Προστιμο για παρκαρισμα

Mε ευγένεια, μόνο να κερδίσεις έχεις. Βρές και μια καλή δικαιολογία, ίσως μείνει μόνο στην ελάχιστη παράβαση...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προστιμο για παρκαρισμα

Επιβεβαιωνω.
Βεβαια εγω εδωσα της γυναικας μου, γιατι δεν ηθελε να δωσουμε της κορης μου μην τυχον και το....μαγαρισω!!!
(αναγκαστηκε να το κανει γιατι στον καυγα που ειχαμε να δωσω τι δικο μου , της ειπα οτι εγω δεν οδηγαω χωρις διπλωμα την μηχανη και θα πηγαινε με τα ποδια για ψωνια!!!)

Το παραλογο της υποθεσης με το ενιαιο διπλωμα (moto-auto) ειναι οτι σου το παιρνουν για παρανομια που δεν μπορεις να διαπραξεις με το αλλο μεσον.
Εννοω οτι μου παιρνουν το διπλωμα του αυτοκινητου για κρανος και την μηχανης για ζωνη!!!!!!!!

Μιχάλη το λάθος σου είναι τα ενοποίησες,το δικό μου της μοτοσυκλέτας είναι ακόμη αυτό που είχα βγάλει το 73 και πάντα χωριστά Εξυπηρετεί και αλλότριους σκοπούς ,έχει <βολέψει> φίλους σε <ξενοδοχεία>

Απάντηση: Re: Προστιμο για παρκαρισμα

Υφος υπουργου κανει?

Μια και είπες για ύφος υπουργού, μεγαλύτερη ειρωνεία από το ότι τον ισχύοντα ΚΟΚ (του 2007) υπογράφει ως υπουργός ο ...Μιχάλης Λιάπης (εκείνος ντε με τις πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας!), υπάρχει???

:flipout: :flipout: :flipout:

Θα βρείτε τη χαμογελαστή του μούρη να μοστράρει σε αρκετές από τις εκδόσεις του ΚΟΚ που κυκλοφορούν.... απλά γκουγκλάρετε και κατεβάστε μία!

Εντάξει, πάντα παίζει ρόλο η ψυχοσύνθεση του αστυνομικού που έχεις απέναντί σου. Αλλοι ψοφάνε για καυγά, άλλοι, είναι πιο χαλαροί. Η ο ίδιος άνθρωπος αλλιώς είναι το πρωί, αλλιώς το βράδυ. Κάποτε που με σταμάτησαν για "υπερβολική" ταχύτητα (όντως το είχα τσακίσει - έπρεπε να προλάβω κηδεία), μερικά χιλιόμετρα μετά τον Ισθμό πηγαίνοντας για Τρίπολη, είπα στον αστυνομικό, "φίλε έχεις δίκιο αλλά τρέχω να προλάβω κηδεία - γράψε με, αλλά λίγο γρήγορα, μόλις φύγω πάλι θα το πατήσω γιατί δεν προλαβαίνω". Ο τύπος μου έδωσε ταυοτητα και δίπλωμα πίσω και μου είπε δεν με γράφει και να φύγω, αλλά πιο πάνω "σε άλλο μπλόκο" μπορεί να με σταματήσουν.

Εγώ θυμήθηκα τον eyeliner που πέρασε με κόκκινο... :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοκαίρι. Διαδρομή Ουρανούπολη > Κέντρο Αθήνας σε 5 ώρες και 20 λεπτά.

Πήγαινα γρήγορα λέτε? :)

Re: Απάντηση: Προστιμο για παρκαρισμα

Δεν μου λέτε ρε παλικάρια, έχω στο αμάξι ανάμεσα στην πόρτα και στην θέση του οδηγού ένα καδρόνι 40 πόντους για παν ενδεχόμενο.
Τι παίζει αν σε έλεγχο το βρούνε ?
Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια έναν τροχαίο, να κατεβαίνει λαχανιασμένος και κάθιδρος απο το περιπολικό και να θέλει να με πάει αυτόφορο 10 το πρωί για υπερβολική ταχύτητα γιατί πίστευε οτι ήμουν μεθυσμένος και δεν θέλω να το ξαναπεράσω.. :blush:

Και τι;
Θα του το φέρεις στο κεφάλι;
"Εγώ δεν έτρεχα κύριε δικαστά! Αυτός ήταν ζαλισμένος και νόμιζε ότι έτρεχα!"
"Ζαλισμένος από το καδρόνι που του φέρατε στο κεφάλι!"
"Ένσταση! Αυτό είναι άσχετο με την κατηγορία!"

