Προσφορά NOVA

Δεν το θυμάμαι ...αλλά πήρα εξυπηρέτηση πελατών ΟΤΕ ζήτησα fax και mail με παραπεμψαν αλλου οπου τους είπα για ακύρωση φορητοτητας λογο οτι εκανα λάθος στην χρονική διαρκεια συμβολαίου που είχα μι νόβα ...και μου το εδωσαν

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μια βοηθεια. ακύρωση φορητοτητας με φαχ, σε ποιο αριθμο το στέλνουμε στον ΟΤΕ? Και τι ακριβως γραφουμε?
Προς cosmote. Απαιτώ την άμεση ακύρωση, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση ή εφ εξής χρεώσεις, του αιτήματος μου φορητότητας του σταθερού μου τηλεφώνου με αριθμό…… ., καθώς υπαρχει επαρκής και διαθέσιμος χρόνος για την ακύρωση αυτή και διότι τελικά επιθυμώ την παραμονή μου- διατήρηση της σύνδεσης μου στο δίκτυο της. Nova. Γράφεις όνομα, αφμ, αριθμό κινητού και υπογραφή και το στελνεις στο 2103405030

Α ξεχασα και φωτοτυπία την ταυτότητα.

Last edited by a moderator:
Εχω το start pack + Novasports1HD + 24αρι ιντερνετ + απεριοριστα σταθερα και πληρωνω περιπου 32 /μηνα

Πηγα πριν τις γιορτες να πληρωσω το κινητο (cosmote) σε ενα καταστημα Cosmote και διπλα απ το ταμειο ειχε την διαφημιση για το full pack με 25 το οποιο μπορουσαν να παρουν και οι συνδρομητες της κινητης τηλεφωνιας αλλα χωρις τον ενα μηνα δωρεαν...

Πηρα στην Forthnet τηλεφωνο προκειμενου να δω ποσο ειναι η ρητρα αποδεσμευσης της υπηρεσιας τηλεορασης και να μου πουν τιμη για 24αρι ιντερνετ και σταθερο (το οποιο ειχα βρει σε τιμοκαταλογο 20 /μηνα πληρωμη ή αν εξοφληθει ολο το 12μηνο θα βγει 15 /μηνα)...
Τελικα με πηρανε τηλεφωνο μετα τα Χριστουγεννα (εν τω μεταξυ το ειχα ξεχασει οτι θα με επαιρναν τηλεφωνο και ειχα αποφασισει να μην παω στην Cosmote) και τους ειπα απλα οτι ηθελα να κοψω την τηλεοραση γιατι ειδα αυτη την προσφορα στην Cosmote (χωρις να εχω κανει καμια αιτηση), μου ειπαν για το πακετο που αναφερθηκε και σε προηγουμενα ποστς με 42,40 αλλα τους ειπα οτι δεν θελω να δωσω +10 /μηνα και μου προσεφεραν το Novacinema1ΗD (+ το Novasports1HD Που ειχα ηδη) στην ιδια τιμη (32 ) με 24μηνη δεσμευση, το παραδοξο ειναι οτι το Σεπτεμβρη που ανανεωσα ειχα ζητησει στα 35 που εδινα τοτε να μου κοψουν τις 12 ωρες σε κινητα και να μου βαλουν το NC1 με την ιδια τιμη, μου ειπαν οτι δεν μπορουν, οποτε εκοψα τις 12 ωρες προς κινητα, μειωθηκε το ποσο και πριν λιγες μερες μου εκαναν (αθελα τους βεβαια) αυτο που ειχα ζητησει τοτε πληρωνοντας λιγοτερα το μηνα :flipout:...

Το οτι δεν αλλαξα παροχο επαιξε ρολο η ρητρα αποδεσμευσης της υπηρεσιας (70 μου ειπαν) αλλα και το οτι σε 4-5 μηνες θα μετακομισω οποτε θα πληρωνα 2 διαφορετικες εταιρειες για την μετεγκατασταση...

μια χαρα εισαι πληρωνουμε τα ιδια και δεν εχω νοβασπορτ1 και νοβασινεμα 1. νομιζω ειναι πολυ τιμια προσφορα στα 32ε με το φορο να εχεις το βασικο πακετο + σπορτ1 σινεμα1

Εγώ έχω triple play με απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά, star pack + Nc1 + Ns1 στα 32 και κάτι ψιλά. Έχει παρέλθει το 18 μηνο και θέλω να δω αν μπορώ να πάρω το cinema pack με λίγο παραπάνω χρήματα. Νομίζω στα 35 κάτι έπαιζε πριν λίγο καιρό.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Προς cosmote. Απαιτώ την άμεση ακύρωση, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση ή εφ εξής χρεώσεις, του αιτήματος μου φορητότητας του σταθερού μου τηλεφώνου με αριθμό…… ., καθώς υπαρχει επαρκής και διαθέσιμος χρόνος για την ακύρωση αυτή και διότι τελικά επιθυμώ την παραμονή μου- διατήρηση της σύνδεσης μου στο δίκτυο της. Nova. Γράφεις όνομα, αφμ, αριθμό κινητού και υπογραφή και το στελνεις στο 2103405030

Α ξεχασα και φωτοτυπία την ταυτότητα.

Εισαι αρχηγος. Σε ευχαριστώ πολυ.

Καλησπέρα,

Είμαι πελάτης OTE double play και Βλέπω εδώ για την τιμή γύρω στα 43 ευρώ για 3play Full με 720 λεπτά προς κινητά και Multiview. Εμένα μου έδωσαν προσφορά φορητότητας για το ίδιο πακέτο με VDSL 50 από το καφάο (είμαι OTE και συγχρονίζω 49998/4997 οπότε από καφάο θα έχω και forthnet full) με ~63 ευρώ με όλους τους φόρους (internet, τηλεόρασης) και το multiview (12μ) με 24μηνη δέσμευση. Στην ηχογράφηση είπαμε χαρακτηριστικά πως το VDSL δεν θα είναι από Α/Κ αλλά από καφάο (από τηλέφωνο 2119552000 που είναι της forthnet/nova).

Η ερώτηση μου είναι η εξής: η τιμή είναι +20 από τις υπόλοιπες εδώ μέσα, τελικά το VDSL είναι +10 ή +20 το μήνα;

Καλησπέρα,

Είμαι πελάτης OTE double play και Βλέπω εδώ για την τιμή γύρω στα 43 ευρώ για 3play Full με 720 λεπτά προς κινητά και Multiview. Εμένα μου έδωσαν προσφορά φορητότητας για το ίδιο πακέτο με VDSL 50 από το καφάο (είμαι OTE και συγχρονίζω 49998/4997 οπότε από καφάο θα έχω και forthnet full) με ~63 ευρώ με όλους τους φόρους (internet, τηλεόρασης) και το multiview (12μ) με 24μηνη δέσμευση. Στην ηχογράφηση είπαμε χαρακτηριστικά πως το VDSL δεν θα είναι από Α/Κ αλλά από καφάο (από τηλέφωνο 2119552000 που είναι της forthnet/nova).

Η ερώτηση μου είναι η εξής: η τιμή είναι +20 από τις υπόλοιπες εδώ μέσα, τελικά το VDSL είναι +10 ή +20 το μήνα;

αν δεν εχει αλλαξει κατι ειναι +10, η τιμη ομως που βλεπεις (43 ευρω) αφορα υφισταμενους συνδρομητες νοβα που κανουν αιτηση φορητοτητας σε αλλο παροχο, οχι νεες συνδεσεις

δεν νομιζω οτι δινεται αυτη η τιμη σε νεους πελατες

Ύστερα από fax και email προς nova για διακοπή σκέτης nova full pack (τηλεόραση) με πήραν τηλέφωνο και μου πρόσφεραν το full με 34,30 και το sports ή το cinema με 27,50. Απλά το αναφέρω σαν κάτι καινούργιο για το full. Για τα άλλα αυτή ήταν η τιμή εδώ και καιρό. Δεν μου έκαναν κάτι καλύτερο και τους είπα θα το σκεφτώ. Θα τους ενημερώσω αύριο ότι φεύγω.

ΥΓ: Λες και είναι βαλτοί στην ΑΕΚ και πάνε σκ@τ@ για να κόψω την nova. Μου το έκαναν πιο εύκολο σήμερα.. Σας χαιρετώ παιδιά από την ενότητα αυτήν. Θα τα ξαναπούμε όταν φτιάξουμε ομάδα και γήπεδο..

