Προσφορά NOVA

Και μένα με κάλεσαν αυτές τις μέρες και μου Έκαναν την προσφορά full pack 39,64 ...
Το σκέφτομαι και ίσως αξίζει

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Δέχθηκα την παρακάτω προσφορά για να παραμείνω nova :

Ιντερνετ έως 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και κινητά, Full Pack TV με 24μηνη δέσμευση στα 39,64 Ευρώ.

Είναι καλή προσφορά ή μπορώ να διεκδικήσω κάτι καλύτερο?

Η κοσμοτέ το αντίστοιχο πακέτο πόσο το δίνει?

Aν πληρωνεις με παγια εντολη το ποσο θα πεσει στα 37 και κατι ψιλα..
Νομιζω οτι δεν μπορει να παει πιο χαμηλα...
Οποτε προχωρα χαλαρα..

Τελικά μου την δώσανε την προσφορά με τα 25 . Μπήκα στο 3play, περίμενα να μου βγάλει το popup και δήλωσα άλλον αριθμό. Με πήρανε τηλέφωνο μετά απο 30 λεπτά και μου την δώσανε την προσφορά. Τώρα περιμένω να μου στείλουν το συμβόλαιο με email...

Απο την τηλεφωνική συνομιλια.....μέχρι την τελική ενεργοποιηση του πακέτοu .....ποσο χρονικό διαστημα μεσολάβησε????

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Απο την τηλεφωνική συνομιλια.....μέχρι την τελική ενεργοποιηση του πακέτοu .....ποσο χρονικό διαστημα μεσολάβησε????

Παρασκευή μου δώσανε την προσφορά, Δευτέρα μου στείλανε με email το συμβόλαιο το οποίο υπέγραψα και το έστειλα πίσω την ίδια μέρα. Τρίτη με πήραν τηλέφωνο για να κλείσουμε ραντεβού. Πέμπτη ήρθε ο τεχνικός και το έβαλε.

Παιδιά έχει αλλαξει η χρέωση στα τηλεφωνα? Μπορούμε να διακόψουμε συμβόλαιο χωρίς χρέωση?

Είχα ρωτήσει πρόσφατα κι εγώ.Μόνο με κλήση στο 13831,άρα με χρέωση (και .αναμονη)Μου ήρθε 8 ευρώ χρέωση στο σταθερο γιαυτο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Παρασκευή μου δώσανε την προσφορά, Δευτέρα μου στείλανε με email το συμβόλαιο το οποίο υπέγραψα και το έστειλα πίσω την ίδια μέρα. Τρίτη με πήραν τηλέφωνο για να κλείσουμε ραντεβού. Πέμπτη ήρθε ο τεχνικός και το έβαλε.

Σήμερα ενεργοποιηθηκα και εγώ....nova full pack με 25ευρω....
ολα όσα συμφωνηθηκαν με το προαναφερομενο site προσφορων,
ήταν σωστά κατα γράμμα.....
ΜΠΡΑΒΟ για τον επαγγελματισμό τους.

Δεν απαντάει στην ερώτηση μ η σελίδα. Έχω απεριόριστα αλλά ήθελα ευκαιρία ν φύγω.γίνεται?

Δεν έχω forthnet......αλλά,
όταν έιχε κάνει αυξηση ο ΟΤΕ, και εγώ απεριοριστα ήμουν,
πάνω στον έντυπο λογαριασμό που έλαβα, με ενημέρωνε για την πρόθεση της εταιρείας να προβουν σε αυξήσεις
και μου έδινε.....ένα (01) μήνα περιθώριο για το αν συμφωνώ ή αν θελω να καταγγειλω την σύμβαση αζημιως.

Για ρίξε και εσυ μια ματιά στα ψηλά γραμματα....του λογαριασμου μήπως το αναφέρει κάπου!
Ο οτε το έγραφε με ψηλά ως σημαντικη ενημερωση.

Έχω στα ίδια χρήματα 12 ώρες κινητά και full nova

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επέστρεψα και εγώ από μικρή φορητοτητα σε άλλη εταιρεία και πήρα:απεριόριστα σταθερά και κινητά . vdsl 50. Φουλ πακ στα 43 τελική τιμή.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι πελάτης της NOVA αλλά πρακτικά χωρίς συμβόλαιο (μήνα-μήνα) από το 2014.

Πέρα από τα προβλήματα στο διαδίκτυο (διακοπές) και την χαμηλή ταχύτητα που έχω (δεν έχω δει ποτέ πάνω από 7-8 Mbps), έχω κουραστεί λίγο και ίσως είναι ώρα για μια αλλαγή. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πρόγραμμα: Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά & όλα τα κανάλια Nova Sports στα 43,5 πληρωτέα με πάγια εντολή πιστωτικής κάρτας. Από όσα διαβάζω εδώ μέσα, δεν θεωρείται καλή τιμή. Έκανα μια κρούση μέσα από το NOVA MyAccount για καλύτερη προσφορά αλλά ποτέ κανείς δεν απάντησε. Το παιχνιδάκι με τις φορητότητες ποτέ δεν το έπαιξα και από ότι κατάλαβα, με τη νέα νομοθεσία του Ιουνίου και να ήθελα να το παίξω τώρα, έχει ψιλοτελειώσει.

