Προσφορά NOVA

Εχεις τη δυνατοτητα μεχρι 15 μερες από τη στιγμή που θα γυρισει η γραμμή σου στον άλλο πάροχο, να φύγεις χωρίς ποινή αν δεν σε ικανοποιεί η νέα υπηρεσία.

Εχεις τη δυνατοτητα μεχρι 15 μερες από τη στιγμή που θα γυρισει η γραμμή σου στον άλλο πάροχο, να φύγεις χωρίς ποινή αν δεν σε ικανοποιεί η νέα υπηρεσία.
Πληρώνω έξοδα φορητότητας σε αυτή την περίπτωση;

Λογικα οχι.

Εμενα τουλαχιστον ετσι μου ειχαν πει οτι αν ξαναγυρισω στο μαντρι δεν θα εχω εξοδα συνδεσης. Ρωτα σε καθε περιπτωση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οχι απο την ημερα που θα γυρισει η γραμμη σου.

Απο την ημερα που θα υπογραψεις συμβολαιο στην αλλη εταιρεια μετρουν αυτες οι 15 ημερες. Απλα εμενα εγινε δυο μολις μερες μετα η αλλαγη γραμμης και μετα ετρεχε η Nova να μου κανει αντιπροσφορα κατοπιον εορτης και η cosmote να μου φερει εξοπλισμο γιατι γυρισε η γραμμη χωρις να εχω vdsl modem (εγινε και αυτο :flipout:)

παιδια δεν εχω καταλαβει κατι.το nova 3play full ειναι 55ευρω μαζι με το χαρατσι;τελικη τιμη;

το λέει ξεκάθαρα : "Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10% και τέλος σταθερής τηλεφωνίας & internet 5% που ισχύουν σύμφωνα με το άρθρο 54/Ν.4389/2016."

Άρα υπολογίζεις επιπλέον τα "χαράτσια" και τα δύο!

Στην ιστοσελίδα στο κέντρο (κάτω από novago, novahd κλπ) :

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-3play-/nova3playfull/

Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το forum αλλά και το συγκεκριμένο θέμα που μπορούμε να ενημερωνόμαστε για τις διαθέσιμες τιμές και προσφορές.
Στο θέμα μας τώρα. έχει λίγο καιρό που έχει λήξει δέσμευση στο πακέτο που έχω και είναι triple play με όλα τα Cinema και 720 λεπτά προς κινητά με 24 Adsl. Μετά απο μήνυμα που έστειλα για προσφορά, επικοινώνησε μαζί μου εκπρόσωπος και μου έκανε τις εξής προτάσεις.
στα 48 ευρώ περίπου Nova full pack με 24 αρα ADSL και 720 λεπτά προς κινητά, αλλιώς 37 ευρώ για το πακέτο που είχα έως τώρα. Τις θεωρώ καλές απλά όσο έχω διαβάσει το τρέχον θέμα δεν είχα ξαναδιαβάσει για αυτές ακριβώς τις τιμές για αυτό και σας τις κοινοποιώ. Πώς σας φαίνονται; Υπόψιν χωρίς καμία αίτηση φορητότητας ή κάποια άλλη διαδικασία που μπορεί να με ταλαιπωρήσει.

Χωρίς φορητότητα φαίνονται καλες αλλά ρωτα τα 48 είναι μαζί με φόρους tv και στεθερου ίντερνετ?Αν πας σε φορητότητα θα σου βγουν 43 και κάτι μαζί με φόρους και δωρεάν multiview για ενα χρονο( αν και αυτό μπορεί να το ζητησεις και στην τρέχον προσφορα) συν ενα δυο μηνες δωρεάν πάγιο συν δεκτή αν το ζητήσει.

Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το forum αλλά και το συγκεκριμένο θέμα που μπορούμε να ενημερωνόμαστε για τις διαθέσιμες τιμές και προσφορές.
Στο θέμα μας τώρα. έχει λίγο καιρό που έχει λήξει δέσμευση στο πακέτο που έχω και είναι triple play με όλα τα Cinema και 720 λεπτά προς κινητά με 24 Adsl. Μετά απο μήνυμα που έστειλα για προσφορά, επικοινώνησε μαζί μου εκπρόσωπος και μου έκανε τις εξής προτάσεις.
στα 48 ευρώ περίπου Nova full pack με 24 αρα ADSL και 720 λεπτά προς κινητά, αλλιώς 37 ευρώ για το πακέτο που είχα έως τώρα. Τις θεωρώ καλές απλά όσο έχω διαβάσει το τρέχον θέμα δεν είχα ξαναδιαβάσει για αυτές ακριβώς τις τιμές για αυτό και σας τις κοινοποιώ. Πώς σας φαίνονται; Υπόψιν χωρίς καμία αίτηση φορητότητας ή κάποια άλλη διαδικασία που μπορεί να με ταλαιπωρήσει.

Μήνυμα φίλε μου που έστειλες? Θέλω να στείλω και εγώ για να πάρω προσφορά.

Βρίσκομαι και εγώ στη φάση που λήγει σε 1 μήνα η δέσμευση που έχω με την Wind, για τηλεφωνία-ίντερνετ (vdsl), και σκέφτηκα να ζητήσω σχετική προσφορά από τη Nova, δεδομένου ότι από το καλοκαίρι 2014 έχω, στο συγκεκριμένο χώρο, την προσφορά του full pack με τα τότε 25 , που από το καλοκαίρι 2016 έγιναν 27,73 με το φόρο.

