Οποτε πιστεύετε ότι το πακετο των καναλιών είναι πλήρες.δεν χρειάζονται αλλα κανάλια δεν χρειάζεται καμια ανανέωση περιεχομενου.δεν βλέπουν όλοι ποδόσφαιρο παιδια.στον τομέα των βασικών καναλιών όλες οι εταιρίες έχουν δεκάδες κανάλια γιατί πρεπει να υπάρχει ποικιλομορφία περιεχομενου όπως ποικιλομορφο είναι και το κοινό τους.το λογικό λοιπόν θα ταν να ζητάμε κ άλλον αναμεταδότη απ το να λέμε δεν χρειαζόμαστε κανένα νέο κανάλι.υπαρχουν άνθρωποι που έχουν την υπηρεσία χρονια,υπάρχει ένας κορεσμος στην θεαση του περιεχομενου όταν δεν υπάρχουν νέα δεδομένα.επισης υπάρχει και περισσότερος κόσμος που θα ρθει στην υπηρεσία με κανάλια γκελ που δεν υπάρχουν.εγω δεν θέλω ούτε ντιτζιες ούτε τοπικες σαβουρες θέλω πληθωρα επιλογών μιας και μην ξεχνάμε πολλά απ τα κανάλια έχουν επαναλαμβανομενη ροή τις ιδιες εκπομπές ανα48ωρο.παραδειγμα εγώ θα γούσταρα να βλέπω κ τις σαπιλες του history και ας μην είναι history,θέλω να βλέπω μποξ,ufc θέλω να βλέπω φαγητά,θέλω και τα ντοκιμαντέρ bbc earth.βασικό περιεχόμενο είναι.ενταξει δεν ζητάω hbo and amc tcm έχουν στα σκοπια εμείς εδώ έχουμε πλήρες πακετο,δεν λείπει τίποτε.το σωστό λοιπόν αν έχει σκοπούς η εταιρία είναι κ άλλος αναμεταδότης όχι μην βάζεις τίποτε,μείνε στάσιμος να σε να βαρεθεί ο συνδρομητής σου.ποιτητα εικόνας φυσικά αλλα κ ποικιλία.ας βγάλει καμια15αρια τοπικά και τα ondemand κ χωρανε και ποιότητα και κάτι νεο