Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Το promo κανάλι ειναι ελεύθερο και μπορεί να το δει όποιος έχει πρόσβαση στο δορυφόρο. Δεν αφορά τους υπάρχοντες συνδρομητές αλλα σκόπός του ειναι να προσελκύσει νέους. Επισης επικοινωνεί και τις ταινίες του on demand που μπορεί να ψηθεί κάποιος να ενοικιάσει απο τους συνδρομητες.

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Ίσως επειδή το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου που προβάλλει το history δεν ειναι HD, να μην θεωρησαν απαραίτητο να δημιουργήσουν κανάλι HD...παντως κάπου είχα διαβάσει οτι ένα καιρώ θα μετατραπεί σε HD...

Μακάρι.

Το promo κανάλι ειναι ελεύθερο και μπορεί να το δει όποιος έχει πρόσβαση στο δορυφόρο. Δεν αφορά τους υπάρχοντες συνδρομητές αλλα σκόπός του ειναι να προσελκύσει νέους. Επισης επικοινωνεί και τις ταινίες του on demand που μπορεί να ψηθεί κάποιος να ενοικιάσει απο τους συνδρομητες.

ναι ξεχασα να το γραψω μονο σε αυτη την περιπτωση εξυπηρετει κ εχεις δικαιο που το επισημαινεις αλλα κ παλι σημερα ποιος δεν ξερει ηδη πανω κατω το προγραμμα κ περιεχομενο της cosmote η δεν μπορει να ενημερωθει με αλλους επισημους τροπους.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του COSMΟΤΕ

... πολυ δυσκολη η προσθηκη πχ του food network η του travelxp hd europe η οποιδηποτε νομιζει η εταιρια που θα χει ανταποκριση απο το μεγαλυτερο μερος των συνδρομητων.

Να μη μπει ΚΑΝΕΝΑ κανάλι γίνεται; Να χρησιμοποιηθεί ο νέος αναμεταδότης μόνο για αύξηση της ποιότητας εικόνας. Δε χρειαζόμαστε νέα κανάλια, καλύτερη ποιότητα θέλουμε. Μη διανοηθούν να ανεβάσουν τα HD Digea, τους θερμοπαρακαλώ!

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του COSMΟΤΕ

όχι μονο να μη μπει κανένα κανάλι, αλλα να αφαιρεθεί και όλη η σαβούρα (τοπικά κανάλια) που μου έχουν γεμίσει όλους τους αναμεταδότες, που όλη μέρα πουλάνε μαγικά χαλιά, υαλουρινικο οξύ k ολόχρυσα κοσμήματα με 17 ευρώ

όχι μονο να μη μπει κανένα κανάλι, αλλα να αφαιρεθεί και όλη η σαβούρα (τοπικά κανάλια) που μου έχουν γεμίσει όλους τους αναμεταδότες, που όλη μέρα πουλάνε μαγικά χαλιά, υαλουρινικο οξύ k ολόχρυσα κοσμήματα με 17 ευρώ
Καλά αυτά τα τοπικά εδώ μου κάθονται. Δρόμο όλα δώστε το bitrate εκεί που πραγματικά πρεπει και όχι σε χαζά καναλια όπως τα τοπικά και πχ κανάλι βουλής. Επίσης διωξτε όλα τα on demand. Εφόσον υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης μέσω hybrid στο on demand γιατι να πρεπει να υπάρχουν και κανάλια για τον ίδιο λόγο. Πριν που δεν υπήρχε hybrid οκ τώρα γιατί. Τουλάχιστον 20 κανάλια πρέπει να φύγουν να μείνουν αυτά που πρέπει και που πληρώνουμε ένα σωρό χρήματα.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

το χουμε ξανασυζητησει διαφορετικες αποψεις..την σεβομαι την γνωμη σου,ουτε εγω θελω της digea αλλα θελω νεα καναλια.λιγοτερα καναλια και απο τα υπολοιπα βαλκανια εχουμε.στην τελικη πρεπει και τα 2 να τα κανουν και αυξηση ποιοτητας κ προσθηκες που αυτο μπορει να γινει με την προσθηκη εκ νεου και αλλου αναμεταδοτη.γιατι ουτε πιξελιες θελω αλλα και χωρις μια ανανεωση στα περιεχομενα σου γινεσαι βαρετος.δε γινεται να χουν αλλες χωρες hdo comedy central amc viceland cartoon network tcm και εμεις τιποτε.ουτε ενα fight network και ενα food network βασικα καναλια συγκεκριμενου περιεχομενου που τα χει μεχρι κ η voda και cyta.ελεος ρε παιδια γεμισαμε περιφερειακα που δεν αξιζουν ουτε 1ωρα θεασης.