Υπάρχει τρόπος να πάρεις μια σοβαρή προσφορά, όπως αυτές που διαβάζω εδώ μέσα από τη NOVA ή να πάρω την προσφορά της Wind στα 35,89 και να τελειώνει η ιστορία;

Δεν έχω καταλάβει γιατί ο πιστός συνδρομητής που πληρώνει άμεσα με πλαστικό χρήμα τιμωρείται σε σχέση με τον νέο συνδρομητή. Καλό είναι το acquisition αλλά για το churn&attrition νοιάζεται κανένας;;

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι πελάτης της NOVA αλλά πρακτικά χωρίς συμβόλαιο (μήνα-μήνα) από το 2014.

Πέρα από τα προβλήματα στο διαδίκτυο (διακοπές) και την χαμηλή ταχύτητα που έχω (δεν έχω δει ποτέ πάνω από 7-8 Mbps), έχω κουραστεί λίγο και ίσως είναι ώρα για μια αλλαγή. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πρόγραμμα: Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά & όλα τα κανάλια Nova Sports στα 43,5 πληρωτέα με πάγια εντολή πιστωτικής κάρτας. Από όσα διαβάζω εδώ μέσα, δεν θεωρείται καλή τιμή. Έκανα μια κρούση μέσα από το NOVA MyAccount για καλύτερη προσφορά αλλά ποτέ κανείς δεν απάντησε. Το παιχνιδάκι με τις φορητότητες ποτέ δεν το έπαιξα και από ότι κατάλαβα, με τη νέα νομοθεσία του Ιουνίου και να ήθελα να το παίξω τώρα, έχει ψιλοτελειώσει.

Υπάρχει τρόπος να πάρεις μια σοβαρή προσφορά, όπως αυτές που διαβάζω εδώ μέσα από τη NOVA ή να πάρω την προσφορά της Wind στα 35,89 και να τελειώνει η ιστορία;

Δεν έχω καταλάβει γιατί ο πιστός συνδρομητής που πληρώνει άμεσα με πλαστικό χρήμα τιμωρείται σε σχέση με τον νέο συνδρομητή. Καλό είναι το acquisition αλλά για το churn&attrition νοιάζεται κανένας;;

Στα ακριβώς ίδια είμαι και εγώ και στην διαδικασία προσφορών από Νόβα και Wind... Για να δούμε!
Υ.Γ. Με τη φορητότητα τι έχει αλλάξει με τη νέα νομοθεσία;

Υ.Γ. Με τη φορητότητα τι έχει αλλάξει με τη νέα νομοθεσία;

Με τη φορητότητα πλέον η αίτηση σου επεξεργάζεται 15 ημέρες μετά την υπογραφή της (ώστε να μην μπορείς να πάρεις αντιπροσφορά από άλλη εταιρία), εκτός αν υπογράψεις σχετικό κουτί ότι παραιτείσαι του δικαιώματος υπαναχώρησης των 15 ημερών και εξεταστεί αμέσως.

Για την ακρίβεια έχω μπροστά μου αίτηση της Nova που έχει δύο checkbox με τα εξής:

[ ] Για Αίτηση Εντός Εμπορικού Καταστήματος: Δηλώνω ρητά και ειδικά ότι έχω ενημερωθεί πως για την παρούσα υπογεγραμμένη από εμένα αίτηση, δεν προβλέπεται δικαίωμα υπαναχώρησης σύμφωνα με το νόμο
[ ] Για Αίτηση Εκτός Εμπορικού Καταστήματος: Παρέχω τη συγκατάθεση μου ρητά ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας πριν την παρέλευση της προθεσμίας άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης & στην περίπτωση αυτή, με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, αναγνωρίζω ότι χάνω το δικαίωμα υπαναχώρησης. Μετά την παρέλευση της 14ήμερης προθεσμίας από την σύναψη της σύμβασης το δικαίωμα υπαναχώρησης χάνεται οριστικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Σήμερα και έπειτα από διαπραγματεύσεις 10 ημερών κατάφερα να πάρω την προσφορά για σκέτη NOVA TV στα 25 ευρώ το Full Pack με συμβόλαιο 2 ετών και σε ερώτημα μου που ηχογραφήθηκε μου είπαν πως το 25 ευρώ το μήνα υσχείει και μετά τη λήξη του συμβολαίου δηλαδή για πάντα !!! Και επειδή είμαι συνδρομητής τους από το 2002 και πλήρωνα κάποτε τα 60+ στο συγκεκριμένο πακέτο δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. Μπορεί να μην έχει σαν πρόγραμμα αυτό που παρείχε κάποτε ( όλο το ελληνικό πρωταθλημα , Α1 μπάσκετ ξενα πρωταθλήματα champions league κτλ ) αλλά και με τα σημερινά δεδομένα 1/2 super league , Ευρωλίγκα ιταλικό πρωτάθλημα τα Novacinema κτλ μια χαρά ελκυστικότατο το βρίσκω το 25άρι σαν τιμή :Banane0: