Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 1/2/2013, η Nova θα σταματήσει την εκπομπή του τηλεοπτικού σήματος του Cartoon Network, μετά την λήξη της σχετικής σύμβασης μεταξύ των δύο εταιρειών.
http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=621
Συν ένα (Sport 24), πλην ένα δηλαδή....

δεν ανανεωθηκε το MGM δεν ανανεωθηκε το TCM τωρα και το cartoon network!
αμα κοψει και το national geographic θα χασει ολους τους συνδρομητες του σταρτ-πακετου γιατι στην αντιστοιχη τιμη δεν παιζεται πλεον ο οτεσατ

Last edited by a moderator:
Δεν είναι προσθήκη, αλλά αφαίρεση. Τέλος το Cartoon Network σε δύο εβδομάδες από τώρα από τη Nova. Η εταιρία πλέον έχει μόνο συμβόλαιο με την Turner για το Boomerang που πόσο καιρό θα καταφέρουν να το κρατήσουν - αφού έχασαν τα υπόλοιπα, σύντομα θα χάσουν και αυτό.
Παράλληλα μειώνονται δραματικά τα "αποκλειστικά στη Nova" κανάλια ... και η τιμή κολλημένη στα ύψη!

Δεν είναι προσθήκη, αλλά αφαίρεση. Τέλος το Cartoon Network σε δύο εβδομάδες από τώρα από τη Nova. Η εταιρία πλέον έχει μόνο συμβόλαιο με την Turner για το Boomerang που πόσο καιρό θα καταφέρουν να το κρατήσουν - αφού έχασαν τα υπόλοιπα, σύντομα θα χάσουν και αυτό.
Παράλληλα μειώνονται δραματικά τα "αποκλειστικά στη Nova" κανάλια ... και η τιμή κολλημένη στα ύψη!

Εντάξει να βγαίνει ένα τέτοιο κανάλι στους περισσότερους δεν λέει τίποτα επειδή δεν το βλέπουν και το Action24 που βάζουν είναι κάτι αρκετά ελκυστικό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πιστεύω δείχνει κακεντρέχεια να τους κράζουμε επειδή έβγαλαν ένα κανάλι που δεν το έβλεπε κανένας σχεδόν. Και προφανώς δεν επηρεάζει την τιμή σε σημαντικό βαθμό. ΑΝ χάσουν κάποιο σοβαρό προιόν(π.χ. στα αθλητικά την Premier League) ναι προφανώς θα τους κράξουμε και θα απαιτήσουμε να μειωθεί η τιμή, αλλά μην γινόμαστε και υπερβολικοί.

φιλε μου να δεις πως τσαντιστηκε ο γυιος μου οταν του το ανακοινωσα για τη διακοπη
αλλωστε αν κατοικεις στην αττικη βλεπεις και αναλογικα το action
μην υποτιμας και πολυ τις απαιτησεις των παιδιων γιατι παιζουν σημαντικο ρολο σε πολλες επιλογες των γονιων

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Συμπληρώνοντας τη κουβέντα σας να πω πως τα hd κανάλια στο skyuk χρεώνονται 10 λύρες το μήνα (12 περίπου).

Πόσα κανάλια όμως έχει;Και η ποιότητα εικόνας δε συγκρίνεται με nova και ote.
Όσον αφορά για το cartoon...όπως πολύ σωστά είπε ο kataras,μην υποτιμάτε τα παιδιά.Κρίμα πάντως που αφαιρεί το κανάλι η nova,γιατί είναι πολύ καλό κανάλι για παιδιά.

Mου φαινεται οτι πλεον το εν λογω νημα ειναι περιττο μιας και δεν υπαρχει εδω και καιρο καμια προσθηκη καναλιων στη Nova .

Συμπληρώνοντας τη κουβέντα σας να πω πως τα hd κανάλια στο skyuk χρεώνονται 10 λύρες το μήνα (12¤ περίπου).

Εντάξει εάν το θέαμα και εικόνα είναι καλή τότε αξίζει τα 5 ευρώ για να τα δώσεις. Αλλά tv χωρίς καλή ποιότητα δεν λέει. Εγώ πιστεύω ότι αξίζουν.

Πάντως, άσχετα με το πόσους τηλεθεατές έχει, δεν είναι καλό να αφαιρεί κανάλια. Ψάχνουμε προσθήκη, πήραμε αφαίρεση πιο γρήγορα. Μία πλατφόρμα θα πρέπει να διαθέτει κανάλια για όλα τα γούστα, σε μεγάλη ποικιλία. Αντίστοιχες του εξωτερικού έχουν μαζέψει ό,τι κανάλι μπορεί να φανταστεί ο καθένας. Προσώπικά δεν με πείραξε, αλλά αν ακουμπήσει τα ντοκιμαντέρ, τοτέ την κάνω για ΟΤΕ. Αν θέλουν να αδειάσουν χώρο για άλλα κανάλια, τους προτείνω να βγάλουν ΑΝΤ1-MEGA. Αυτά μπορούν να ανέβουν στην Digiturk.

