O κόσμος (ο δημοσιογραφικός κόσμος δηλαδή) περιμένει μια αντικαταστάτρια εντελώς διαφορετική από την υπάρχουσα. Κατά πάσα πιθανότητα ακάθρεφτη, ίσως με διαφορετική μοντούρα. Και με διαφορετική τιμή. Ψιθυρίζουν τα 1600 usd/1300 e.
Ένα ερώτημα από ένα "καθρεπτακια" προς τους "ακαθρεπτους": όταν αλλάζουμε φακούς κάνουμε κάθε φορά ρεκόρ ταχύτητας και "βουντου" για να μην τυχόν μπει σκόνη στο διαμέρισμα του καθρέπτη, παρολο που ο αισθητήρας είναι προστατευμενος πισω από το κλείστρο. Εσείς που ο αισθητήρας σας είναι φατσα καρτα γυμνός μόλις βγάλετε το φακό, πως τα πάτε με τη σκόνη ;;;
Εσείς που ο αισθητήρας σας είναι φατσα καρτα γυμνός μόλις βγάλετε το φακό, πως τα πάτε με τη σκόνη ;;;
..πως τα πάτε με τη σκόνη ;;;
Εσείς που ο αισθητήρας σας είναι φατσα καρτα γυμνός μόλις βγάλετε το φακό, πως τα πάτε με τη σκόνη ;;;
Οπου και εσενα ειδικα σε περιμενει με ανοιχτες αγκαλες :rofl:
απλά προτιμάμαι Olympus :Banane0: που έχει τέλειο συστημα καθαρισμου
Κώστα σε σχέση με την PL5 που κάθε φορά που την άνοιγα άκουγα τον καθαρισμό (κάποια δόνηση μάλλον στον αισθητήρα) , στην ΕΜ10 δεν καταλαβαίνω κάτι ......................... λες ;
Είμαι έτοιμος για την πρώτη μου dslr μηχανή.ειμαι ψιλοασχετος απο μηχανές αλλά έχω όρεξη να μάθω.ειμαι ανάμεσα στη nikon 5300 και canon 60d.πιστευω ότι ειναι καλές για αρχή...μάλλον θα τις πάρω απο το εξωτερικό σε κιτ (θα ρωτήσω για αυτό στο ανάλογο θέμα).Εχω πελαγώσει με ποια να πάρω βλέποντας χαρακτηριστικά κ.α.μια βοήθεια παρακαλώ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.