Και που εχεις καταληξει;Παρόμοια ερώτηση έκανα και εγώ εδώ: http://avclub.gr/forum/showthread.php/142367-Αγορά-νέας-φωτογραφικής-για-αντικατάσταση-canon-500D
Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση, αλλά έχουν προταθεί μερικές mirrorless.
Η sony a5100 προσφερει τις δυνατοτητες που ψαχνουμε;Γρηγορη εστιαση,φωτογραφια σε σκοτεινους χωρους;Κι εγώ στην ίδια αναζήτηση είμαι(κάτοχος την panasonic tz8),για την ίδια περίπου χρήση.
Μου έχουν προτείνει κάποιες τα παιδιά εδώ αν δεις στην προηγούμενη σελίδα.
Θα ήθελα την sony a5100 αλλά ανεβαίνει ψηλά χρηματικά,οπότε θα περιμένω λίγο να πάρω την nikon j4 που είναι οικονομικότερη και ίσως την πετύχω σε καλύτερη τιμή,αφού αναμένεται η j5.
Για μακρινες ληψεις ποιο φακο προτεινετε;H a5100 με έναν prime φακό (όχι τον kit) κάνει παπάδες, χθες τράβηξα βίντεο σε γενέθλια μόνο με το κεράκι αναμένο στο 3200iso και η εικόνα βγήκε άψογη χωρίς θόρυβο.
Σας ευχαριστώ όλους...τελικά εχω πλέον στην κατοχή μου την d5200 και φυσικά δεν το εχω μετανιώσει!προσπαθώ να την μάθω και να δω τι ανάγκη θα παρουσιαστεί για μετέπειτα αγορα άλλου φακού!εχω βάλει στο μάτι τον 55-300 nikon και τον 70-300 tamron....τώρα βλέπουμε εν καιρώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.