Πληρώνω έξοδα φορητότητας σε αυτή την περίπτωση;Εχεις τη δυνατοτητα μεχρι 15 μερες από τη στιγμή που θα γυρισει η γραμμή σου στον άλλο πάροχο, να φύγεις χωρίς ποινή αν δεν σε ικανοποιεί η νέα υπηρεσία.
Εχεις τη δυνατοτητα μεχρι 15 μερες από τη στιγμή που θα γυρισει η γραμμή σου στον άλλο πάροχο, να φύγεις χωρίς ποινή αν δεν σε ικανοποιεί η νέα υπηρεσία.
Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το forum αλλά και το συγκεκριμένο θέμα που μπορούμε να ενημερωνόμαστε για τις διαθέσιμες τιμές και προσφορές.
Στο θέμα μας τώρα. έχει λίγο καιρό που έχει λήξει δέσμευση στο πακέτο που έχω και είναι triple play με όλα τα Cinema και 720 λεπτά προς κινητά με 24 Adsl. Μετά απο μήνυμα που έστειλα για προσφορά, επικοινώνησε μαζί μου εκπρόσωπος και μου έκανε τις εξής προτάσεις.
στα 48 ευρώ περίπου Nova full pack με 24 αρα ADSL και 720 λεπτά προς κινητά, αλλιώς 37 ευρώ για το πακέτο που είχα έως τώρα. Τις θεωρώ καλές απλά όσο έχω διαβάσει το τρέχον θέμα δεν είχα ξαναδιαβάσει για αυτές ακριβώς τις τιμές για αυτό και σας τις κοινοποιώ. Πώς σας φαίνονται; Υπόψιν χωρίς καμία αίτηση φορητότητας ή κάποια άλλη διαδικασία που μπορεί να με ταλαιπωρήσει.
σε ευχαριστω πολυ φιλε.Μέσω πάγιας εντολής αλλά να πληρώνεται απο την πιστωτική κάρτα μόνο τότε ειναι ο 13ος μήνας δωρεάν. Αν δεν κάνω λάθος μέχρι το 2018.
Νομίζω τα δικαιώματα τα έχει μέχρι το 2019.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.