Προσφορά NOVA

σε ποια περιοχη σου δωσαν το vdsl? ειναι απο kv?
Περιοχη : Ραφήνα. Παίρνω από Α/Κ (κοντά στα 600 μέτρα) και όχι από kV.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που έγραψαν στο φόρουμ για τις προσφορές.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Να αναφέρω ότι ανανέωσα και εγώ με τη προσφορά:
Nova 3play,
+Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά (έτσι το βλέπω στο MyAccount ενώ πριν έλεγε 720 λεπτά)
+όλα τα κανάλια Nova Sports
+ όλα τα κανάλια Novacinema
+ νέος αποδικωποιητής Pace3001HD
μέ 41,75 / μήνα (πληρωμή με πάγια εντολή).
Να προσθέσω επίσης ότι η τιμή είναι "για πάντα" και όχι μόνο για τα δύο χρόνια της δέσμευσης. (το ξεκαθάρισα ρητώς, και μάλιστα κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του τηλεφωνικού συμβολαίου).

Με 4,7 ευρώ παραπάνω πήρες
Vdsl - Δωρεάν νέο ρουτερ και δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης του vdsl
Δωρεάν τα τέλη μετακόμισης 50
Δωρεάν καινούργιος δέκτης
Τα κινητά απεριόριστα παίζονται
Ότι καλύτερο έχω διαβάσει το τελευταίο διάστημα και όλα με μόνο 4,7 ευρώ διαφορά από εμάς που κλείσαμε 41,75 και
που δεν πήραμε τίποτα από εξοπλισμό γιατί απλά δεν χρειαζόταν.

Πολύ καλή προσφορά πήρες φίλε μου...
Εγώ με 3play εδώ & 3 έτη περιπου & με όλα τα αθλητικά , έκανα ερώτηση για αναβάθμιση γραμμής σε VDSL μέσω του forum
και με ενημέρωσαν πριν λίγο απο την Forthnet ότι θέλουν + 10,50 ευρώ + τέλη μεταβίβασης ...:FSGSFGS4:
Βλέπω να τους χαιρετάω σε λίγο καιρο...-bye-

Nova 3play,
+Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά (έτσι το βλέπω στο MyAccount ενώ πριν έλεγε 720 λεπτά)
Να προσθέσω επίσης ότι η τιμή είναι "για πάντα" και όχι μόνο για τα δύο χρόνια της δέσμευσης. (το ξεκαθάρισα ρητώς, και μάλιστα κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του τηλεφωνικού συμβολαίου).

το σλόγκαν "για πάντα" δεν ισχύει για την εταιρία φίλε. Το ίδιο θα σου γράψουν κι όσοι έχουν συμφέροντα από τη Nova.

Nova 3play,

720 είναι. Αν δεις στην αναλυτική χρέωση βγάζει το την μπάρα

Πολύ καλή προσφορά πήρες φίλε μου...
Εγώ με 3play εδώ & 3 έτη περιπου & με όλα τα αθλητικά , έκανα ερώτηση για αναβάθμιση γραμμής σε VDSL μέσω του forum
και με ενημέρωσαν πριν λίγο απο την Forthnet ότι θέλουν + 10,50 ευρώ + τέλη μεταβίβασης ...:FSGSFGS4:
Βλέπω να τους χαιρετάω σε λίγο καιρο...-bye-

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ενιαία πολιτική στις προσφορές (σχεδόν σε όλες τις εταιρείες), αλλά έχουν κάποιες τιμές που τους δίνουν και μέχρι εκεί πάνε. Για να έχουν δώσει τα 48,50 (VDSL) ή 43,50 (ADSL) σημαίνει ότι έχουν πράσινο φως. Το πρωί το παλικάρι που μίλησα μαζί του , δεν του ανέφερα καθόλου προσφορά απο ΟΤΕ που είχα στα χέρια μου, όταν του ανέφερα για το VDSL μου πρότεινε απο μόνος του την τιμή των 5,15 . Στην αρχική προσφορά μου είπε για 54,00 (VDSL), δηλαδή όσα δίνω και τώρα για το ADSL. Του ανέφερα ότι δεν την δέχομαι την προσφορά και ότι έχουν δώσει το παραπάνω πακέτο στην τιμή των 48,50 (δηλαδή τα 43,50 που έχουν αναφερθεί συν ένα πεντάευρω για το VDSL). Μου είπε να περιμένω μερικά δευτερόλεπτα και μετά επειδή είμαι καλός πελάτης (!!!!) μου έδωσε την παραπάνω τιμή. Μην κολλάμε , ζορίστε τους λίγο και κάντε παιχνίδι με ότι πληροφορία έχετε στα χέρια σας. Σε κάνα χρόνο (ίσως και λιγότερο) μπορεί να το δίνουν ακόμα πιο κάτω .....

