rider
Supreme Member
- 5 December 2006
- 8,069
Κανε περατζαδα ολο το δρομο, εχει σε καθε γωνια πινακιδες. Σιγουρα κατι ειχε και τοτε. Μπορει να μην ειχε ιδιες διαγραμισεις, λεωφορειολωριδες κλπ αλλα μια πινακιδα, εστω στην αρχη της Τσιμισκη θα την ειχε.
Κανε περατζαδα ολο το δρομο, εχει σε καθε γωνια πινακιδες. Σιγουρα κατι ειχε και τοτε. Μπορει να μην ειχε ιδιες διαγραμισεις, λεωφορειολωριδες κλπ αλλα μια πινακιδα, εστω στην αρχη της Τσιμισκη θα την ειχε.
Τωρα που θα πληρωνουμε (ολοι μαζι...) καθε χρονο 3.5 % πλεονασμα θα χαλαρωσουμε μια χαρα .Μαζι στις χαρες , μαζι και στις λυπες , ετσι ειναι ο σοσιαλισμος)
Οσο πιο μπαχαλο το δημοσιο τοσο μεγαλυτερο περιθωριο για ''σοσιαλιστικη επανασταση '' .Με τον λαο στην εξουσια φυσικα.
Αλλα αντ´αλλων - εκτος αν στη θεση τουπρασινου ηλιου περιμενεις να ανατειλει ο...μαυρος σου!
Προφανώς απαντάς για να απαντήσεις. Σου έγραψα πως ούτε καν υποψιάστηκα πως μπορεί να απαγορεύεται το παρκάρισμα. Εσύ σε κάθε δρόμο που βλέπεις παρκαρισμένα αυτοκίνητα και δεν υπάρχει κάποια σήμανση κοντά που να λέει πως απαγορεύεται το παρκάρισμα, ρωτάς τους γύρω σου αν επιτρέπεται να παρκάρεις εδώ ή όχι;;; Πόσο μάλλον όταν είσαι οδηγός με μόλις 1-2 χρόνια εμπειρία.
Ναι, γιατί συνήθως οι πινακίδες μπαίνουν έτσι για να μπαίνουν. Εδώ στον Βόλο δεν επιτρέπεται το παρκάρισμα σε κανέναν δρόμο στο κέντρο, κι όμως όλοι είναι γεμάτοι παρκαρισμένα. Αν οι πινακίδες υπήρχαν μόνο εκεί που πραγματικά υπηρχε πρόβλημα (και σου ερχόταν η κλήση στο λεπτό) και οι υπόλοιπες πινακίδες αφαιρούνταν, θα ήταν πολύ καλύτερη η καθημερινότητα. Για να μην πούμε για τα δικαστήρια που σου έκοβαν παλιά συνέχεια κλίση, αλλά όταν έγινε το ίδιο σημείο πάρκινγκ δικύκλων, ξαφνικά έπαψε να είναι πρόβλημα η στάθμευση!Σίγουρα σε κάποιο σημείο της θα είχε, όμως χάνουμε το νόημα κάπου νομίζω.
Αν δεν υπήρχε σήμανση, έπρεπε να μην πληρώσεις κανένα πρόστιμο και να πας δικαστικά.
Αλλα αντ´αλλων - εκτος αν στη θεση τουπρασινου ηλιου περιμενεις να ανατειλει ο...μαυρος σου!
Άρα ο δρόμος δεν είχε σήμανση. Αυτό λες?
Ακομα εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο ? Μεχρι την δευτερα παρουσια θα μας ..φορτωθει η εοκ και το νατο με τους ριζοσπαστικους σοσιαλιστες)
Aκομα βρε παιδια, γερασατε με αυτα)
Ενω εσυ εισαι επικαιρος! Ασχολεισαι με το ΠΑΣΟΚ, αγνοωντας την θυελα που ακολουθησε αυτο! Εν πασει περιπτωσει παρκαρισες αντικανονικα, γιατι αλλο ειναι το θεμα εδω - για τετοιο παιγνιδακι αλλαχου
Φίλε μου click, πολλές είναι οι αδικίες στην ζωή, όπως το να βγαίνουν παγανιά και να γράφουν από 1/8 μέχρι 15/8 στην Αθήνα τα πάντα. Το '13 (9-8) έφαγα κλήση στις 11 το βράδυ σταθμευμένος στην Αχαρνών παρέα με 10 ταλαίπωρους άλλους σε απόσταση 200 μέτρα ο ένας από τον άλλο. Τους υπόλοιπους 11 μήνες που όλη η Αχαρνών πήζει (ούτε μηχανάκι δεν παρκάρει), δεν παίρνει κλήση ποτέ κανένας και για κανένα λόγο. Φυσικά, το ένα δεν δικαιολογεί το άλλο, οπότε πλήρωσα κανονικότατα την κλήση μου χωρίς μα,μου,σου,του.
Αν δεν υπήρχε σήμανση, έπρεπε να μην πληρώσεις κανένα πρόστιμο και να πας δικαστικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.