Εκεί που ήταν τα παλιά είναι. Βγήκαν τα sd έγιναν HD δεν άλλαξε κάτι.Καλημερα! Σε ποιες θεσεις μπηκαν τα HD? δεν τα βρισκω. Δορυφορικη εχω.
Επειδή έκανα κάποιες δοκιμές με δίσκο και είχα προβλήματα, μπορείς να μου πεις τι μοντέλο δίσκου σου παίζει;Επιτέλους. Να βλέπουμε καμία ταινιάρα στο σταρ σε HD. Βάλτε και το replay σε HD τώρα. Εγώ έχω σκληρό και θα τα γράφω όσοι δεν έχουν θα συμβιβαστούν στην sd ποιότητα.
Έχω τον pvr με τον 500αρη μεσα δουλεύει άψογα από την αρχή.Επειδή έκανα κάποιες δοκιμές με δίσκο και είχα προβλήματα, μπορείς να μου πεις τι μοντέλο δίσκου σου παίζει;
Στο ευρυζωνικο άλλαξαν τα ονόματα στο epg αλλά τα κανάλια παραμένουν SD.... Tragic
Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καμμια "πατέντα" να έχω τα όντως HD και όχι απλά το όνομα τους Χαχαχαχαχα. Αχ τι άλλο θα δούμε....
Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γράφει σε όλα HD κανονικά.Έχω cosmote tv μέσω ίντερνετ, το epg στα απλά κανάλια διορθώθηκε, αλλά αυτά σίγουρα δεν είναι hd καθώς στη digea στο σήμα τους το αναφέρουν, πχ star hd, το πιο πιθανό να είναι upscale! Σε σας μέσω δορυφόρου δηλαδή είναι όντως τα hd, γιατί αν δε το γράφει στο σήμα τους δεν είναι!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.