Πρώτα, πρώτα τι πακέτο είχες μέχρι τώρα; στα πόσα πληρώνεις; τι ζητάς από δω και πέρα; Πάντως όντως δεν είναι προσφορά αυτό που σου δώσανε, κανονική τιμή είναι!
Α! και καλώς ήρθες!![]()
εμένα μου έκαναν προσφορα τα cinema με 12 ώρες κινητα σε adsl στα 36,80 με τους φόρους μαζί και πληρώνω τωρα 42,60 με φορους και το nova spor 1.Δηλαδή κόβω το novaspor και μου το κατεβάζουν στα 36.80.Νομίζω πρέπει να κατέβουν κι αλλο.Τι λέτε ?
Να ζητήσεις στα 42,60 να πάρεις full pack και multiview ή αλλιώς δύο πάγια δώρο
Δηλαδη αντι για multiview αν ζητουσα vdsl θα το εδιναν με full pack λες ?
Όχι, σχεδόν το αποκλείω. Αλλά θεωρώ ότι με ένα ποσό κοντά στο 50άρικο μπορείς να πάρεις και VDSL
εμένα μου έκαναν προσφορα τα cinema με 12 ώρες κινητα σε adsl στα 36,80 με τους φόρους μαζί και πληρώνω τωρα 42,60 με φορους και το nova spor 1.Δηλαδή κόβω το novaspor και μου το κατεβάζουν στα 36.80.Νομίζω πρέπει να κατέβουν κι αλλο.Τι λέτε ?
Τελικά για να καταλάβω, ποιά θεωρείται καλή τιμή για 3play, Nova full pack, απεριόριστα κινητά και VDSL;
Ο,τιδήποτε κάτω από τα 53
Μιλάμε πάντα υπό την απειλή φορητότητας. Ειδάλλως τιμές καταλόγου. Being there, done that
Στην φορητότητα προς COSMOTE έχεις μεγάλες πιθανότητες να την πάρεις για 54 ευρώ το μήνα.
To 3Play με start pack και 12 ωρες κινητα τωρα μου στοιχιζει 32 περιπου. Αν προσθεσω και vdsl ειναι στα 42 περιπου.
Θα προτιμουσα να μεινω στα ιδιο πακετο βεβαια με την vdsl και λιγοτερο κοστος απο τα 42 αλλα πολιτικη των εταιρειων και των προσφορων τους ειναι να παρουν οσο περισσοτερο μπορουν τελικα απο τον πελατη και ας δωσουν περισσοτερα και αυτοι.
Οποτε πιο λογικο μου ρχεται αυτο που λες εσυ παρα αυτο που θαθελα εγω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.