Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής
H τιμή είναι πολύ καλή.
Η γλώσσα αφορά την ιστοσελίδα, όχι τις μηχανές. Καλύτερα να αφήνεις την default γαλλική σελίδα.
Παίρνεις και το αντίστοιχο ταίρι από τη σειρά "pro" και τελειώνεις (40-150/2.8).
http://www.purnimadigital.com/olympus-m-zuiko-digital-ed-40-150-mm-2-8-pro.html
Πριν κάνεις συνδυαστική αγορά με τον δεύτερο φακό, στείλτους e-mail με αυτά που προτίθεσαι να αγοράσεις και ζήτα εκπτωτικό κωδικό.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
Ο προβληματισμός μου για τη γλώσσα είναι στο ότι στα Γαλλικά και Ισπανικά βρίσκω την Olympus ενώ
στα Αγγλικά δεν μπορώ να τη βρω και σκέφτηκα μήπως έχω θέμα μετά με τη γλώσσα στο μενού της μηχανής.
Όσον αφορά το email, το στέλνω από τη φόρμα επικοινωνίας;
@ΒΛΑΣΙΔΗΣ
τον panasonic 35-100 2.8 δεν τον βρήκα στο purnima, βρήκα
αυτόν στο amazon, φαντάζομαι είναι ο ίδιος.
Η απόδοση αυτού του φακού είναι το ίδιο καλή και στο σώμα της olympus;
Κάπου είχε γράψει ο
kbouk νομίζω ότι και ο Olympus M.ZUIKO DIGITAL 40-150mm 1:4-5.6 ED R MSC είναι αρκετά καλός.
Είδα ότι και ο Panasonic Lumix G 45-150mm f/4-5.6 OIS έχει καλή κριτική.Τι λέτε;
Να διευκρινίσω ότι δεν θα αγοράσω άμεσα, είμαι σε φάση έρευνας.
Ο εξοπλισμός μου τώρα είναι Canon EOS 550D DSLR, Canon EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS, Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM, Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM
και προσπαθώ να αναβαθμιστώ όσον αφορά την ποιότητα λήψης και δεν ξέρω αν η αλλαγή σε olympus είναι σωστή επιλογή ακόμη.
Γενικά βγάζω φωτογραφίες σε ταξίδια (κτήρια, μνημεία, μουσεία), αρκετά νυκτερινά αλλά και σε εκδηλώσεις οικογενειακές και σχολικές σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους.
Η επιλογή της olympus έγινε και λόγω τιμής αλλά και λόγω των φακών που διαθέτει
ευχαριστώ για την οποιαδήποτε βοήθεια