Ένας πελάτης μου, εργαζόμενος μάλιστα σε αντιπροσωπεία ανταλλακτικών και εργαλείων για συνεργεία αυτοκινήτων, είχε βγάλει από την εργαλειοθήκη ένα σουγιαδάκι (νομίζω 6 εκ. λάμα) για να κόψει έναν ιμάντα, και το ξέχασε σε θήκη της πόρτας οδηγού. Δικογραφία για οπλοκατοχή του έκαναν, ίδρωσε για να απαλλαγεί. Μην παίζετε με τέτοια πράγματα.

Υποθέτω ότι έχει σημασία που θα το βρουν.
Με έχουν σταματήσει και έχουν βρει 70cm λάμα, αλλά στο πορτ παγκάζ και δεν είπαν τίποτα.

Σίγουρα παίζει ρόλο το πού θα το βρουν. Βέβαια αυτός το είχε μέσα στο σακουλάκι του όπως το είχε πάρει από την εργαλειοθήκη, αλλά δεν μέτρησε παρά μόνο στο δικαστήριο. Φαντάζομαι ότι με λοστό δίπλα σου την έχεις σίγουρη τη ποινική δίωξη.

Ένας πελάτης μου, εργαζόμενος μάλιστα σε αντιπροσωπεία ανταλλακτικών και εργαλείων για συνεργεία αυτοκινήτων, είχε βγάλει από την εργαλειοθήκη ένα σουγιαδάκι (νομίζω 6 εκ. λάμα) για να κόψει έναν ιμάντα, και το ξέχασε σε θήκη της πόρτας οδηγού. Δικογραφία για οπλοκατοχή του έκαναν, ίδρωσε για να απαλλαγεί. Μην παίζετε με τέτοια πράγματα.

Οπως είπα, η ευγένεια είναι μόνο προς όφελος όλων. Αν ο αστυνομικός θέλει να σε τυλίξει, μπορεί να βρεί, ζώνες φώτα, κι άλλα χίλια "αδικήματα" κι άντε να αποδείξεις οτι δεν είναι έτσι.
Αν βγεί απο το αυτοκίνητο κι αρχίσει κανείς, τα γνωστά "τ'αντεξουσιαστικά" και τα απαξιωτικά, κι εγώ αν ήμουν στην θέση του αστυνομικού, την λάμα θα την κατέγραφα.

Προσωπικά χαίρομαι παρά πολύ όταν βλέπω να γραφούν στην Ιερά Οδό στο ύψος του μετρό Αιγάλεω αλλά εκστασιάζομαι όταν βλέπω να παίρνουν και τις πινακίδες.
Οχι δεν είναι κακία. Είναι αγανάκτηση για την κίνηση που τρώω κάθε φορά (ακόμη και με την μηχανή).
Επίσης στο πάρκινγκ για μηχανές στο κέντρο της Αθήνας πλέον αν δω αυτοκίνητα ειδοποιώ την τροχαία (εγώ είμαι βλάκας που το άφησα το αμάξι 1 χλμ μακριά όσες φορές χρειάστηκε να πάρω αμάξι;)

Τελικά Στέλιο τι έκανες (κάνατε) με τις πινακίδες;
Όσο για το συμβάν του φίλου μας click, αν θυμηθώ τον εαυτό μου πριν 30 χρόνια, μάλλον το ίδιο θα έκανα. Και θα την πάταγα με τον ίδιο τρόπο. Ούτως ή άλλως είμαστε έρμαια στην επιλεκτική εφαρμογή των νόμων. Επειδή πιστεύω ότι αν έβλεπε, κρίνοντας εξ ιδίων, 2 - 3 σκόρπια αυτοκίνητα θα του έμπαιναν ιδέες. Αν μη τι άλλο ήταν σε μια πόλη που δεν την ήξερε. Θα ρώταγε έστω κάποιον. Όσο για την επιστροφή, αν δεν έβρισκα τρόπο να το ασφαλίσω, θα επέστρεφα έστω ..... :captain: αλλιώς ο πατέρας μου:argue: