solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Σας μεταφέρω προσφορά της ΝΟΒΑ σε υπάρχον συνδρομητή μετά από φορητότητα σε wind. Είχε 2play με 24αρα, απεριόριστα σταθερά, 720 σε κινητά, family nova+ novasports 1 με 31,90 το μήνα. Ζητούσε προσφορά, μιας που ήταν αορίστου, αλλά δεν του έδιναν, έτσι έκανε κίνηση για wind με wind tv+ novasports, 24αρα, απεριόριστα σταθερά, 300 κινητά με 26,70. Τότε τον παίρνει η ΝΟΒΑ τηλέφωνο και κάνει προσφορά (για 1χρονο) 3play nova fullpack (novasports+novacinema all) , 24αρα, απεριόριστα σταθερά, 720 κινητά με 27,60! Ο φίλος φυσικά δέχτηκε αλλά πιθανότατα να έχει θέμα με την wind. Το καλό είναι ότι η wind ήταν τηλεφωνική συνομιλία. Να τονίσω εδώ ότι η προσφορά δόθηκε σε φίλο ο οποίος είναι σοβαρός και δεν θα μου έλεγε ψέματα. Έτσι σας ενημερώνω.
Έχω χωρίς τηλεφωνία το full pack στα 25 + τον φόρο, περίπου με 27.7 τελική τιμή. Με κάλεσαν για ανανέωση στα 25 τελική τιμή με 24 μηνη δέσμευση. Δεν δέχθηκα γιατί περιμένω να δω τι θα γίνει με το ελληνικό πρωτάθλημα.Έχει τελειώσει σε κανέναν πακέτο full pack με 25 ευρω,να δούμε τι τιμή δίνουν για ανανέωση?
Με 39,66 έχει και τα κινητά απεριόριστα , επίσης αν δεν το ξέρετε η nova ποια δίνει και vdsl 100 δεν ξέρω τι τιμές έχει όμως.
Λοιπόν , για να δείτε συμπεριφορά εταιρείας. Χρόνια πελάτης στις 03/04 τηλέφωνο για ανανέωση του πακέτου (full me vdsl) που είχα με την ίδια τιμή (48,80) . ΟΚ στο καπάκι τηλέφωνο για την τηλεφωνική ανανέωση. Πρώτος λογαριασμός μπερδεμένο λόγω ημερών , λέω ΟΚ . Δεύτερος λογαριασμός 53,77 λέω κάτσε να δω τον τρίτο , το ίδιο ποσό. Αμέσως τηλέφωνο για να διορθωθεί το πρόβλημα. Ξεκινάμε με το να ακούσουμε την καταγραφή και θα σας πάρουμε πίσω. Μεά από μερικές μέρες τηλέφωνο απο Nova : Ναι το ακούσαμε και όταν σας είπε για το ίδιο πακέτο εννοούσε το full nova χωρίς το vdsl γιατί το vdsl είναι έξτρα και δεν υπάρχει πακέτο με αυτό μέσα. Καλά όταν μου είπε ότι το ίδιο πακέτο με τώρα στην ίδια τιμή πως το κατάλαβα λάθος ?? Και ότι δεν πρέπει να είμαι καλά και να συμφώνησα το πακέτο που είχα με 48,50 πλέον να το πληρώνω 5 παραπάνω. Συν το ότι έκανα μαλ...α γιατί το ίδιο το δίνετε και 39,90... Στην αρχή ναι έχετε δίκιο θα το προωθήσω κτλ . Ακόμα περιμένω απάντηση μετά από 1,5 μήνα !!! Τέσπα σήμερα με πήραν τηλέφωνο μετά από 2 email και μου άρχισαν τα ίδια ότι το πακέτο είναι χωρίς vdsl , το οποίο είναι extra μπλα μπλα, συνεχίσουμε τα ίδια για κάνα δεκάλεπτο, και στο τέλος ΟΚ θα κάνω καταγγελία για εξαπάτηση και θα τα ξαναπούμε.... Τι να πω οι άνθρωποι είναι τελείως αντιεπαγγελματίες.. Ντροπή αυτό που γίνεται.... Ξεφτίλα.
Ανανέωσα το 3play Novaplus με vdsl50 και απεριόριστα κινητά από 48,20 σε 39,64 για δύο χρόνια .Εκανα πρόωρη ανανέωση , τρεις μήνες πριν λήξει .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.