Προσφορά NOVA

Πρώτα, πρώτα τι πακέτο είχες μέχρι τώρα; στα πόσα πληρώνεις; τι ζητάς από δω και πέρα; Πάντως όντως δεν είναι προσφορά αυτό που σου δώσανε, κανονική τιμή είναι!

Α! και καλώς ήρθες! -bye-

Μέχρι τώρα είχα, NOVA full pack, απεριόριστα σταθερά κινητά, 24αρι internet και πληρώνω μαζί με το τέλος 53 ευρώ. Στο παραπάνω πακέτο θέλω τώρα να προσθέσω VDSL για να έχω μεγαλύτερες ταχύτητες. Σκέφτομαι μήπως υπάρχει, κάνωντας αίτηση φορητότητας, καλύτερη τιμή για το συγκεκριμένο πακέτο.
Πρώτα, πρώτα τι πακέτο είχες μέχρι τώρα; στα πόσα πληρώνεις; τι ζητάς από δω και πέρα; Πάντως όντως δεν είναι προσφορά αυτό που σου δώσανε, κανονική τιμή είναι!

Α! και καλώς ήρθες! -bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλώς σας βρήκα!:2thumb22sup:

εμένα μου έκαναν προσφορα τα cinema με 12 ώρες κινητα σε adsl στα 36,80 με τους φόρους μαζί και πληρώνω τωρα 42,60 με φορους και το nova spor 1.Δηλαδή κόβω το novaspor και μου το κατεβάζουν στα 36.80.Νομίζω πρέπει να κατέβουν κι αλλο.Τι λέτε ?

να δεχθεις την προσφορα,δεν θα παρεις καλυτερη-ποσο να κατεβουν κιαλλο σε αυτο το προγραμμα

εμένα μου έκαναν προσφορα τα cinema με 12 ώρες κινητα σε adsl στα 36,80 με τους φόρους μαζί και πληρώνω τωρα 42,60 με φορους και το nova spor 1.Δηλαδή κόβω το novaspor και μου το κατεβάζουν στα 36.80.Νομίζω πρέπει να κατέβουν κι αλλο.Τι λέτε ?

Να ζητήσεις στα 42,60 να πάρεις full pack και multiview ή αλλιώς δύο πάγια δώρο

Δηλαδη αντι για multiview αν ζητουσα vdsl θα το εδιναν με full pack λες ?

Όχι, σχεδόν το αποκλείω. Αλλά θεωρώ ότι με ένα ποσό κοντά στο 50άρικο μπορείς να πάρεις και VDSL

Όχι, σχεδόν το αποκλείω. Αλλά θεωρώ ότι με ένα ποσό κοντά στο 50άρικο μπορείς να πάρεις και VDSL

To 3Play με start pack και 12 ωρες κινητα τωρα μου στοιχιζει 32 περιπου. Αν προσθεσω και vdsl ειναι στα 42 περιπου.

Θα προτιμουσα να μεινω στα ιδιο πακετο βεβαια με την vdsl και λιγοτερο κοστος απο τα 42 αλλα πολιτικη των εταιρειων και των προσφορων τους ειναι να παρουν οσο περισσοτερο μπορουν τελικα απο τον πελατη και ας δωσουν περισσοτερα και αυτοι.

Οποτε πιο λογικο μου ρχεται αυτο που λες εσυ παρα αυτο που θαθελα εγω.

Τελικά για να καταλάβω, ποιά θεωρείται καλή τιμή για 3play, Nova full pack, απεριόριστα κινητά και VDSL;

Και εγώ πιστεύω ότι με τα κινητά είναι πολύ καλή τιμή!

Ο,τιδήποτε κάτω από τα 53

Εγώ θα έλεγα ότι αυτό δε υφίσταται και αν υφίσταται θα δίνεται σαν προσφορά μετά από αίτηση φορητότητας προς άλλον πάροχο κυρίως προς COSMOTE. Η καλύτερη προσφορά για αυτά που ζητάς για νέα σύνδεση η ανανέωση συμβολαίου είναι τα 63.50 ευρώ και σε αυτή την τιμή ίσως μπορείς να πάρεις και κλήσεις προς εξωτερικό η multiview δωρεάν για ένα χρόνο.

Μιλάμε πάντα υπό την απειλή φορητότητας. Ειδάλλως τιμές καταλόγου. Being there, done that

Καλημέρα! Εγώ είχα 3play start pack+12 ώρες κινητά+novacinema1 στα 31,64 τελική τιμή με φόρους και επειδή έληξε το συμβόλαιο μου, ήθελα μια προσφορά και τους κάλεσα. Μου είπαν με 5ευρώ επιπλέον και τα υπόλοιπα novacinema και εφόσον το κάνω με πάγια εντολή αντί για 36κάτι, η τελική τιμή θα είναι 34,90 για 24μήνες. Εννοείται δέχτηκα, την θεωρώ πολύ value for money την προσφορά.

Αυτην την προσφορα δηλαδη ενα ταληρακι επανω στην τιμη του 3play για τα cinema καναλια την δινουν ευκολα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στην φορητότητα προς COSMOTE έχεις μεγάλες πιθανότητες να την πάρεις για 54 ευρώ το μήνα.

3play startpack με κινητα και με vdsl δηλαδη τι πιθανολογεις οτι θα προσφερουν σε φορητοτητα προς cosmote ? (εχω ηδη κανει αιτηση απο χτες και χωρις προφανη διαθεση μπλοφας)

To 3Play με start pack και 12 ωρες κινητα τωρα μου στοιχιζει 32 περιπου. Αν προσθεσω και vdsl ειναι στα 42 περιπου.

Θα προτιμουσα να μεινω στα ιδιο πακετο βεβαια με την vdsl και λιγοτερο κοστος απο τα 42 αλλα πολιτικη των εταιρειων και των προσφορων τους ειναι να παρουν οσο περισσοτερο μπορουν τελικα απο τον πελατη και ας δωσουν περισσοτερα και αυτοι.

Οποτε πιο λογικο μου ρχεται αυτο που λες εσυ παρα αυτο που θαθελα εγω.

Τιποτε λιγοτερο απο 42 με αυτα τα χαρακτηριστικα του προγραμματος που θελεις
Αληθεια θαθελα να ρωτησω οσους πιστευουν οτι τα τιμολογια της νοβα ειναι
ακριβα και προτιμουν αυτα του κοσμοτε σε τι ποσα αναφερονται γιατι προσωπικα
οσο και να εψαξα η να ρωτησα ειναι μακραν και με διαφορες της ταξεως των 30%
τουλαχιστον υψηλοτερα αυτα του κοσμοτε
Γιαυτο και αλλωστε προσφατα προτιμησα βονταφον 2play με 22,2 γιατι ο οτε μετα
απο 50 χρονια συνδρομης στο πατρικο μου με συνεδεσε κανονικα...