Προσφορά NOVA

Περιμένω και σήμερα αν δεν με καλέσουν θα κάνω μια ερώτηση εδώ στο forum .

Sent from my iPad using Tapatalk

Μόλις έλαβα μήνυμα για την έκδοση λογαριασμού για τη μια από τις 2 συνδέσεις που έχω και από τα 25 (για πάντα) ανέβηκε στα 27,73 , περιλαμβάνοντας και τις 2 πρόσφατες αυξήσεις.

Ο υπολογισμός αποδεικνύεται σωστός, όπως τον έχουμε αναλύσει, και, συγκεκριμένα, αφού αφαιρεθεί ο παλιός ΦΠΑ (23%) προκύπτει το καθαρό ποσό των υπηρεσιών της Nova (25/1,23 =) 20,33 στο οποίο προστίθεται το τέλος 10% και στο τελικό ποσό (20,33*1,10=) 22,63 επιβάλλεται ο νέος ΦΠΑ (24%) και ο νέος λογαριασμός υπολογίζεται 27,73 .

Συμπερασματικά, σε μια υπηρεσία πραγματικής αξίας 20,33 το κράτος επιβάλλει έμμεσους φόρους (27,73-20,33=) 7,40 , δηλαδή 36,40% επί της πραγματικής αξίας της υπηρεσίας.

Αυτό είναι που πρέπει να μας απασχολήσει, κατά την ταπεινή μου άποψη, και όχι αν, από αντίδραση, θα κόψουμε τη Nova, τον ΟΤΕ, τη Vodafone, τη μπύρα, τον καπνό, τον καφέ, και τόσα άλλα αγαθά και υπηρεσίες, στα οποία επέβαλε και αύξησε το κράτος τους έμμεσους φόρους. Πολύ περισσότερο, όταν όλοι γνωρίζουμε, από το παρελθόν, ότι η επιβολή και η αύξηση φόρων (άμεσων και έμμεσων) δεν φέρνει την πολυπόθητη ανάπτυξη που ο λαός περιμένει.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μόλις έλαβα μήνυμα για την έκδοση λογαριασμού για τη μια από τις 2 συνδέσεις που έχω και από τα 25 (για πάντα) ανέβηκε στα 27,73 , περιλαμβάνοντας και τις 2 πρόσφατες αυξήσεις.

Ο υπολογισμός αποδεικνύεται σωστός, όπως τον έχουμε αναλύσει, και, συγκεκριμένα, αφού αφαιρεθεί ο παλιός ΦΠΑ (23%) προκύπτει το καθαρό ποσό των υπηρεσιών της Nova (25/1,23 =) 20,33 στο οποίο προστίθεται το τέλος 10% και στο τελικό ποσό (20,33*1,10=) 22,63 επιβάλλεται ο νέος ΦΠΑ (24%) και ο νέος λογαριασμός υπολογίζεται 27,73 .

Συμπερασματικά, σε μια υπηρεσία πραγματικής αξίας 20,33 το κράτος επιβάλλει έμμεσους φόρους (27,73-20,33=) 7,40 , δηλαδή 36,40% επί της πραγματικής αξίας της υπηρεσίας.

Αυτό είναι που πρέπει να μας απασχολήσει, κατά την ταπεινή μου άποψη, και όχι αν, από αντίδραση, θα κόψουμε τη Nova, τον ΟΤΕ, τη Vodafone, τη μπύρα, τον καπνό, τον καφέ, και τόσα άλλα αγαθά και υπηρεσίες, στα οποία επέβαλε και αύξησε το κράτος τους έμμεσους φόρους. Πολύ περισσότερο, όταν όλοι γνωρίζουμε, από το παρελθόν, ότι η επιβολή και η αύξηση φόρων (άμεσων και έμμεσων) δεν φέρνει την πολυπόθητη ανάπτυξη που ο λαός περιμένει.
Τι να γίνει? Πρέπει κάπως να πληρωθούν και οι Καρανίκες...Σόρρυ για το off topic

ο λογαριασμός αυτό το μήνα πήγε στα 48£ από 45 για τα νόβασίνεμα!

αν κάνω διακοπή θα μου κάνουν καλύτερη προσφορά λέτε;

α και το 2106602000 το έχουν κόψει πλέον....

Τον Σεπτεμβριο ληγει το συμβολαιο μου με τη Forthnet/Nova μετα τις αυξησεις που εγιναν σε ΦΠΑ και τελος συνδρομητικης θα τους ζητησω αλλαγες στο πακετο και τελικη τιμη μαζι με το νεο ΦΠΑ και το τελος συνδρομητικης να ειναι οσο πληρωνα πριν δηλαδη 34,90
Δεν με νοιαζει αν τους ειναι δυσκολο να γινει αλλα αν δεν γινει τα 34,90 θα γινουν 0

λοιπόν αυτή τη στιγμή και επισήμως ισχύει το 34,90 για το πακέτο σίνεμα τόσο για νέους όσο και για υφιστάμενους συνδρομητές (παντα σε triple play μιλάμε)!

Και εμενα με πηραν και μου προσφεραν το πακετο σινεμα με 5 ευρω επιπλεον (triple play startpack με 12 ωρες κινητα και HD εχω)

Το συνηθες ειναι ?

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Και εμενα με πηραν και μου προσφεραν το πακετο σινεμα με 5 ευρω επιπλεον (triple play startpack με 12 ωρες κινητα και HD εχω)

Το συνηθες ειναι ?

Νάθ συνολικό τελικό ποσό πληρωμής σου είπαν;

σωστά στα 36,99

αλλά και πάλι για το ίδο πακέτο πλήρωνα 48 και χωρίς τα κινητά...

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Νάθ συνολικό τελικό ποσό πληρωμής σου είπαν;

Oχι.

Επιφυλαχθηκα να απαντησω στην προσφορα τους θα ξαναμιλησω γιατι ληγει και το συμβολαιο μου σε κανα μηνα ισως εναμιση....

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

σωστά στα 36,99

αλλά και πάλι για το ίδο πακέτο πλήρωνα 48 και χωρίς τα κινητά...

Δηλαδή εσύ το πλήρωνεις πιό ακριβά ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Oχι.

Επιφυλαχθηκα να απαντησω στην προσφορα τους θα ξαναμιλησω γιατι ληγει και το συμβολαιο μου σε κανα μηνα ισως εναμιση....

Και πολυ σωστά έκανες

Έχω βαρεθεί να τους παίρνω τηλ (στο 214 214 7245) για να μου δώσουν προσφορά, άλλα δεν λένε να με πάρουν πίσω.
Κανα πολιτικό βύσμα έχουμε μπας και το σπρώξουμε το θεματάκι μου...

+1 'Ετσι ακριβώς! Τώρα το καλοκαίρι οι συνδρομητές έχουν το πάνω χέρι!

Ναι ακου και μενα. Ημουν στα 36,7 ευρω με νοβα 3 πλαι και νοβασινεμα 1 με hd και κινητα. Τους περνω εχτες το απογευμα και μου δινουν το foul με κινητα στα 49 ευρω. Κατα της 19:30 ενεργοποιουνται ολα τα cinema αλλα οχι τα sport. Τους περνω τηλ και μου λενε συμφωνισες για ενα χρονο σε ολα τα cinema με Hd και κινητα στα 49!!!!!!! Τελος παντων μου ειπαν μετα απο αρκετη ωρα διαφωνιών που τους ελαγα ρε παιδια τι λετε κατι που το εχουν ολοι στα 36 ευρω εμανα μου το προσφερατε στα 49??????? Μου ειπαν και επειδη ειχε παει 2200 η ωρα θα με παρουν σημερα. Ειμαι απλα απογοιτευμενος. Βαρεθικα να ασχολουμε με βλακειες. Θα περιμενω μεχρι το απογευμα και μετα θα κανω αιτηση διακοπης. Και ας με πανε δικαστικος. Πραγματικα δεν πληρώνω τιποτα. Θελω να δω πως μπορουν να ισχυριζονται οτι κατι που το δινουν 36 σε μενα το δεινουν 49. ΑΑΑΑ μου λενε οτι το φουλ στα 49 δεν παίζει με τιποτα δεν το δινει το συστημα....τι να πω πια ουτε σε καταγεγραμενη συνομιλια δεν μπορεις να στηριχτείς. Μονο αν παραδεχτουν οτι εκανε λαθος η υπάλληλος δεν θα το τραβήξω αλλα και αυτη μου λενε οτι εγραψε μονο τα σινεμα....ενω μιλαγαμε ποσι ωρα για το φουλ και μαλιστα το ειχα αρκετα χρονια στα 49. Η προσφορα που μου ηχογράφησε (μετα απο δικη μου προτροπη) και ανερουν λεγωντας μου βλακειες ειναι κινητα ,24 αρη, HD για παντα και foul νοβα στα 45 συν τα τελη 3,6 συνολο ολα για παντα στα 48,6. Ακουω γνωμες παιδια!!!

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Στείλε ένα μήνυμα στο support. Ίσως βρεις άκρη.

Σε ευχαριστω Σεραφιμ αλλα τα παιδια του σουπορτ ηταν ο μονος λογος που εμεινα στην νοβα προ 4 αίτιας. Με κουρασανε. Δεν θα ασχοληθώ αλλο, απλα θα περιμενω λιγο και θα τους ζητήσω διακοπή με νεο συμβόλαιο οπως ειπα, με σκοπο να δω τι θα κάνουν. Θα ενημερώσω με νεώτερα!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε ευχαριστω Σεραφιμ αλλα τα παιδια του σουπορτ ηταν ο μονος λογος που εμεινα στην νοβα προ 4 αίτιας. Με κουρασανε. Δεν θα ασχοληθώ αλλο, απλα θα περιμενω λιγο και θα τους ζητήσω διακοπή με νεο συμβόλαιο οπως ειπα, με σκοπο να δω τι θα κάνουν. Θα ενημερώσω με νεώτερα!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Μολις επικοινώνησαν μαζι μου δεχτηκαν το λαθος , μου ειπαν δεν μπορει να δωθει στα 48 το foul και με γύρισαν στα 36, 6 με ολα τα σινεμα και hd , κινητα χωρις τα 40 ευρω στον πρωτο λογαριασμο αλλα με ανανεωση απο σημερα για αλλα 2 χρονια. Σαν να με πιασαν λιγο κοτσο αλλα καλι πιστη δεν πειραζει. Τα ιδια πληρωνα ετσι και αλιως μονο με το σινεμα 1 . Προσοχη παιδια . Το 49,9 δεν υπαρχει πια!!!