Πως λειτουργει αυτο με τις προσφορες?
Κανεις αιτηση σε αλλο παροχο και σε παιρνουν τηλ ?
Σκεπτομαι κι εγω να την κανω μετα απο πολλα χρονια και να παω wind vdsl με 22ε

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Πως λειτουργει αυτο με τις προσφορες?
Κανεις αιτηση σε αλλο παροχο και σε παιρνουν τηλ ?
Σκεπτομαι κι εγω να την κανω μετα απο πολλα χρονια και να παω wind vdsl με 22ε
Δέινει η wind vdsl με 22e; και αν ναι τι περiλαμβάνει;

Έκανα αίτημα για διακοπή. Μου στείλαν το παρακάτω μήνυμα: "Σας επιβεβαιώνουμε πως το αίτημά διακοπής της υπηρεσίας σας παραλήφθηκε σήμερα από την εταιρεία μας με μοναδικό αριθμό αναφοράς....¨ Πότε τώρα γίνεταια η διακοπή?

Έχω το start pack + Novacinema1 + 24αρι ιντερνετ + απεριόριστα σταθερά και πληρώνω περίπου 32 /μήνα.

Τους μίλησα στο chat ότι έληξε το συμβόλαιο για να μου κάνουν προσφορά.Σήμερα με πήραν τηλέφωνο μου είπαν για όλα τα cinema + 12ωρες κινητά με 37,63 αλλά με 24 μήνες συμβόλαιο πράγμα που δεν ήθελα.

Τελικά ανανέωσα για ένα χρόνο με τα ίδια χρήματα προσθέτοντας και το Novasports1.

Σκέφτομαι να κάνω αίτηση για φορητότητα στην cosmote, με την ελπίδα να μου κάνει καλύτερη πρόταση ανανέωσης η Nova. Υπάρχει πιθανότητα να μην μου κάνουν καθόλου πρόταση για να παραμείνω και η φορητότητα να ολοκληρωθεί; Έχει τύχει σε κανέναν;

Bεβαιως.

Σε εμενα ετυχε να μην με παρουν καθολου τηλεφωνο , να μεταφερθει η γραμμη στον cosmote και να με παρουν μετα απο δυο ημερες να προσπαθησουν να με πεισουν .

Δεν τους εισακουσα βεβαια γιατι τεχνικα δεν μου εδιναν εγγυησεις οτι θα με βαλουν σε καμπινα vdsl και οχι συνδεσης μεσω κεντρου ενω δεν μπορουσαν να εγγυηθουν ουτε ενα μινιμουμ ταχυτητας που ζητουσα (45 download,4 upload).

Oποτε ηταν ρισκο να παω πισω σε αυτους να ξαναυπογραψω για δυο χρονια ενω ειμουν ελευθερος απο συμβολαιο και να μεινω τελικα στην 24αρα γραμμη που μου προτειναν ως εναλλακτικη αν δεν ειμουν ευχαριστημενος απο την 50αρα.

Bεβαιως.

Σε εμενα ετυχε να μην με παρουν καθολου τηλεφωνο , να μεταφερθει η γραμμη στον cosmote και να με παρουν μετα απο δυο ημερες να προσπαθησουν να με πεισουν .

Δεν τους εισακουσα βεβαια γιατι τεχνικα δεν μου εδιναν εγγυησεις οτι θα με βαλουν σε καμπινα vdsl και οχι συνδεσης μεσω κεντρου ενω δεν μπορουσαν να εγγυηθουν ουτε ενα μινιμουμ ταχυτητας που ζητουσα (45 download,4 upload).

Oποτε ηταν ρισκο να παω πισω σε αυτους να ξαναυπογραψω για δυο χρονια ενω ειμουν ελευθερος απο συμβολαιο και να μεινω τελικα στην 24αρα γραμμη που μου προτειναν ως εναλλακτικη αν δεν ειμουν ευχαριστημενος απο την 50αρα.
Αν γίνει όμως η μεταφορά στην cosmote, πως γίνεται μετά να επιστρέψεις στη Nova; Θα σε αφήσει η cosmote;

οχι φυσικα
θα πρεπει να πληρωσεις ενα σκασμο χρηματα για να γινει αυτο
παντα σε περιπτωσεις σαν την δικη σου παιρνεις εσυ το ρισκο αν αξιζει να προχωρησεις ετσι