jbousounis
Senior Member
- 5 September 2009
- 301
Περιοχη : Ραφήνα. Παίρνω από Α/Κ (κοντά στα 600 μέτρα) και όχι από kV.σε ποια περιοχη σου δωσαν το vdsl? ειναι απο kv?
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που έγραψαν στο φόρουμ για τις προσφορές.
Περιοχη : Ραφήνα. Παίρνω από Α/Κ (κοντά στα 600 μέτρα) και όχι από kV.σε ποια περιοχη σου δωσαν το vdsl? ειναι απο kv?
Με 4,7 ευρώ παραπάνω πήρες
Vdsl - Δωρεάν νέο ρουτερ και δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης του vdsl
Δωρεάν τα τέλη μετακόμισης 50
Δωρεάν καινούργιος δέκτης
Τα κινητά απεριόριστα παίζονται
Ότι καλύτερο έχω διαβάσει το τελευταίο διάστημα και όλα με μόνο 4,7 ευρώ διαφορά από εμάς που κλείσαμε 41,75 και
που δεν πήραμε τίποτα από εξοπλισμό γιατί απλά δεν χρειαζόταν.
Να αναφέρω ότι ανανέωσα και εγώ με τη προσφορά:
Nova 3play,
+Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά (έτσι το βλέπω στο MyAccount ενώ πριν έλεγε 720 λεπτά)
+όλα τα κανάλια Nova Sports
+ όλα τα κανάλια Novacinema
+ νέος αποδικωποιητής Pace3001HD
μέ 41,75 / μήνα (πληρωμή με πάγια εντολή).
Να προσθέσω επίσης ότι η τιμή είναι "για πάντα" και όχι μόνο για τα δύο χρόνια της δέσμευσης. (το ξεκαθάρισα ρητώς, και μάλιστα κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του τηλεφωνικού συμβολαίου).
Να αναφέρω ότι ανανέωσα και εγώ με τη προσφορά:
Nova 3play,
+Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά (έτσι το βλέπω στο MyAccount ενώ πριν έλεγε 720 λεπτά)
+όλα τα κανάλια Nova Sports
+ όλα τα κανάλια Novacinema
+ νέος αποδικωποιητής Pace3001HD
μέ 41,75 / μήνα (πληρωμή με πάγια εντολή).
Να προσθέσω επίσης ότι η τιμή είναι "για πάντα" και όχι μόνο για τα δύο χρόνια της δέσμευσης. (το ξεκαθάρισα ρητώς, και μάλιστα κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του τηλεφωνικού συμβολαίου).
Πολύ καλή προσφορά πήρες φίλε μου...
Εγώ με 3play εδώ & 3 έτη περιπου & με όλα τα αθλητικά , έκανα ερώτηση για αναβάθμιση γραμμής σε VDSL μέσω του forum
και με ενημέρωσαν πριν λίγο απο την Forthnet ότι θέλουν + 10,50 ευρώ + τέλη μεταβίβασης ...:FSGSFGS4:
Βλέπω να τους χαιρετάω σε λίγο καιρο...![]()
Το πάντα ισχύει εφόσον αναφέρεται στο συμβόλαιο και φυσικά αφορά σταθερή τιμή προ φόρων. Αν μειωθεί ο ΦΠΑ (λέμε τώρα) θα μειωθεί και το τελικό ποσό που πληρώνουμε.το σλόγκαν "για πάντα" δεν ισχύει για την εταιρία φίλε. Το ίδιο θα σου γράψουν κι όσοι έχουν συμφέροντα από τη Nova.
500+ ευρώ το χρόνο μόνο χώμα δεν είναι. Ας κοιτάξουμε τους καταναλωτές πρώτα, οι εταιρίες δεν παθαίνουν τίποτα.
Συμφωνησα και εγώ σήμερα για: VDSL,FULL NOVA TV,ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ,12 ΩΡΕΣ ΚΙΝΗΤΑ με 48,78. Ευχαριστώ πολύ το Support και το Forum!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.