Εγω πιο πολυ είμαι της ποσότητας. Αλλα τα περιφερειακά που έχουν όλη μέρα τηλεπωλήσεις καλό θα ειναι να φύγουν. Επίσης και και τα 4 on demand.

τα τοπικά τα βάζουν για να βλέπουν οι Ελληνες του εξωτερικού τα νέα του χωριου τους
αλλα αν τους πεις θα βγάλω το πακέτο στο εξωτερικό απαπα σου λένε απαγορεύεται

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Να μη μπει ΚΑΝΕΝΑ κανάλι γίνεται; Να χρησιμοποιηθεί ο νέος αναμεταδότης μόνο για αύξηση της ποιότητας εικόνας. Δε χρειαζόμαστε νέα κανάλια, καλύτερη ποιότητα θέλουμε. Μη διανοηθούν να ανεβάσουν τα HD Digea, τους θερμοπαρακαλώ!

Συμφωνώ απολύτως και προσυπογραφώ το σκεπτικό σου Παναγιώτη.

Οποτε πιστεύετε ότι το πακετο των καναλιών είναι πλήρες.δεν χρειάζονται αλλα κανάλια δεν χρειάζεται καμια ανανέωση περιεχομενου.δεν βλέπουν όλοι ποδόσφαιρο παιδια.στον τομέα των βασικών καναλιών όλες οι εταιρίες έχουν δεκάδες κανάλια γιατί πρεπει να υπάρχει ποικιλομορφία περιεχομενου όπως ποικιλομορφο είναι και το κοινό τους.το λογικό λοιπόν θα ταν να ζητάμε κ άλλον αναμεταδότη απ το να λέμε δεν χρειαζόμαστε κανένα νέο κανάλι.υπαρχουν άνθρωποι που έχουν την υπηρεσία χρονια,υπάρχει ένας κορεσμος στην θεαση του περιεχομενου όταν δεν υπάρχουν νέα δεδομένα.επισης υπάρχει και περισσότερος κόσμος που θα ρθει στην υπηρεσία με κανάλια γκελ που δεν υπάρχουν.εγω δεν θέλω ούτε ντιτζιες ούτε τοπικες σαβουρες θέλω πληθωρα επιλογών μιας και μην ξεχνάμε πολλά απ τα κανάλια έχουν επαναλαμβανομενη ροή τις ιδιες εκπομπές ανα48ωρο.παραδειγμα εγώ θα γούσταρα να βλέπω κ τις σαπιλες του history και ας μην είναι history,θέλω να βλέπω μποξ,ufc θέλω να βλέπω φαγητά,θέλω και τα ντοκιμαντέρ bbc earth.βασικό περιεχόμενο είναι.ενταξει δεν ζητάω hbo and amc tcm έχουν στα σκοπια εμείς εδώ έχουμε πλήρες πακετο,δεν λείπει τίποτε.το σωστό λοιπόν αν έχει σκοπούς η εταιρία είναι κ άλλος αναμεταδότης όχι μην βάζεις τίποτε,μείνε στάσιμος να σε να βαρεθεί ο συνδρομητής σου.ποιτητα εικόνας φυσικά αλλα κ ποικιλία.ας βγάλει καμια15αρια τοπικά και τα ondemand κ χωρανε και ποιότητα και κάτι νεο

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

στην προκειμενη περιπτωση και εγω ειμαι υπερ τις αυξησης του bitrate σε 1 & 2 του Cinema και του Sport και οτι αλλο τσιμπησουν και τα υπολοιπα - σε συγκριση με την nova η εικονα της δευτερης ειναι πολυ ανωτερη απο αυτη του ote.

Οποτε πιστεύετε ότι το πακετο των καναλιών είναι πλήρες.δεν χρειάζονται αλλα κανάλια δεν χρειάζεται καμια ανανέωση περιεχομενου.δεν βλέπουν όλοι ποδόσφαιρο παιδια.στον τομέα των βασικών καναλιών όλες οι εταιρίες έχουν δεκάδες κανάλια γιατί πρεπει να υπάρχει ποικιλομορφία περιεχομενου όπως ποικιλομορφο είναι και το κοινό τους.το λογικό λοιπόν θα ταν να ζητάμε κ άλλον αναμεταδότη απ το να λέμε δεν χρειαζόμαστε κανένα νέο κανάλι.υπαρχουν άνθρωποι που έχουν την υπηρεσία χρονια,υπάρχει ένας κορεσμος στην θεαση του περιεχομενου όταν δεν υπάρχουν νέα δεδομένα.επισης υπάρχει και περισσότερος κόσμος που θα ρθει στην υπηρεσία με κανάλια γκελ που δεν υπάρχουν.εγω δεν θέλω ούτε ντιτζιες ούτε τοπικες σαβουρες θέλω πληθωρα επιλογών μιας και μην ξεχνάμε πολλά απ τα κανάλια έχουν επαναλαμβανομενη ροή τις ιδιες εκπομπές ανα48ωρο.παραδειγμα εγώ θα γούσταρα να βλέπω κ τις σαπιλες του history και ας μην είναι history,θέλω να βλέπω μποξ,ufc θέλω να βλέπω φαγητά,θέλω και τα ντοκιμαντέρ bbc earth.βασικό περιεχόμενο είναι.ενταξει δεν ζητάω hbo and amc tcm έχουν στα σκοπια εμείς εδώ έχουμε πλήρες πακετο,δεν λείπει τίποτε.το σωστό λοιπόν αν έχει σκοπούς η εταιρία είναι κ άλλος αναμεταδότης όχι μην βάζεις τίποτε,μείνε στάσιμος να σε να βαρεθεί ο συνδρομητής σου.ποιτητα εικόνας φυσικά αλλα κ ποικιλία.ας βγάλει καμια15αρια τοπικά και τα ondemand κ χωρανε και ποιότητα και κάτι νεο

Ποτε δεν θα είναι πλήρες το πακέτο
Αλλα μιλώντας με τα τωρινά δεδομένα, και τους υπάρχων αναμεταδότες, όπου λίγο πολλοί όλοι συμφωνουμε ότι δεν υπάρχει χωρος, καλύτερα να αυξήσουν λίγο την ποιότητα στα τωρινά κανάλια παρα να αρχίσουν να προσθέτουν κι αλλα και στο τέλος να μην βλέπουμε κανένα κανάλι σωστά
Τώρα αν αύριο μεθαύριο αποφασίσουν να προσθέσουν άλλους 1-2 αναμεταδότες, κανένας δεν έχει αντίρρηση να προσθέσουν αλλα 5 κανάλια από τα εκατοντάδες που υπάρχουν εκεί έξω, Αρκεί να υπάρχει χωρος ώστε να έχουν αξιοπρεπή εικόνα, και όχι την εικόνα που βλέπουμε τώρα στο Eurosport 2

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

την ποιοτητα να κοιταξουν και ας αφησουν για αργοτερα αλλα καναλια αν παρουν 2 αναμεταδοτες ακομα γιατι απο τι εχω καταλαβει δεν φτανει ενας αναμεταδοτης χρειαζεται και αλλον

Box και UFC ενδιαφέρουν 1 στους χίλιους και πολύ λέω. Αν υπήρχε σημαντικό ενδιαφέρον, θα σου έδειχναν στα κανάλια sport (το 7 και 8 συνήθως έχει κάρτα). Όσον αφορά τα HBO, κάνεις ένα κλασικό λάθος. Οι σειρές του HBO παίζονται στη Nova. Αυτή έχει τα δικαιώματα. Δεν έχουν παρουσία σαν ξεχωριστό κανάλι στην Ελλάδα, και φυσικά δε μπορεί ο ΟΤΕ να προσθέσει κανάλι HBO ενώ η Nova έχει τα δικαιώματα των σειρών. Food Network; Συγνώμη αλλά εκπομπές μαγειρικής μπορείς να δεις στην σαβούρα της Digea, έχει αρκετές. Το BBC έχει συμφωνία με το ΣΚΑΙ αν δεν απατώμαι για τα ντοκιμαντέρ, οπότε ξέχνα και το BBC Earth προς το παρόν. Το TCM το είχε η Nova και δε το έβλεπε κανείς, γι' αυτό και το έκλεισε. Το δε History όλοι γκρίνιαζαν ότι είναι χάλι και ο ΟΤΕ άκουσε τους συνδρομητές του αντικαθιστώντας το με το Viasat History, που όντως έχει ιστορικές εκπομπές.

Όσο για τα ondemand, δεν έχουν όλοι 3play και internet στο σπίτι, οπότε εκ των πραγμάτων τα κανάλια θα παραμείνουν στο δορυφόρο. Βασικά ναι, δεν λείπει τίποτα, το μόνο που λείπε είναι ποιότητα μετάδοσης. Γι' αυτό λοιπόν ο νέος αναμεταδότης καλό είναι να χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό. Αν με το καλό πάρουν και 8ο αναμεταδότη κάποια στιγμή, το ξαναβλέπουμε.

Καλά συγκρίνεις το περιεχόμενο του food network με τα κανάλια τις digea;καμια σχέση.επισης το bbc earth είναι κανάλι,ο σκαι δεν έχει τα δικαιώματα του καναλιου αλλα τις σειρας earth του bbc.η νοβα έχει κάποιες σειρές του HBO δεν έχει συμβόλαιο που απαγορεύει την μετάδοση του καναλιου από άλλον.τα διεθνή κανάλια άλλωστε σε κάθε χώρα δεν έχουν το ίδιο περιεχόμενο.παραδειγμα το walking dead είναι του amc αλλα μεταδίδεται στο fox και όχι στο sundance που ειναι αδελφό κανάλι του amc.ολα αυτά έχουν να κάνουν με τι πακέτα κλείνει το ίδιο κανάλι που είναι διαφορετικά σε κάθε χωρα.τοση άρνηση για το έναν θα μπουν ένα δυο κανάλια που βλεπονται δεν την καταλαβαίνω ειδικά όταν συνεχίζει να βάζει τοπικες σαβουρες κ όταν τις βαζει δεν βλέπω σε τοση ποσότητα σχόλια για την εικόνα που χαλάει.σε λίγο καιρό που θα μπει το σκαι24 που θεωρείται δεδομένη προσθήκη δεν θα υπάρξει μουρμούρα αλλα το να μπει ένα θεματικό που θα μπορείς να παρακολουθήσεις και να βγει π.χ. Το luxe hd διαφωνούμε.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Για τα τοπικά όλοι συμφωνούμε ότι δεν αξίζουν το χώρο που παίρνουν στους αναμεταδότες, αλλά μη νομίζεις πως είναι πολύ αυτός. στο 1,5 Mbps τα έχουν όλα, είναι περίπου στα 20 κανάλια, άρα 30 Mbps. Χονδρικά πιάνουν μισό και κάτι αναμεταδότη. Όταν στην 12475 έχουμε στριμωγμένα 9 HD (και 2 SD) σε 55 Mbps, καταλαβαίνεις ότι αυτά με το ζόρι παίρνουν 5 Mbps το καθένα. Ε, πως να το κάνουμε, 5 Mbps δεν φτάνουν για HD και αυτό φαίνεται. Γι' αυτό η προτεραιότητα πρέπει να είναι να βελτιωθεί η κατανομή του bitrate και όχι να μπουν νέα κανάλια.

Το ΣΚΑΙ έχει συμφωνία περιεχομένου με το BBC, όχι μόνο για την σειρά Planet Earth.

edit: Το έβλεπα το Food Network παλιά όταν είχα Sky UK. Αδιάφορο κανάλι για μένα. Καλύτερα να δω τον Παρλιάρο

Στο spoiler το σημερινό πρόγραμμα του Food Network. Δε βρίσκω κάτι αξιόλογο. Τον Oliver τον έδειχνε και ο ΣΚΑΙ.
00:00 Restaurant Stakeout
01:00 Mystery Diners
01:30 Mystery Diners
02:00 Diners, Drive-Ins and Dives
02:30 Diners, Drive-Ins and Dives
03:00 Restaurant: Impossible
04:00 Mystery Diners
04:30 Mystery Diners
05:00 Teleshopping
08:00 Barefoot Contessa
08:30 Barefoot Contessa
08:55 Barefoot Contessa
09:20 Barefoot Contessa
09:45 Anna Olson: Bake
10:15 Anna Olson: Bake
10:40 Ace of Cakes
11:10 The Pioneer Woman
11:35 The Pioneer Woman
12:05 The Pioneer Woman
12:30 The Pioneer Woman
13:00 Hairy Dieters: How to Love...
14:00 Barefoot Contessa
14:30 Barefoot Contessa
15:00 Jamie's 15 Minute Meals
15:30 Jamie's 15 Minute Meals
16:00 Hairy Dieters: How to Love...
17:00 New: The Pioneer Woman
17:30 New: The Pioneer Woman
18:00 Ace of Cakes
18:30 Ace of Cakes
19:00 New: Chopped Junior
20:00 Jamie's 15 Minute Meals
20:30 Jamie's 15 Minute Meals
21:00 Hairy Dieters: How to Love...
22:00 Diners, Drive-Ins and Dives
22:30 Diners, Drive-Ins and Dives
23:00 Mystery Diners
23:30 Mystery Diners

Last edited:

Δεν νομίζω ότι αυτο απαγορεύει την έλευση του καναλιου .με αυτη την λογική δεν θα ερχόταν κ το νετφλιξ στην χώρα που είχε συμφωνίες περιεχομενου με παροχους εδώ.ας απελευθερωθούν 30mbps που λες κ συν το νέο ανάμεταδοτη και δυο καλές προσθήκες και αύξηση στην ποιότητα γινεται