Η τιμή 43 ευρώ με ΦΠΑ 24 %και τους δύο φόρους και το νοίκι γραμμής στον ΟΤΕ μιλάμε είναι χώμα. Ελάχιστο ποσό μένει για την εταιρία.

το σλόγκαν "για πάντα" δεν ισχύει για την εταιρία φίλε. Το ίδιο θα σου γράψουν κι όσοι έχουν συμφέροντα από τη Nova.
Το πάντα ισχύει εφόσον αναφέρεται στο συμβόλαιο και φυσικά αφορά σταθερή τιμή προ φόρων. Αν μειωθεί ο ΦΠΑ (λέμε τώρα) θα μειωθεί και το τελικό ποσό που πληρώνουμε.

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

500+ ευρώ το χρόνο μόνο χώμα δεν είναι. Ας κοιτάξουμε τους καταναλωτές πρώτα, οι εταιρίες δεν παθαίνουν τίποτα.

500+ ευρώ το χρόνο μόνο χώμα δεν είναι. Ας κοιτάξουμε τους καταναλωτές πρώτα, οι εταιρίες δεν παθαίνουν τίποτα.

τοτε δεν βαζεις συνδομητικη τηλεοραση. ειναι μια ελιτιστικη υπηρεσια ενετελως προαιρετικη και δευτερευουσα σε ενα νοικοκυριο και η τιμε 43 ευρω ολα μα ολα ειναι τιμη χωμα.

Last edited by a moderator:
To θεμα αφορά τις τρεχουσες τιμές υπηρεσιών που προσφέρει η nova. Ειναι η τελευταια φορά που θα γινει συσταση.

Συμφωνησα και εγώ σήμερα για: VDSL,FULL NOVA TV,ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ,12 ΩΡΕΣ ΚΙΝΗΤΑ με 48,78. Ευχαριστώ πολύ το Support και το Forum!

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από ένα 218..... κάτι, και μου πρόσφεραν - στην ίδια τιμή που πληρώνω - ή το novasports1 ή το novacinema1 ή 12 ώρες σε κινητά με ανανέωση της σύμβασης για 24 μήνες (Αρνήθηκα ευγενικά γιατί όσο δεν αλλάζουν τον προβληματικό μου δέκτη... με χάνουν :smile:). Νομίζω ότι αυτό το δίναν πολύ παλιά... το ξαναέβγαλαν;

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Τιμή δεν γράφεις και τι έχεις, επίσης για τα σχετικά πρέπει να μιλήσεις μόνο με τα κεντρικά.
Στείλε email για προσφορά ( ακολούθα τα ίδια βήματα που κάναμε και εμείς ) και όταν σε πάρουν τηλέφωνο για προσφορά ζητάς
και ότι χρειάζεται να αλλάξεις από εξοπλισμό.
Οι εξωτερική συνεργάτες δεν έχουν την ευελιξία όπως έχουν τα κεντρικά.

Συμφωνησα και εγώ σήμερα για: VDSL,FULL NOVA TV,ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ,12 ΩΡΕΣ ΚΙΝΗΤΑ με 48,78. Ευχαριστώ πολύ το Support και το Forum!

Καλησπέρα ,
Πολύ καλό deal !!!
Ησουν ήδη συνδρομητής φορθνετ ή μεταφέρθηκες απο άλλη εταιρεία ??

Καλησπέρα, συνδρομητής ηδη, μου έκανε και προσφορά ο Cosmote, και εγώ νομίζω ότι είναι καλή αρκεί να δίνει και τις σωστές ταχύτητες το VDSL...

Μετά από επικοινωνία με το εδώ support με κάλεσαν από nova και η προσφορά που μου έδωσαν για το full πακέτο triple play (απεριόριστα σταθερά-κινητά, 24άρι και nova fullpack) μαζί με τα τέλη και φπα έφτασε στα 60 ευρώ.
Τους ανέφερε τις προσφορές των άλλων μελών αλλά δεν γνώριζαν κάτι.
Κρίμα.