρα forthnet και 2 φορες μαλιστα και ειπα οτι θα φυγω μπας και πεσω στα 40 και κατω τα οποια και θεωρω ιδανικα σαν τιμη αλλα η καλυτερη προσφορα που πηρα ηταν 50...θελω να μεινω στην νοβα και σκεφτομαι να κανω φορητοτη γιατι αλλιως φως δεν βλεπω...το μονο που με σταματαει ειναι οτι αν κανω αιτηση και δεν με παρουν τελικα τηλεφωνο για καλυτερη τιμη τ γινετε μετα? διοτι δεν θελω να παω οτε αλλα το κανω καθαρα για να πετυχω καλυτερη τιμη...θελω να μου πειτε αν μπορω εφοσον κανω την φορτητοτα και τελικα δεν με παρουν τηλεφωνο μεσα σε 3-4 μερες αν μπορω να την ακυρωσω μετα...ευχαριστω

Νομίζω ότι στη τηλεφωνική προσφορά έχεις 14 ημέρες περιθώριο να πάρεις πίσω την δέσμευση σου, να ακυρώσεις δηλαδή. Το θέμα είναι άλλο ότι αν η γραμμή προλάβει περάσει στον άλλο παροχο στον ΟΤΕ δηλαδή εκεί έμπλεξες, Θα σου ζητανε τα τέλη φορητοτητας από τον ΟΤΕ 34 ευρω , τελη διακοπης, και ισως και το πρωτο δημινο συνδρομης δηλαδη 88 ευρω. Με λιγα λογια θα χαλασεις το στομαχι σου για αυτό ακουσε με προσεκτικά, αν θέλεις να παίξεις με τα χαρτί της φορητοτητας θα πρέπει να είσαι αποφασισμένος ότι αν κάτι πάει στραβά θα μείνεις στον ΟΤΕ αλλιώς μην το κάνεις καθόλου τσίμπα τα 5 ευρώ έκπτωση που σου δίνουν από τώρα και μείνε στα 49,90 διεκδικώντας βέβαια να σου βάλουν στο πακέτο και τις 5 ώρες δωρεάν κινητά και τις κλήσεις προς εξωτερικό δωρεάν και αν θέλεις και multiview να βλέπεις και σε ένα άλλο δωμάτιο Nova.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

@dkamp7

Το σχέδιο που σκέφτεσαι είναι καλό αλλά το αρνητικό σ' αυτό το παιχνίδι είναι ότι ο ΟΤΕ δεν καθυστερεί καθόλου (έχει το καρπούζι και το μαχαίρι) και κάνει αμέσως τη φορητότητα, οπότε το μάλλον σίγουρο είναι ότι θα βρεθείς στον ΟΤΕ πριν προλάβει η Forthnet να σου κάνει αντιπροσφορά.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

ο φιλοσ ο makfil εχει δικιο. παιζει και αυτο..Εγω σκεφτομαι αν κανΩ ανανεωση να ζητισω και routeR,,παιζει ετσι δεν ειναι ?δεν εχω ααλλαξει router εδω και 10 χρονια σχεδον και αν ναι τι διαλεγω? συγνωμη εαν δεν ειναι το καταλληλο θεμα να το ανοιξω εδω..

Ναι,δικαιούσαι router και θα το πάρεις,είτε κάνεις ανανέωση του πακέτου σου,είτε όχι.
Αν πάρεις router,θα ανανεωθεί αυτόματα η συνδρομή σου για 12 μήνες.
Οπότε,μπορείς να τα κάνεις και τα 2 ταυτόχρονα.Ζήτα ανανέωση,ενώ ταυτόχρονα ζήτα και δωρεάν router.

Καταλαβα...ειναι ρισκο γιατι δεν θελω να φυγω απο forthnet λογο Ολυμπιακου...αν κανω σε καποια αλλη εταιρεια εκτος οτε ειναι το ιδιο? και κατι τελευταιο αν αφησω και ληξει το συμβολαιο μου μετα τι γινεται? θα με παρουν τηλεφωνο αυτοι θα εχω καποιο κερδος λετε?

ευχαριστω

Αν έχεις κατι να κερδίσεις μόνο με τον ΟΤΕ θα το κερδίσεις. Ειναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής τους, οι άλλοι πάροχοι ειναι λίγο πιο αδιάφοροι για την Forthnet, περνεις βέβαια τα ρίσκα σου στο είπα και πιο πάνω. Αν λήξει τωρα η δέσμευση σου αυτομάτος η συνδρομή γίνεται αορίστου χρόνου, πρόσεξε ομως εδώ μια παγίδα, αν σου έχουν κάνει μια ειδική τιμή για κατι για 12 μήνες π.χ. HD κανάλια μετά τη λήξη της δέσμευσης η τιμή τους γυρίζει σε τιμή καταλόγου δηλαδή απο τον επόμενο μήνα που θα εισαι χωρίς δέσμευση θα δεις μια αύξηση στο λογαριασμό + 4,99 ευρώ. Να πάρεις ενα τηλεφωνο να το ρωτήσεις αυτο αν αλλάξει η τιμή που έχεις μετά την πάροδο της δέσμευσης.

Νομίζω οτι λέγε λέγε το έχετε φουσκώσει το ρίσκο...

Καταρχήν δεν είναι πραγματικό ρίσκο, :idea: για τηλεόραση μιλάμε όχι για ρεύμα ή νερό, επιπλέον στο 99% των περιπτώσεων που αναφέρονται έχει μεσολαβήσει ΣΚ και έχει τραβήξει ο ΟΤΕ τη γραμμή πρίν προλάβει η Νόβα να πάρει για αντιπροσφορά. Αν γίνει η αίτηση Δευτέρα ή Τρίτη μόνο απο λάθος υπαλλήλου στη Νόβα μπορεί να γίνει στραβή.

Και αυτό το να μπλέξεις που λέτε με τον ΟΤΕ και να σου ζητάει τέλη κλπ τι είναι πάλι? :bang: Δηλαδή άμα σας πάρω εγώ τηλέφωνο και σας ζητάω λεφτά τι θα κάνετε? θα μου τα δώσετε? Υπάρχουν νόμοι, έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης και δεν χρωστάτε φράγκο. Αν κάποιος δεν μπορεί να το διαχειριστεί αυτό όχι καλύτερη τιμή δεν δικαιούται, αύξηση πρέπει να του κάνουνε :slapface:

εχω μπερδευτει λιγο....το σκεφτηκα και εγω αυτο με το ΣΚ αλλα απο την αλλη το ρισκο φιλε μου Ducksong ειναι αρκετο γιατι μετα και θα πληρωνω κατι που δεν θα βλεπω (οτε tv) και δεν θα βλεπω και αυτο που θελω (Ολυμπιακο μπαλα-μπασκετ). εγω εκει κολλαω...

cmoustakas καλησπερα χρονια πολλα καλη χρονια

αυτο φυλε το περασα και εγω ειχα νοβα 3πλαι μετο σπορ 1 και συνεμα 1 ..τους ελεγα θα φυγω και οσε προσφορες πειρα τοτες ηταν εκτος πραγματικοτητας ....
και ενω εχετε χασει σχεδον το αθλητικο πακετο ....φωνω βοωντας εν τη ερημο.....ενω τους ελεγα οτι σε περιπτωση φορητοτητας δεν γυριζω πεισω ....
τελικα εκανα φορητοτητα στο οτε ...απο τη στυγμη που το ειδαν....30 τηλεφωνα μεσα σε 3 μερες και μαλιστα στη τιμη πους τους ελεγα πριν φυγω .39.90
μου εδειναν προσφορα ....και μαλιστα φουλ πακετο οπως ζηταγα....εγω λεω δεν ανακαλω την φορητοτητα ...σας .το ειχα...αναφερει πολλες φορες...

.βεβαια αν κανεις φορητοτητα πρεπει μεσα σε 2 μερες να αποφασησης εαν θα μεινεις στη νοβα γιατι μετα απο 3 μερες η φορητοτητα ο οτε την κανει
τακα τακα.... εγω φυσικα δεν γυρισα το ειχα πει .-----.βλεπεις ειναι η πολυτικη των εταιριων ..----το θεωρο κοροιδια να μην κρατας τον πελατη οσο
τον εχεις παρα να περημενεις αν θα φυγη ....

.δηλαδι κατινιες των εταιριων ....ετσι δουλευη το συστημα δυστιχος φυλε μου ευχωμε τα καλητερα απτελεσματα

Last edited:
Θα κανω τοτε αυριο και θα περιμενω να με παρουν μεχρι την Τεταρτη φιλε μου...αλλιως θα παρω να την ακυρωσω και ας επλισουε οτι δεν θα μας κατσει η στραβη...

Νομίζω οτι λέγε λέγε το έχετε φουσκώσει το ρίσκο...

Καταρχήν δεν είναι πραγματικό ρίσκο, :idea: για τηλεόραση μιλάμε όχι για ρεύμα ή νερό, επιπλέον στο 99% των περιπτώσεων που αναφέρονται έχει μεσολαβήσει ΣΚ και έχει τραβήξει ο ΟΤΕ τη γραμμή πρίν προλάβει η Νόβα να πάρει για αντιπροσφορά. Αν γίνει η αίτηση Δευτέρα ή Τρίτη μόνο απο λάθος υπαλλήλου στη Νόβα μπορεί να γίνει στραβή.

