Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

δεν εχουν κανει ακομα scan ουτε το flysat ουτε το kingofsat
Για να δούμε. Μακάρι να μπήκε πάντως εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα και στα cinema.

Καλημερα! Σε ποιες θεσεις μπηκαν τα HD? δεν τα βρισκω. Δορυφορικη εχω.

Καλημερα! Σε ποιες θεσεις μπηκαν τα HD? δεν τα βρισκω. Δορυφορικη εχω.
Εκεί που ήταν τα παλιά είναι. Βγήκαν τα sd έγιναν HD δεν άλλαξε κάτι.

Ok φιλε, απλα εγω εμπαινα στο EPG και περιμενα να δω... ANT1 HD. Σ' ευχαριστω!!

Επιτέλους! Άντε να δούμε κι εμείς στην επαρχία ελληνικό HD, πέρα από την ΕΡΤ HD. Με το καλό κι όλα τα κανάλια της ΕΡΤ...

Πολύ καλή προσθήκη και ας άργησε ειδικά για εμάς στην επαρχία.
Αν και δεν γκρινιάζω για την εικόνα, στο χτεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μίλαν ήταν μέτρια προς κακή.

Επιτέλους. Να βλέπουμε καμία ταινιάρα στο σταρ σε HD. Βάλτε και το replay σε HD τώρα. Εγώ έχω σκληρό και θα τα γράφω όσοι δεν έχουν θα συμβιβαστούν στην sd ποιότητα.
Επειδή έκανα κάποιες δοκιμές με δίσκο και είχα προβλήματα, μπορείς να μου πεις τι μοντέλο δίσκου σου παίζει;

Επειδή έκανα κάποιες δοκιμές με δίσκο και είχα προβλήματα, μπορείς να μου πεις τι μοντέλο δίσκου σου παίζει;
Έχω τον pvr με τον 500αρη μεσα δουλεύει άψογα από την αρχή.

Στο ευρυζωνικο άλλαξαν τα ονόματα στο epg αλλά τα κανάλια παραμένουν SD.... Tragic

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο ευρυζωνικο άλλαξαν τα ονόματα στο epg αλλά τα κανάλια παραμένουν SD.... Tragic

Στο δορυφορικο ακριβως το αντιθετο.

Σε ό,τι αφορά το δορυφορικό, με μια επανεκκίνηση του αποκωδικοποιητή διορθώνεται το epg. Είχα το ίδιο θέμα (ήταν τα κανάλια HD αλλά στο epg έγραφε τα SD) και με μια επανεκκίνηση έστρωσε. Δοκιμάστε το. 😉

Καμμια "πατέντα" να έχω τα όντως HD και όχι απλά το όνομα τους Χαχαχαχαχα. Αχ τι άλλο θα δούμε....

Καμμια "πατέντα" να έχω τα όντως HD και όχι απλά το όνομα τους Χαχαχαχαχα. Αχ τι άλλο θα δούμε....

Φίλε μου προς το παρόν δε χάνεις και τπτ ιδιαίτερο. Η εικόνα από 1.2mbps πήγε στα 2.2mpbs και η ομίχλη πάει σύννεφο.

Ας ελπίσουμε ότι είναι ακόμα πρώτες μέρες και θα διορθωθεί. Απορώ πάντως τι ακριβώς τους πήρε τόσους μήνες για να δώσουν τα ίδια κανάλια σε “HD” μορφή.

Πολλοί πιστεύαμε ότι είχε σχέση με το νέο αναμεταδότη και ότι θα βλέπαμε κάποια βελτίωση αλλά προς το παρόν ούτε αναμεταδότη είδαμε , ούτε βελτίωση στην εικόνα.

Έχω cosmote tv μέσω ίντερνετ, το epg στα απλά κανάλια διορθώθηκε, αλλά αυτά σίγουρα δεν είναι hd καθώς στη digea στο σήμα τους το αναφέρουν, πχ star hd, το πιο πιθανό να είναι upscale! Σε σας μέσω δορυφόρου δηλαδή είναι όντως τα hd, γιατί αν δε το γράφει στο σήμα τους δεν είναι!

Έχω cosmote tv μέσω ίντερνετ, το epg στα απλά κανάλια διορθώθηκε, αλλά αυτά σίγουρα δεν είναι hd καθώς στη digea στο σήμα τους το αναφέρουν, πχ star hd, το πιο πιθανό να είναι upscale! Σε σας μέσω δορυφόρου δηλαδή είναι όντως τα hd, γιατί αν δε το γράφει στο σήμα τους δεν είναι!
Γράφει σε όλα HD κανονικά.

Σήμερα μου απάντησαν από το Facebook ότι η αναβάθμιση έχει ολοκληρωθεί λέει και μένει να το κάνουν και στο COSMOTE GO. Προφανώς και μας δουλευουν. Άλλαξαν τον τίτλο στο epg και το θεωρούν αναβάθμιση???

Στον δικό μου αποκωδικοποιητή μια μου εμφανίζει στο μενού την ένδειξη HD στα εθνικά κανάλια και μια όχι! Ενώ τα κανάλια ειναι high definition. Αυτή τη στιγμή έχει την ένδειξη HD μόνο το open. Φυσικά κάνω επανεκκίνηση. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Τα κανάλια στο ευρυζωνικο ΔΕΝ είναι HD που να κοπανιονται κάτω. Μακάρι να ήταν και ποσώς με ενδιαφέρει αν τα λένε HD στο EPG η όχι. Σήμερα από εκεί που τα έγραφαν όλα για HD, άφησαν μόνο το STAR και το Open όπου και πάλι ΔΕΝ είναι HD. Γενικά έχουν χάσει την μπάλα αλλά να μην μας κοροϊδεύουν τουλάχιστον

Καλησπερα! Κατ' αρχας δε μπορω να εχω αποψη για την ποιοτητα της εικονας των HD, καθως βλεπω μεσω modulator. γιατι προτιμω να " θυσιασω " την ποιοτητα της εικονας για να μπορω να εχω την COSMOTE TV σε ολο το σπιτι. Αλλα, η ασαφεια που επικρατει στο EPG για το αν τα καναλια ειναι ή οχι HD, με εχει εντυπωσιασει!!