BIOS
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 15,781
Υφος υπουργου κανει?
Κάνει, αλλά δεν πιάνει. Θα σε σκίσουν
εντιτ
...εκτος αν το αυτοκίνητό σου έχει χαρακτηριστικά και ύφος αυτοκινήτου υπουργού...
Υφος υπουργου κανει?
Υφος υπουργου κανει?
Επιβεβαιωνω.
Βεβαια εγω εδωσα της γυναικας μου, γιατι δεν ηθελε να δωσουμε της κορης μου μην τυχον και το....μαγαρισω!!!
(αναγκαστηκε να το κανει γιατι στον καυγα που ειχαμε να δωσω τι δικο μου , της ειπα οτι εγω δεν οδηγαω χωρις διπλωμα την μηχανη και θα πηγαινε με τα ποδια για ψωνια!!!)
Το παραλογο της υποθεσης με το ενιαιο διπλωμα (moto-auto) ειναι οτι σου το παιρνουν για παρανομια που δεν μπορεις να διαπραξεις με το αλλο μεσον.
Εννοω οτι μου παιρνουν το διπλωμα του αυτοκινητου για κρανος και την μηχανης για ζωνη!!!!!!!!
Υφος υπουργου κανει?
Δεν μου λέτε ρε παλικάρια, έχω στο αμάξι ανάμεσα στην πόρτα και στην θέση του οδηγού ένα καδρόνι 40 πόντους για παν ενδεχόμενο.
Τι παίζει αν σε έλεγχο το βρούνε ?
Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια έναν τροχαίο, να κατεβαίνει λαχανιασμένος και κάθιδρος απο το περιπολικό και να θέλει να με πάει αυτόφορο 10 το πρωί για υπερβολική ταχύτητα γιατί πίστευε οτι ήμουν μεθυσμένος και δεν θέλω να το ξαναπεράσω.. :blush:
Ένας πελάτης μου, εργαζόμενος μάλιστα σε αντιπροσωπεία ανταλλακτικών και εργαλείων για συνεργεία αυτοκινήτων, είχε βγάλει από την εργαλειοθήκη ένα σουγιαδάκι (νομίζω 6 εκ. λάμα) για να κόψει έναν ιμάντα, και το ξέχασε σε θήκη της πόρτας οδηγού. Δικογραφία για οπλοκατοχή του έκαναν, ίδρωσε για να απαλλαγεί. Μην παίζετε με τέτοια πράγματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.