#@george@#
AVClub Addicted Member
- 1 April 2010
- 1,997
Re: Απάντηση: Προστιμο για παρκαρισμα
Τώρα, εσύ αν δεν είχες αυτά τα 1900 θα έπρεπε να εκτίσεις ποινή, έτσι δεν είναι; Μάλιστα.
Για το λόγο όμως που οδηγήθηκες σ' αυτή την κατάσταση δεν τέθηκε θέμα. Τυφλή η δικαιοσύνη, δε λέω, αλλά καλό θα ήταν να μη βγάζει τα μαύρα γυαλιά σε κάποιες περιπτώσεις.
Κι εμένα μου έτυχε κάτι αντίστοιχο. Δεν με αφορούσε άμεσα βέβαια. Μου τοιχοκόλλησαν κλήτευση σε δίκη στην εξώπορτα, που απευθυνόταν στον προ - προηγούμενο ιδιοκτήτη. Μένω σε μονοκατοικία (έμενε μέχρι το 1998) Το πήρα και το πήγα στο τμήμα.
- Πρόβλημα δικό του μου είπαν.
- Και από πού θα μάθει τους ρώτησα;
- Ας δήλωνε την αλλαγή κατοικίας.
- Μα από τα στοιχεία της εφορίας κάπως, δεν μπορεί να μην μπορείτε. 2014 έχουμε.
- Εσύ τι του είσαι;
Έφυγα χωρίς να απαντήσω. Δεν εύρισκα άκρη, άσε που πήγαινα γυρεύοντας.
Υ.Γ. Είναι δυνατόν να σε βρίσκει η εφορία και να μη μπορεί να σε βρει η δικαιοσύνη;
Ο νόμος ή μάλλον οι νόμοι, αν εφαρμοζόντουσαν έστω στο 60% δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε........................Οποτε αν αυτο λεει ο νομος, ισως ειχαν δικιο για το οτι εγω εφταιξα που δεν με βρηκε κλητηρας να μου επιδοσει την κλητευσει ωστε να ειμαι στη δικη και να πληρωσω ενα μικρο προστιμο χωρις προσαυξησεις.
........................................... Παρα μονο στο οτι ολα θα ειχαν ξεμπλεξει απο μερους μου αν ειχα παραστει στη δικη.
Το οτι δεν πηγα ηταν δικο μου λαθος επειδη δεν δηλωσα τη νεα μου διευθυνση στην Αθηνα πλεον και ο κλητηρας δεν μπορεσε να με βρει και καταδικαστηκα ερημην.
Τώρα, εσύ αν δεν είχες αυτά τα 1900 θα έπρεπε να εκτίσεις ποινή, έτσι δεν είναι; Μάλιστα.
Για το λόγο όμως που οδηγήθηκες σ' αυτή την κατάσταση δεν τέθηκε θέμα. Τυφλή η δικαιοσύνη, δε λέω, αλλά καλό θα ήταν να μη βγάζει τα μαύρα γυαλιά σε κάποιες περιπτώσεις.
Κι εμένα μου έτυχε κάτι αντίστοιχο. Δεν με αφορούσε άμεσα βέβαια. Μου τοιχοκόλλησαν κλήτευση σε δίκη στην εξώπορτα, που απευθυνόταν στον προ - προηγούμενο ιδιοκτήτη. Μένω σε μονοκατοικία (έμενε μέχρι το 1998) Το πήρα και το πήγα στο τμήμα.
- Πρόβλημα δικό του μου είπαν.
- Και από πού θα μάθει τους ρώτησα;
- Ας δήλωνε την αλλαγή κατοικίας.
- Μα από τα στοιχεία της εφορίας κάπως, δεν μπορεί να μην μπορείτε. 2014 έχουμε.
- Εσύ τι του είσαι;
Έφυγα χωρίς να απαντήσω. Δεν εύρισκα άκρη, άσε που πήγαινα γυρεύοντας.
Υ.Γ. Είναι δυνατόν να σε βρίσκει η εφορία και να μη μπορεί να σε βρει η δικαιοσύνη;