αλλη βαζουν και αυτη αφαιρούν νομίζω δεν πάει καλά η νοβα δεν λεω , καλό το sport tv αλλα μπορουσε να βαλει κατι καλυτερο η να ανανεωση το cartoon network πχ.

Ασχετά με το ποσά hd έχει σημέρα το sky χρεώνει δεκαρικο απο τότε που είχε 10 κανάλια. Για ποιότητα εικόνας δε ξέρω καθώς δεν έχω δει hd στη νοβα για να συγκρίνω

Κακώς συγκρίνετε το πακέτο του Sky (Αγγλικό ή Ιταλικό) με τη Νόβα. Απλά δεν συγκρίνεται καθώς στην Αγγλία έχει πάνω από 10 μύρια συνδρομητές και στη Ιταλία νομίζω γύρω στα 5.....

Και γενικώς δεν υπάρχει σύγκριση...

φιλε μου να δεις πως τσαντιστηκε ο γυιος μου οταν του το ανακοινωσα για τη διακοπη
αλλωστε αν κατοικεις στην αττικη βλεπεις και αναλογικα το action
μην υποτιμας και πολυ τις απαιτησεις των παιδιων γιατι παιζουν σημαντικο ρολο σε πολλες επιλογες των γονιων

Δεν υποτιμώ τις απαιτήσεις των παιδιών αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος θα βγάλει την ΝOVA αν βγάλει το Cartoon Network μεμονωμένα. Αν συνεχίσει στην ίδια τακτική ίσως.

Πάντως με το Αction 24, αποκτούμε πρόσβαση σε αρκετές διοργανώσεις κυρίως Γερμανικό Κύπελλο, Oλλανδικό-Ρώσικο πρωτάθλημα και αρκετά άλλα.

Βέβαια, είναι πολύ μεγάλο ερωτηματικό η ποιότητα της εικόνας.

Ξέρουμε αν το Action 24 θα είναι αποκλειστικά από δορυφορικής άποψης στην NOVA?

Δηλαδή θα μπορεί να το πάρει ο ΟΤΕ? Γιατί προσφέρει έξτρα δικαιώματα αθλητικών αυτός που έχει ΝΟΒΑ με την προσθήκη του, βεβαίως όχι πρώτης κλάσης, αλλά προσωπικά δεν με χαλάει αντί να βλέπω επανάληψη ενός προγράμματος να δω κανένα φρέσκο ματσάκι.

Κακώς συγκρίνετε το πακέτο του Sky (Αγγλικό ή Ιταλικό) με τη Νόβα. Απλά δεν συγκρίνεται καθώς στην Αγγλία έχει πάνω από 10 μύρια συνδρομητές και στη Ιταλία νομίζω γύρω στα 5.....

Χρόνια πολλά Antoine

Δεν υποτιμώ τις απαιτήσεις των παιδιών αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος θα βγάλει την ΝOVA αν βγάλει το Cartoon Network μεμονωμένα. Αν συνεχίσει στην ίδια τακτική ίσως.

απλως αυτες οι κινησεις σου αφαιρουν και τα τελευταια επιχειρηματα να μεινεις στο νοβα σταρτ-πακ
και σε στρεφουν στο αντιπαλο συνδρομητικο

Και τι σχέση έχει αυτό;Τo National Geographic πχ άλλα χρήματα ζητάει για να το βλέπουν 10M άτομα και άλλα για 350.000.

Αντρέα μην παίρνεις μεμονωμένα ένα κανάλι. Επέτρεψε σε κάποιους που ασχολούνται επαγγελματικά με το κομμάτι δορυφορικά να ξέρουν τι λένε όποτε το λένε.....

Και επίσης δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις τι συμφωνίες υπάρχουν μεταξύ καναλιού και παρόχου...αυτά τα γνωρίζουν μόνο αυτοί που συντάσσουν συμβόλαια και όσοι έχουν εμπλακεί στη συμφωνία...

μήπως γνωρίζει κανεις αν το Action24 ξεκίνησε στην Nova;Γιατί στο Διαδίκτυο δεν είναι άλλο προσβάσιμο το κανάλι,γραφει "Bandwidth Limit Exceeded":chinscratch: