Δέχθηκα την παρακάτω προσφορά για να παραμείνω nova :
Ιντερνετ έως 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και κινητά, Full Pack TV με 24μηνη δέσμευση στα 39,64 Ευρώ.
Είναι καλή προσφορά ή μπορώ να διεκδικήσω κάτι καλύτερο?
Η κοσμοτέ το αντίστοιχο πακέτο πόσο το δίνει?
Τελικά μου την δώσανε την προσφορά με τα 25 . Μπήκα στο 3play, περίμενα να μου βγάλει το popup και δήλωσα άλλον αριθμό. Με πήρανε τηλέφωνο μετά απο 30 λεπτά και μου την δώσανε την προσφορά. Τώρα περιμένω να μου στείλουν το συμβόλαιο με email...
Απο την τηλεφωνική συνομιλια.....μέχρι την τελική ενεργοποιηση του πακέτοu .....ποσο χρονικό διαστημα μεσολάβησε????
Παιδιά έχει αλλαξει η χρέωση στα τηλεφωνα? Μπορούμε να διακόψουμε συμβόλαιο χωρίς χρέωση?
Παρασκευή μου δώσανε την προσφορά, Δευτέρα μου στείλανε με email το συμβόλαιο το οποίο υπέγραψα και το έστειλα πίσω την ίδια μέρα. Τρίτη με πήραν τηλέφωνο για να κλείσουμε ραντεβού. Πέμπτη ήρθε ο τεχνικός και το έβαλε.
Δεν απαντάει στην ερώτηση μ η σελίδα. Έχω απεριόριστα αλλά ήθελα ευκαιρία ν φύγω.γίνεται?
Απλά επειδή έχω τον Novabox Pace 831HD, σκεφτόμουν μήπως μπορούσα να ζητήσω πιο καινούριο αποκωδικοποιητή.
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι πελάτης της NOVA αλλά πρακτικά χωρίς συμβόλαιο (μήνα-μήνα) από το 2014.
Πέρα από τα προβλήματα στο διαδίκτυο (διακοπές) και την χαμηλή ταχύτητα που έχω (δεν έχω δει ποτέ πάνω από 7-8 Mbps), έχω κουραστεί λίγο και ίσως είναι ώρα για μια αλλαγή. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πρόγραμμα: Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά & όλα τα κανάλια Nova Sports στα 43,5 πληρωτέα με πάγια εντολή πιστωτικής κάρτας. Από όσα διαβάζω εδώ μέσα, δεν θεωρείται καλή τιμή. Έκανα μια κρούση μέσα από το NOVA MyAccount για καλύτερη προσφορά αλλά ποτέ κανείς δεν απάντησε. Το παιχνιδάκι με τις φορητότητες ποτέ δεν το έπαιξα και από ότι κατάλαβα, με τη νέα νομοθεσία του Ιουνίου και να ήθελα να το παίξω τώρα, έχει ψιλοτελειώσει.
Υπάρχει τρόπος να πάρεις μια σοβαρή προσφορά, όπως αυτές που διαβάζω εδώ μέσα από τη NOVA ή να πάρω την προσφορά της Wind στα 35,89 και να τελειώνει η ιστορία;
Δεν έχω καταλάβει γιατί ο πιστός συνδρομητής που πληρώνει άμεσα με πλαστικό χρήμα τιμωρείται σε σχέση με τον νέο συνδρομητή. Καλό είναι το acquisition αλλά για το churn&attrition νοιάζεται κανένας;;
Υ.Γ. Με τη φορητότητα τι έχει αλλάξει με τη νέα νομοθεσία;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.