Προτάσεις αγοράς νέου ή αναβάθμιση φωτογραφικού εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

καλησπέρα μέσω μιας προσφοράς που παίχτηκε πρόσφατα αγόρασα μια dslr Samsung NX 20 στα 299 ευρώ και ήθελα να σας ρωτήσω την άποψη σας αν για τα λεφτά της αξίζει σαν φωτογραφική για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί ερασιτεχνικά κάπως εκτενέστερα ( έχει τον φακό 18-55mm με OIS )

κάτι για να γελάσουμε.
Σήμερα πέρασα από τη δουλειά για μια εκκρεμότητα, και χάζευα τα φωτογραφικά. Δίπλα μου κύριος 50άρης, ενδιαφέρεται για nikon 3200.

-Βαριά, μου λέει
-Mirorless, APSC ή 4/3. του λέω
-nex? μου λέει;
-Γιατί όχι του λέω, Α7 εάν θέλεις FF.
-Αστα.. μου λέει, ασχολούμαι χρόνια. Μεγάλη απάτη η A7.

δηλαδή WTF. όπως καταλαβαίνετε δεν συνέχισα την κουβέντα.

:flipout: μου έφτιαξε το κέφι, ναναι καλά ο άνθρωπος.

Re: Απάντηση: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

Καλά διπλα στον Θεοδωράκη επεσες?

ξέρω γω..τι να πω..
άσε που φοβόμουν μην είναι κάποιος από εδώ και προσβληθεί.
αλλά λέω δεν μπορεί. κανείς από το φόρουμ δεν θα ρωτούσε για την 3200, και απτην άλλη όσο και να μη συμπαθει καποιος τη sony απατη δεν θα την ελεγε.

είναι μια περιπτωση σαν την άλλη που μου ηρθε για DOA με κάμερα των 50 € γιατί σε βίντεο με χαμηλό φωτισμό σε εσωτερικό χώρο
1. δεν κάνει σωστό φόκους
2. όταν κάνει φόκους αργεί
3. όταν το κάνει ακούγεται στο βίντεο ο μηχανισμός του φόκους.

το όλο γέλιο είναι που μου συστήθηκε ως επαγγελματίας που ηθελε κατι ...απλό για να τραβαει σε εσωτερικους χωρους. :worshippy:

το έκανα το χατήρι. πήρε την ίδια. την άλλη μέρα την έφερε ξανά. είχε τα ίδια προβλήματα. -Είναι η παρτίδα, μου λέει με σοβαροφανές ύφος.
-Αφήστε, λεω. Οι ακριβές με τα 50€ είναι πολύπλοκες. Πάρτε καμιά φθηνότερη... :BDGBGDB55:

και για να μην παρεξηγηθώ, δεν στηλιτεύω την οικονομική δυνατότητα, προς Θεού.
Αλλά η συνηθισμένη ατάκα "είμαι επαγγελματίας ξερω από αυτά" βγάζει γέλιο. ΠΟΛΥ.:firstprize:

Ποια από τις κόμπακτ που κυκλοφορούν έχει το καλύτερο βίντεο ??

Απο μια μινι ερευνα που εκανα τελευταια, κατεληξα εκει. Αυτος ειναι και ενας λογος της αυξημενης τιμης της.
Ειδικα η rx100ii ξεφευγει σε τιμη (ακομα).

Απάντηση: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

Υπάρχει και πιο ακριβή κόμπακτ (αν την βάλουμε στην κατηγορία αυτή) με καλύτερο βίντεο αλλά με μεγαλύτερες διαστάσεις, και βέβαια ξεφεύγουμε κατά πολύ και στην τιμή. RX10

Να το "κλεισουμε" στην RX100II λοιπον ?

(την αγορασα, την γυρισα πισω (παρελαβα σπασμενη), και λεω μηπως να παρω καμια αλλη....)

Αμα ΔΕ ψαχνεις να παρεις ο,τι καλυτερο στα 635ε και απλα θες μικρη με πολυ καλο video, το κλεινουμε... :P

Να το "κλεισουμε" στην RX100II λοιπον ?

(την αγορασα, την γυρισα πισω (παρελαβα σπασμενη), και λεω μηπως να παρω καμια αλλη....)

Ε θα το πω φιλικά και όχι για τον Ντίνο, μετά σας φταίει ο κινέζος και το ψυρίζετε....

Ε θα το πω φιλικά και όχι για τον Ντίνο, μετά σας φταίει ο κινέζος και το ψυρίζετε....

Αν ηταν σπασμενη απο τον Κινεζο, σε ποσα τερμινα να καθαριζες ???

Ηρθε στο γραφείο μου, Παρασκευη την άνοιξα, ήταν σπασμένη, τηλεφώνησα στο κατάστημα, το είπα, την κράτησα 5 μέρες, ηρθε καποιος προχτές την Παρασκευή την πήρε και θα μου φέρει αλλη.
Με το κινέζο δεν θα καθάριζα τόσο απλα. Νομιζω

Ηρθε στο γραφείο μου, Παρασκευη την άνοιξα, ήταν σπασμένη, τηλεφώνησα στο κατάστημα, το είπα, την κράτησα 5 μέρες, ηρθε καποιος προχτές την Παρασκευή την πήρε και θα μου φέρει αλλη.
Με το κινέζο δεν θα καθάριζα τόσο απλα. Νομιζω

Τιποτα πιο πολυτιμο απο την προσωπικη επαφη...
Ολα σε αυτη τη ζωη εχουν την αξια τους !

Τι σχεση εχει αυτο το λινκ ?