Μου έδωσαν 2 προσφορές: η πρώτη με 64,90 , σε αντικατάσταση του full pack που έχω, και με την προσθήκη απερ. σε σταθερά και κινητά (όχι τα γνωστά 720´ αλλά απερ.) και vdsl 50 (αφού προηγουμένως έλεγξε και επιβεβαίωσε τη διαθεσιμότητα από καμπίνα). Δεν προχώρησα σε περισσότερες λεπτομέρειες αφού η πρόταση αυτή είναι περίπου στα ίδια χρήματα που πληρώνω σήμερα σε Wind και Nova για τις ίδιες υπηρεσίες, εκτός των παροχών που έχω από την Wind α) 120' σε κινητά (έναντι απερ. της Nova), β) 1 GB/ μήνα Mobile Broadband και γ) 120' προς όλους στο καρτοκινητό.
και η 2η με 30 μόνο για vdsl, χωρίς καμία πρόσθετη παροχή, όπως εκείνες της Wind.

Περίμενα, ειλικρινά, μια καλλίτερη πρόταση από τη Nova, δεδομένης της μακρόχρονης συνεργασίας μου και με άλλες συνδέσεις, αλλά αποδεικνύεται, για άλλη μια φορά, ότι δεν την ενδιαφέρουν οι υφιστάμενοι πελάτες.

Σε πληρωμή μέσω παγιας εντολής και πιστωτικής ο 13 μήνας είναι δωρεάν;
Μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα μας ενδιαφέρει. Μέχρι πότε έχει τα δικαιώματατα;

Μέσω πάγιας εντολής αλλά να πληρώνεται απο την πιστωτική κάρτα μόνο τότε ειναι ο 13ος μήνας δωρεάν. Αν δεν κάνω λάθος μέχρι το 2018.

Μέσω πάγιας εντολής αλλά να πληρώνεται απο την πιστωτική κάρτα μόνο τότε ειναι ο 13ος μήνας δωρεάν. Αν δεν κάνω λάθος μέχρι το 2018.
σε ευχαριστω πολυ φιλε.

Για αιτηση φορητοτητας προτεινετ α ι επισκεψη σε cosmote, σε Γερμανό η τηλέφωνο; για να μπορεσει να ακυρωθει πιο ευκολα χωρις ταλαιπωρια εαν τελικα το αποφασισω; τωρα που ειδα ΠΑΟ Πλατανια το σκεφτομαι ειναι η αληθεια να κοψω το ελληνικο αντιποδοσφαιρο

Τηλεφωνο! Εχω την εντυπωση πως δεν μπορεις να κανεις υπαναχωρηση αν πας σε καταστημα. Ας το επιβεβαιωσει καποιος.

Συμβάσεις
3. Με ποιους τρόπους μπορώ να συνάψω σύμβαση με μια εταιρία;
Μπορείτε να συνάψετε σύμβαση με μία εταιρία με τους ακόλουθους τρόπους:

• Στο κατάστημα
Πριν υπογράψετε τη σύμβαση, διαβάστε προσεκτικά τους όρους. Ζητήστε διευκρινίσεις για
σημεία που τυχόν δεν κατανοείτε. Μετά την υπογραφή, δικαιούστε να παραλάβετε άμεσα
αντίγραφο της σύμβασης, στο οποίο πρέπει να αναγράφεται η ημερομηνία υπογραφής της.

• Από απόσταση
Έχετε τη δυνατότητα να συνάψετε σύμβαση μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρο
μείου,
Διαδικτύου ή fax, χωρίς να απαιτείται να προσέλθετε στο κατάστημα για να υπογράψετε.

• Εκτός καταστήματος
Μπορείτε να συνάψετε σύμβαση παρουσία εκπροσώπου της εταιρίας σε χώρο εκτός κατα-
στήματος της εταιρίας ή μέσω πώλησης υπηρεσιών στον χώρο σας.
Πριν τη σύναψη της σύμβασης «από απόσταση» ή «εκτός καταστήματος», η εταιρία πρέπει
να σας παράσχει πλήρη ενημέρωση για θέματα, όπως οι όροι της σύμβασης, οι τιμές και η
διάρκεια. Επίσης, οφείλει να σας αποστείλει σε εύλογο χρόνο τους όρους της σύμβασης
και το έντυπο της δήλωσης υπαναχώρησης (βλ. και Ερ. 6).
Έχετε δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός 14 ημερολογιακών
ημερών από την παραλαβή των εγγράφων. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που
έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας να σας παράσχει η εταιρία το σύνολο των υπηρεσιών,
πριν την παρέλευση του παραπάνω διαστήματος, και έχετε ρητώς αποδεχθεί να απωλέσε-
τε το δικαίωμα υπαναχώρησης, μόλις η σύμβαση τεθεί πλήρως σε ισχύ.
Σημειώνεται ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση αμφισβήτησης σύναψης σύμβασης «από από-
σταση» ή «εκτός καταστήματος», η εταιρία οφείλει να αποδείξει τη συναίνεσή σας για τη
σύναψη της σύμβασης.

http://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/Informative_Documentation/EETT.pdf