Τι να γίνει? Πρέπει κάπως να πληρωθούν και οι Καρανίκες...Σόρρυ για το off topicΜόλις έλαβα μήνυμα για την έκδοση λογαριασμού για τη μια από τις 2 συνδέσεις που έχω και από τα 25 (για πάντα) ανέβηκε στα 27,73 , περιλαμβάνοντας και τις 2 πρόσφατες αυξήσεις.
Ο υπολογισμός αποδεικνύεται σωστός, όπως τον έχουμε αναλύσει, και, συγκεκριμένα, αφού αφαιρεθεί ο παλιός ΦΠΑ (23%) προκύπτει το καθαρό ποσό των υπηρεσιών της Nova (25/1,23 =) 20,33 στο οποίο προστίθεται το τέλος 10% και στο τελικό ποσό (20,33*1,10=) 22,63 επιβάλλεται ο νέος ΦΠΑ (24%) και ο νέος λογαριασμός υπολογίζεται 27,73 .
Συμπερασματικά, σε μια υπηρεσία πραγματικής αξίας 20,33 το κράτος επιβάλλει έμμεσους φόρους (27,73-20,33=) 7,40 , δηλαδή 36,40% επί της πραγματικής αξίας της υπηρεσίας.
Αυτό είναι που πρέπει να μας απασχολήσει, κατά την ταπεινή μου άποψη, και όχι αν, από αντίδραση, θα κόψουμε τη Nova, τον ΟΤΕ, τη Vodafone, τη μπύρα, τον καπνό, τον καφέ, και τόσα άλλα αγαθά και υπηρεσίες, στα οποία επέβαλε και αύξησε το κράτος τους έμμεσους φόρους. Πολύ περισσότερο, όταν όλοι γνωρίζουμε, από το παρελθόν, ότι η επιβολή και η αύξηση φόρων (άμεσων και έμμεσων) δεν φέρνει την πολυπόθητη ανάπτυξη που ο λαός περιμένει.
Και εμενα με πηραν και μου προσφεραν το πακετο σινεμα με 5 ευρω επιπλεον (triple play startpack με 12 ωρες κινητα και HD εχω)
Το συνηθες ειναι ?
Νομίζω αυτο το πακέτο λόγω ότι ειναι η τρέχουσα προσφορά έχει κλειδωμένη τιμή στα 34.90
Νάθ συνολικό τελικό ποσό πληρωμής σου είπαν;
σωστά στα 36,99
αλλά και πάλι για το ίδο πακέτο πλήρωνα 48 και χωρίς τα κινητά...
Oχι.
Επιφυλαχθηκα να απαντησω στην προσφορα τους θα ξαναμιλησω γιατι ληγει και το συμβολαιο μου σε κανα μηνα ισως εναμιση....
+1 'Ετσι ακριβώς! Τώρα το καλοκαίρι οι συνδρομητές έχουν το πάνω χέρι!
Στείλε ένα μήνυμα στο support. Ίσως βρεις άκρη.
Σε ευχαριστω Σεραφιμ αλλα τα παιδια του σουπορτ ηταν ο μονος λογος που εμεινα στην νοβα προ 4 αίτιας. Με κουρασανε. Δεν θα ασχοληθώ αλλο, απλα θα περιμενω λιγο και θα τους ζητήσω διακοπή με νεο συμβόλαιο οπως ειπα, με σκοπο να δω τι θα κάνουν. Θα ενημερώσω με νεώτερα!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.