Προσφορά NOVA

Καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτησω αν τωρα τελευταια κανεις μετεφερε την τηλεφωνικη του γραμμη σε αλλο παροχο απο Nova, και του εγινε προταση να κρατησει τη συνδρομη μονο για την τηλεοραση , σε τι τιμη; Εχω full triple play (πρωην 49,90 και νυν 53,... κατι)

gv111 said:
20-10-2016 19:44
Re: Προσφορά NOVA
3play full+12 ώρες κινητά+multiview( για 12 μηνες)δωρεάν εγκατάσταση+adultpack 3 μηνες+2 μηνες δώρο πάγια+τον 3001Αλλα σε νεώτερη επικοινωνία επειδή δεν υποστηριζει multiview θα προσπαθήσει να μου βρει τον 831 δωρεαν.Όλα αυτά στα 42 μου είχε πει για 18 μηνες.Σήμερα που Μίλησα για άλλο θέμα με νόβα Ρώτησα ποσο πληρώνω και μου ειπαν 42.38

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελική τιμή με ολους τους φόρους.

Είχα 3 play +12ωρες κινητά +sportspack στα 42.73

Λάθος δεν το διάβασα καλά το ποστ

Μόλις πήρα και εγώ προσφορά 42 ευρώ από ΟΤΕ όλα μέσα ή 53 με vdsl 50. Επέλεξα τελικά vdsl 50. Υπογράφω Τετάρτη να δούμε τι θα δώσει η κυρία. Παρεμπιπτόντως η κυρία δεν δίνει καθόλου vdsl στη διεύθυνση μου όποτε μόνο με κάτι πολύ καλό μένω.

Μοναδική χριστουγεννιάτικη προσφορά! Απόκτησε τώρα το Nova Cinema pack μόνο με 25 / μήνα, για να βλέπεις πρεμιέρες, σειρές και χιλιάδες επιλογές για όλη την οικογένεια. Μάθε περισσότερα στο http://bit.ly/NovaCinemaPack!

Ελπιζω να μην ειναι αυτο το κριστμας πακ 2016 γιατι θα γελαει ο κοσμος!!!

Μοναδική χριστουγεννιάτικη προσφορά! Απόκτησε τώρα το Nova Cinema pack μόνο με 25 / μήνα, για να βλέπεις πρεμιέρες, σειρές και χιλιάδες επιλογές για όλη την οικογένεια. Μάθε περισσότερα στο http://bit.ly/NovaCinemaPack!

Ελπιζω να μην ειναι αυτο το κριστμας πακ 2016 γιατι θα γελαει ο κοσμος!!!
Αυτό είναι, τι άλλο περίμενες δλδ

Μιλαμε για απλο νοβα χωρις τηλεφωνια-ιντερνετ! Δεν υπαρχει καμμια προσφορα...

Καλησπέρα,
ενδιαφέρομαι για τα παρακάτω

Nova3play Full + VDSL 50

ξερεις καποιος να μου πεί πού θα πάρω την καλύτερη προσφορα? Στο τηλ που πήρα μου είπαν 63 και κάτι ευρώ.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα,
ενδιαφέρομαι για τα παρακάτω

Nova3play Full + VDSL 50

ξερεις καποιος να μου πεί πού θα πάρω την καλύτερη προσφορα? Στο τηλ που πήρα μου είπαν 63 και κάτι ευρώ.

Ευχαριστώ

Αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που σου δίνουν η οποία προ φόρων το καλοκαίρι πήγαινε στα 59,90 και τώρα μετά τους φόρους είναι εκεί που στο δίνουν.

Αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που σου δίνουν η οποία προ φόρων το καλοκαίρι πήγαινε στα 59,90 και τώρα μετά τους φόρους είναι εκεί που στο δίνουν.

ευχαριστώ. νομιζω ότι υπάρχει εξωτερικός συνεργάτης της nova που δίνει καλύτερες προσφορές? η κάνω λάθος?

αν υπολογισουμε τις περιπτωσεις των παιδιων που εχουν παρει 3play full με 39,90 (συν το τελος συνδρομητικης πλεον...) μαζι με το δεκαρικο που χρεωνει η νοβα για το vdsl τοτε η καλυτερη (υποθετικα) τιμη ειναι τα 49,90

αν υπολογισουμε τις περιπτωσεις των παιδιων που εχουν παρει 3play full με 39,90 (συν το τελος συνδρομητικης πλεον...) μαζι με το δεκαρικο που χρεωνει η νοβα για το vdsl τοτε η καλυτερη (υποθετικα) τιμη ειναι τα 49,90

Το full pack Που αναφέρεις είναι χωρίς κινητά χωρίς κλήσεις προς εξωτερικό.

για κινητα δεν ειμαι σιγουρος αν τα εχει παρει καποιος στο πακετο με 39,90 κλησεις εξωτερικου οχι

δεν ξερω βεβαια αν περιλαμβανει ο φιλος πιο πανω στα 63 ευρω και κλησεις εξωτερικου

για κινητα δεν ειμαι σιγουρος αν τα εχει παρει καποιος στο πακετο με 39,90 κλησεις εξωτερικου οχι

δεν ξερω βεβαια αν περιλαμβανει ο φιλος πιο πανω στα 63 ευρω και κλησεις εξωτερικου

αν θυμαμαι καλά ναι περιλαμβάνει και κινητά αλλά όχι κλήσεις εξωτερικού.

Στο δικό μου Full Pack Triple play που έχω εδώ και τρία χρόνια που πλήρωνα 49,90 προ φόρων και τώρα πήγε μετά τους φόρους 54 ευρώ έχω:

1. Αστικές υπεραστικές δωρεάν
2. 12 ώρες προς κινητά
3. 400 λεπτά προς δημοφιλείς προορισμούς σε σταθερά
4. Full Pack Nova.

Σε όλα αυτά μετά τον πρώτο χρόνο σε κάθε ανανέωση μπαίνει και το multiview σαν επιβράβευση για 12 μήνες. Με την λογική λοιπόν στα δικά μου αν πρόσθετα VDSL +10 ευρώ = 64 ευρώ, άρα ότι πρότειναν στον φίλο.

Στο δικό μου Full Pack Triple play που έχω εδώ και τρία χρόνια που πλήρωνα 49,90 προ φόρων και τώρα πήγε μετά τους φόρους 54 ευρώ έχω:

1. Αστικές υπεραστικές δωρεάν
2. 12 ώρες προς κινητά
3. 400 λεπτά προς δημοφιλείς προορισμούς σε σταθερά
4. Full Pack Nova.

Σε όλα αυτά μετά τον πρώτο χρόνο σε κάθε ανανέωση μπαίνει και το multiview σαν επιβράβευση για 12 μήνες. Με την λογική λοιπόν στα δικά μου αν πρόσθετα VDSL +10 ευρώ = 64 ευρώ, άρα ότι πρότειναν στον φίλο.

και νοβα εχεις και οτε