rider
Supreme Member
- 5 December 2006
- 8,069
Πάντως αυτό να σου παίρνουν τις πινακίδες πρέπει να είναι ελληνική πατέντα. Δηλαδή αν εσύ έχεις κάνει την μ@λ@κία και έστω το αυτοκίνητο είναι στο όνομά σου, τι φταίει π.χ. η γυναίκα σου να μην μπορεί να πάει π.χ. τα παιδιά με το αυτοκίνητο στο σχολείο. Εδώ στην Γερμανία πάντα τιμωρείται ο οδηγός όχι "το αυτοκίνητο"! Σε σοβαρές παραβιάσεις σου παίρνουν το δίπλωμα και σε χρεώνουν πόντους, αλλά οι πινακίδες σε κάθε περίπτωση μένουν πιάνω στο αυτοκίνητο.
Επίσης σε περιπτώσεις παράνομου παρκαρίσματος που εμποδίζει, απλά σου σηκώνουν το αυτοκίνητο με γερανό και το μεταφέρουν σε μάντρα της αστυνομίας από όπου για να το πάρεις πίσω εκτός από το πρόστιμο πρέπει να πληρώσεις και τα έξοδα του γερανού. Απλά πράγματα..
Οπου σταματαει η λογικη αρχιζουν τα ποιος θα βγαλει τις πινακικες, πως θα τις βγαλει, ποσο θα πληρωσω, ποτε θα πληρωσω , ποτε θα μου τις επιστρεψουν, αν τους πω ετσι και μου πουν αλλιως , αν η γυναικα μου θελει να παει στην δουλεια το παιδι στο γιατρο η θελουμε να παμε το παιδι στο γιατρο,ιδεολογικοι συμψηφισμοι για τον ρολο του κρατους και της κοινωνιας κλπ.Στο Βιλαμπαχο τριβουν το πιπερι δηλαδη