Προσφορά NOVA

Έχει τελειώσει σε κανέναν πακέτο full pack με 25 ευρω,να δούμε τι τιμή δίνουν για ανανέωση?

Έδινα 48 και κάτι με όλα + vdsl ( με πάγια σε λογαριασμό 46,25 ) και με την ανανέωση πήρα δώρο το vdsl και με 5 ευρώ έκανα αναβάθμιση και τον δέκτη από 831 σε 3001. Μου είχε χαλάσει το τηλεχειριστήριο και αντί αυτού είπα να αλλάξω τον δέκτη που έχει και τα επίγεια και νομίζω ότι είναι ένα κλικ λίγο ποιο γρήγορος από τον 831.
Η τιμή είναι στα 43,27 + έκπτωση με πάγια εντολή λογαριασμού, είτε 43,27 + έκπτωση με πάγια εντολή με κάρτα που αυτή η εντολή έχει δώρο τον τελευταίο λογαριασμό δηλαδή 43,27, οπότε οι 12 μήνες έρχονται 39,66.
Είχε λήξει το συμβόλαιό μου και τα 5 ευρώ είναι τα έξοδα αποστολής του δέκτη, αν και στην αρχή μου είπε τι έχει ο παλιός αλλά μόλις είπα ότι κάποια ψηφιακά έχουν βγει και δεν ξέρω τι άλλο θα αφαιρέσετε στο μέλλον γιατί το διάστημα είναι μεγάλο (24 μήνες) με έβαλε στην αναμονή και μου το έδωσε μόνο με τα έξοδα αποστολής.
Έστειλα email ( κάπου σε προηγούμενη ανάρτηση κάποιος το έχει αναφέρει ) και με πήραν τηλέφωνο.

Τις προσφορές τις δίνουν μόνο για ανανέωση συμβολαίου και αν θες να φύγεις από ΟΤΕ. Τελικά κατέληξα σε Vodafone TV 39 ευρω γιατί πρόκειται για νέα γραμμή και είναι δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης

Σας μεταφέρω προσφορά της ΝΟΒΑ σε υπάρχον συνδρομητή μετά από φορητότητα σε wind. Είχε 2play με 24αρα, απεριόριστα σταθερά, 720 σε κινητά, family nova+ novasports 1 με 31,90 το μήνα. Ζητούσε προσφορά, μιας που ήταν αορίστου, αλλά δεν του έδιναν, έτσι έκανε κίνηση για wind με wind tv+ novasports, 24αρα, απεριόριστα σταθερά, 300 κινητά με 26,70. Τότε τον παίρνει η ΝΟΒΑ τηλέφωνο και κάνει προσφορά (για 1χρονο) 3play nova fullpack (novasports+novacinema all) , 24αρα, απεριόριστα σταθερά, 720 κινητά με 27,60! Ο φίλος φυσικά δέχτηκε αλλά πιθανότατα να έχει θέμα με την wind. Το καλό είναι ότι η wind ήταν τηλεφωνική συνομιλία. Να τονίσω εδώ ότι η προσφορά δόθηκε σε φίλο ο οποίος είναι σοβαρός και δεν θα μου έλεγε ψέματα. Έτσι σας ενημερώνω.

Σας μεταφέρω προσφορά της ΝΟΒΑ σε υπάρχον συνδρομητή μετά από φορητότητα σε wind. Είχε 2play με 24αρα, απεριόριστα σταθερά, 720 σε κινητά, family nova+ novasports 1 με 31,90 το μήνα. Ζητούσε προσφορά, μιας που ήταν αορίστου, αλλά δεν του έδιναν, έτσι έκανε κίνηση για wind με wind tv+ novasports, 24αρα, απεριόριστα σταθερά, 300 κινητά με 26,70. Τότε τον παίρνει η ΝΟΒΑ τηλέφωνο και κάνει προσφορά (για 1χρονο) 3play nova fullpack (novasports+novacinema all) , 24αρα, απεριόριστα σταθερά, 720 κινητά με 27,60! Ο φίλος φυσικά δέχτηκε αλλά πιθανότατα να έχει θέμα με την wind. Το καλό είναι ότι η wind ήταν τηλεφωνική συνομιλία. Να τονίσω εδώ ότι η προσφορά δόθηκε σε φίλο ο οποίος είναι σοβαρός και δεν θα μου έλεγε ψέματα. Έτσι σας ενημερώνω.

Καλησπέρα. Άκουσα και εγώ για τέτοια προσφορά που έγινε. Απλά εμένα μου είπαν ότι το συμβόλαιο είναι 2 έτη αλλά η τιμή των 27,60 ισχύει για 1 έτος. Το 2ο χρόνο δεν κατάλαβα ποιο ποσό θα πληρώνει.

Τον δευτερο χρονο ποσο θα ειναι ομως με αυτην την προσφορα?

Το φουλ πακ vdsl στα 39,90 το δινουν ακομα?

Έχει τελειώσει σε κανέναν πακέτο full pack με 25 ευρω,να δούμε τι τιμή δίνουν για ανανέωση?
Έχω χωρίς τηλεφωνία το full pack στα 25 + τον φόρο, περίπου με 27.7 τελική τιμή. Με κάλεσαν για ανανέωση στα 25 τελική τιμή με 24 μηνη δέσμευση. Δεν δέχθηκα γιατί περιμένω να δω τι θα γίνει με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Λοιπόν , για να δείτε συμπεριφορά εταιρείας. Χρόνια πελάτης στις 03/04 τηλέφωνο για ανανέωση του πακέτου (full me vdsl) που είχα με την ίδια τιμή (48,80) . ΟΚ στο καπάκι τηλέφωνο για την τηλεφωνική ανανέωση. Πρώτος λογαριασμός μπερδεμένο λόγω ημερών , λέω ΟΚ . Δεύτερος λογαριασμός 53,77 λέω κάτσε να δω τον τρίτο , το ίδιο ποσό. Αμέσως τηλέφωνο για να διορθωθεί το πρόβλημα. Ξεκινάμε με το να ακούσουμε την καταγραφή και θα σας πάρουμε πίσω. Μεά από μερικές μέρες τηλέφωνο απο Nova : Ναι το ακούσαμε και όταν σας είπε για το ίδιο πακέτο εννοούσε το full nova χωρίς το vdsl γιατί το vdsl είναι έξτρα και δεν υπάρχει πακέτο με αυτό μέσα. Καλά όταν μου είπε ότι το ίδιο πακέτο με τώρα στην ίδια τιμή πως το κατάλαβα λάθος ?? Και ότι δεν πρέπει να είμαι καλά και να συμφώνησα το πακέτο που είχα με 48,50 πλέον να το πληρώνω 5 παραπάνω. Συν το ότι έκανα μαλ...α γιατί το ίδιο το δίνετε και 39,90... Στην αρχή ναι έχετε δίκιο θα το προωθήσω κτλ . Ακόμα περιμένω απάντηση μετά από 1,5 μήνα !!! Τέσπα σήμερα με πήραν τηλέφωνο μετά από 2 email και μου άρχισαν τα ίδια ότι το πακέτο είναι χωρίς vdsl , το οποίο είναι extra μπλα μπλα, συνεχίσουμε τα ίδια για κάνα δεκάλεπτο, και στο τέλος ΟΚ θα κάνω καταγγελία για εξαπάτηση και θα τα ξαναπούμε.... Τι να πω οι άνθρωποι είναι τελείως αντιεπαγγελματίες.. Ντροπή αυτό που γίνεται.... Ξεφτίλα.

Με 39,66 έχει και τα κινητά απεριόριστα , επίσης αν δεν το ξέρετε η nova ποια δίνει και vdsl 100 δεν ξέρω τι τιμές έχει όμως.

Το διάβασα και εγώ κάπου ότι θα ξεκινήσει να δίνει ταχύτητες 100 mbps. Επίσης η ίδια ανάρτηση που διάβασα, έγραφε ότι θα δίνει πλέον vdsl και από καμπίνες vodafone & wind. Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, η ταχύτητα των 100 θα είναι 20 παραπάνω έναντι των 5,25 ευρώ που είναι για την ταχύτητα των 50.

Μόλις είδα ότι η ιστοσελίδα της διαθεσιμότητας της Nova βγάζει για την τηλεφωνική μου σύνδεση ότι μπορώ να την αναβαθμίσω με ταχύτητα έως 100 Mbps (μέχρι σήμερα είχα δυνατότητα για 50, "παίρνω" από καμπίνα ΟΤΕ).

Λοιπόν , για να δείτε συμπεριφορά εταιρείας. Χρόνια πελάτης στις 03/04 τηλέφωνο για ανανέωση του πακέτου (full me vdsl) που είχα με την ίδια τιμή (48,80) . ΟΚ στο καπάκι τηλέφωνο για την τηλεφωνική ανανέωση. Πρώτος λογαριασμός μπερδεμένο λόγω ημερών , λέω ΟΚ . Δεύτερος λογαριασμός 53,77 λέω κάτσε να δω τον τρίτο , το ίδιο ποσό. Αμέσως τηλέφωνο για να διορθωθεί το πρόβλημα. Ξεκινάμε με το να ακούσουμε την καταγραφή και θα σας πάρουμε πίσω. Μεά από μερικές μέρες τηλέφωνο απο Nova : Ναι το ακούσαμε και όταν σας είπε για το ίδιο πακέτο εννοούσε το full nova χωρίς το vdsl γιατί το vdsl είναι έξτρα και δεν υπάρχει πακέτο με αυτό μέσα. Καλά όταν μου είπε ότι το ίδιο πακέτο με τώρα στην ίδια τιμή πως το κατάλαβα λάθος ?? Και ότι δεν πρέπει να είμαι καλά και να συμφώνησα το πακέτο που είχα με 48,50 πλέον να το πληρώνω 5 παραπάνω. Συν το ότι έκανα μαλ...α γιατί το ίδιο το δίνετε και 39,90... Στην αρχή ναι έχετε δίκιο θα το προωθήσω κτλ . Ακόμα περιμένω απάντηση μετά από 1,5 μήνα !!! Τέσπα σήμερα με πήραν τηλέφωνο μετά από 2 email και μου άρχισαν τα ίδια ότι το πακέτο είναι χωρίς vdsl , το οποίο είναι extra μπλα μπλα, συνεχίσουμε τα ίδια για κάνα δεκάλεπτο, και στο τέλος ΟΚ θα κάνω καταγγελία για εξαπάτηση και θα τα ξαναπούμε.... Τι να πω οι άνθρωποι είναι τελείως αντιεπαγγελματίες.. Ντροπή αυτό που γίνεται.... Ξεφτίλα.

Κατά τη γνώμη μου είναι ξεκάθαρο, εφόσον πλήρωνες 48,80 και έχει ηχογραφηθεί ότι ανανεώνεις με το ίδιο ποσό είναι αυτονόητο ότι αφορά τις ίδιες υπηρεσίες που είχες, δηλαδή και VDSL. Θεωρώ (και θέλω να πιστεύω) ότι θα το καταλάβουν και θα στο αλλάξουν και φυσικά θα σου πιστώσουν και τα επιπλέον που σου έχουν χρεώσει. Απλά ίσως χρειαστεί να τους πάρεις πολλά τηλέφωνα.

Εξαρτάται από το τι ειπώθηκε ακριβώς. Πρέπει να γράψεις τι πρόγραμμα είχες και τι ακριβώς σου είπαν στο τηλέφωνο. Αλλιώς δύσκολα βγάζεις άκρη.

Έχω το γνωστό πακέτο φουλ πακ που ήταν 25 ευρώ για πάντα και έχει πάει περίπου 27.. πήραν τηλέφωνο για «ανανέωση και μείωση» όπως είπε η κοπέλα «στα 25 ευρώ για 24 μήνες...»
Ρώτησα πόσο είναι τώρα και μου είπε 28.

Γνωρίζει κανείς αν δίνουν μόνο τηλεόραση πακέτο αθλητικά στα 15 ευρώ ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Υπάρχει κάποιο τηλ για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτή την τιμή με τα 20 ευρώ για το σπορτ ;

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Υπάρχουν προϋποθέσεις γιαυτες τις τιμές που τις γνωρίζουμε οι περισσότεροι σεαυτό το φόρουμ,
όπως πχ.τι συμβόλαιο έχεις τώρα,ποτέ λήγει και πολλές άλλες,ακόμα και η τύχη με ποιον θα μιλήσεις
Επικοινώνησε μέσω του support της νοβα του φόρουμ και περίμενε τηλεφωνο

Καλησπέρα.

Έχω 2 play nova με vdsl50 και απεριόριστα σε σταθερά και κινητά με λογαριασμό στα 28 και κάτι.

Σκέφτομαι να πάω σε 3 play με nova sports. Υπάρχει κάποια προσφορά; Πόσο περίπου θα μου βγει. Τα απεριόριστα σε κινητά δε με ενδιαφέρουν.

Ανανέωσα το 3play Novaplus με vdsl50 και απεριόριστα κινητά από 48,20 σε 39,64 για δύο χρόνια .Εκανα πρόωρη ανανέωση , τρεις μήνες πριν λήξει .

Ανανέωσα το 3play Novaplus με vdsl50 και απεριόριστα κινητά από 48,20 σε 39,64 για δύο χρόνια .Εκανα πρόωρη ανανέωση , τρεις μήνες πριν λήξει .

Καλησπέρα. Σου τηλεφώνησαν εκείνοι ή επικοινωνησες εσύ μαζί τους ζητώντας πρόωρη ανανέωση?
Ευχαριστώ