Και αυτό το να μπλέξεις που λέτε με τον ΟΤΕ και να σου ζητάει τέλη κλπ τι είναι πάλι? :bang: Δηλαδή άμα σας πάρω εγώ τηλέφωνο και σας ζητάω λεφτά τι θα κάνετε? θα μου τα δώσετε? Υπάρχουν νόμοι, έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης και δεν χρωστάτε φράγκο. Αν κάποιος δεν μπορεί να το διαχειριστεί αυτό όχι καλύτερη τιμή δεν δικαιούται, αύξηση πρέπει να του κάνουνε :slapface:

+1

Εμένα μου ζητούσαν 100 ευρώ για ενεργοποίηση γραμμής και κανά δυο πάγια και ότι άλλο τους κατέβαζε η κούτρα τους, ενώ είχα κάνει γραπτώς υπαναχώρηση μέσω Fax και είχα και το αποδεικτικό παραλαβής από μέρους τους. Τελικά αφαίρεσαν το ποσό από το σύνολο του λογαριασμού και καθαρίσαμε.

Όποιος έχει στοιχειώδη γνώση των νόμων δεν πληρώνει φράγκο σε ότι παράλογο ζητάει η κάθε εταιρία.

Λοιπον παιδες την εκανα την αιτηση για οτε (τωρα το απογευμα) με σκοπο καλυτερη τιμη απο τους αλλους και ο θεος βοηθος...θελω να μου πειτε η φορητοτητα γινετε αμεσως και ας μην εχεις υπογραψει τα χαρτια που σου στελνουν με κουριερ? διοτι αυτη μου ειπε οτι θα μου τα στειλει σε 3 μερες και η φορητοτητα θελει απο 6-10 εργασιμες...εγω διαβασα στους κανονισμους του ΕΕΤΤ οτι μπορεις να ακυρωσεις την φορητοτητα μεσα σε 3 εργασιμες και πριν γινει ενερογοποιηση απο τον παροχο που θα πας. απο ποτε να αρχισω να μετραω εγω μερες για αν τυχον δεν με παρουν απο νοβα??

Αν θες να μείνεις forthnet/nova, στείλε μήνυμα στα παιδιά του support.
http://avclub.gr/forum/showthread.php/111900-***-Nova-official-support-***/page375
Θα σε πάρουν σύντομα και θα σου προσφέρουν την καλύτερη δυνατή λύση, ανάλογα με το τι ζητάς.
Εγώ έχω με 50 ευρώ full nova +HD +κινητά +διεθνή.
Χωρίς να κάνω αίτηση στον οτέ, γιατί δεν ήθελα να μπλέξω με φορητότητες κλπ ψυχοφθόρες καταστάσεις.

δηλαδη τι παραπανω μπορουν να μου κανουν απο εκει?? τους πηρα τοσες φορες τηλεφωνο και δεν εκαναν τιποτα θα κανουν απο το φορουμ?

Πάντως εγώ μέσω των παιδιών από εδώ πήρα την προσφορά που έχω και γενικά τα παιδιά είναι πολύ εξυπηρετικά, δεν χάνεις τίποτα να επικοινωνήσεις μαζί τους και να πεις για διάφορες προσφορές που ακούς από εδώ συν ότι θα τους πεις για την φορητότητα.

πριν κανω φορητοτητα τα ιδια μου ελεγαν συνεχεια ,μολις εγυνε η φορητοτητα την επομενη μερα λισαξανε στα τηλεφωνα με προσφορα οπως την
υθελα ,....ασχετα αν δεν εμεινα ....περα απο το αθλητικο .....στο κινηματογραφικο η νοβα κατεμε υπερεχει ........βεβαια ειναι τη θελη ο καθενας
μας .......

Λοιπον παιδες την εκανα την αιτηση για οτε (τωρα το απογευμα) με σκοπο καλυτερη τιμη απο τους αλλους και ο θεος βοηθος...θελω να μου πειτε η φορητοτητα γινετε αμεσως και ας μην εχεις υπογραψει τα χαρτια που σου στελνουν με κουριερ? διοτι αυτη μου ειπε οτι θα μου τα στειλει σε 3 μερες και η φορητοτητα θελει απο 6-10 εργασιμες...εγω διαβασα στους κανονισμους του ΕΕΤΤ οτι μπορεις να ακυρωσεις την φορητοτητα μεσα σε 3 εργασιμες και πριν γινει ενερογοποιηση απο τον παροχο που θα πας. απο ποτε να αρχισω να μετραω εγω μερες για αν τυχον δεν με παρουν απο νοβα??

Ενημέρωσε μας αν σε πάρουν τηλεφωνο,τι θα σου προσφέρουν, και μη βιαστείς να τους ζητήσεις εσυ πράγματα που θέλεις άσε να δεις πρώτα την προσφορά τους.