Προς cosmote. Απαιτώ την άμεση ακύρωση, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση ή εφ εξής χρεώσεις, του αιτήματος μου φορητότητας του σταθερού μου τηλεφώνου με αριθμό…… ., καθώς υπαρχει επαρκής και διαθέσιμος χρόνος για την ακύρωση αυτή και διότι τελικά επιθυμώ την παραμονή μου- διατήρηση της σύνδεσης μου στο δίκτυο της. Nova. Γράφεις όνομα, αφμ, αριθμό κινητού και υπογραφή και το στελνεις στο 2103405030Μια βοηθεια. ακύρωση φορητοτητας με φαχ, σε ποιο αριθμο το στέλνουμε στον ΟΤΕ? Και τι ακριβως γραφουμε?
Προς cosmote. Απαιτώ την άμεση ακύρωση, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση ή εφ εξής χρεώσεις, του αιτήματος μου φορητότητας του σταθερού μου τηλεφώνου με αριθμό…… ., καθώς υπαρχει επαρκής και διαθέσιμος χρόνος για την ακύρωση αυτή και διότι τελικά επιθυμώ την παραμονή μου- διατήρηση της σύνδεσης μου στο δίκτυο της. Nova. Γράφεις όνομα, αφμ, αριθμό κινητού και υπογραφή και το στελνεις στο 2103405030
Α ξεχασα και φωτοτυπία την ταυτότητα.
Καλησπέρα,
Είμαι πελάτης OTE double play και Βλέπω εδώ για την τιμή γύρω στα 43 ευρώ για 3play Full με 720 λεπτά προς κινητά και Multiview. Εμένα μου έδωσαν προσφορά φορητότητας για το ίδιο πακέτο με VDSL 50 από το καφάο (είμαι OTE και συγχρονίζω 49998/4997 οπότε από καφάο θα έχω και forthnet full) με ~63 ευρώ με όλους τους φόρους (internet, τηλεόρασης) και το multiview (12μ) με 24μηνη δέσμευση. Στην ηχογράφηση είπαμε χαρακτηριστικά πως το VDSL δεν θα είναι από Α/Κ αλλά από καφάο (από τηλέφωνο 2119552000 που είναι της forthnet/nova).
Η ερώτηση μου είναι η εξής: η τιμή είναι +20 από τις υπόλοιπες εδώ μέσα, τελικά το VDSL είναι +10 ή +20 το μήνα;
Δέινει η wind vdsl με 22e; και αν ναι τι περiλαμβάνει;Πως λειτουργει αυτο με τις προσφορες?
Κανεις αιτηση σε αλλο παροχο και σε παιρνουν τηλ ?
Σκεπτομαι κι εγω να την κανω μετα απο πολλα χρονια και να παω wind vdsl με 22ε
Αν γίνει όμως η μεταφορά στην cosmote, πως γίνεται μετά να επιστρέψεις στη Nova; Θα σε αφήσει η cosmote;Bεβαιως.
Σε εμενα ετυχε να μην με παρουν καθολου τηλεφωνο , να μεταφερθει η γραμμη στον cosmote και να με παρουν μετα απο δυο ημερες να προσπαθησουν να με πεισουν .
Δεν τους εισακουσα βεβαια γιατι τεχνικα δεν μου εδιναν εγγυησεις οτι θα με βαλουν σε καμπινα vdsl και οχι συνδεσης μεσω κεντρου ενω δεν μπορουσαν να εγγυηθουν ουτε ενα μινιμουμ ταχυτητας που ζητουσα (45 download,4 upload).
Oποτε ηταν ρισκο να παω πισω σε αυτους να ξαναυπογραψω για δυο χρονια ενω ειμουν ελευθερος απο συμβολαιο και να μεινω τελικα στην 24αρα γραμμη που μου προτειναν ως εναλλακτικη αν δεν ειμουν ευχαριστημενος απο την 50αρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.