Έχοντας μία sony a6500, συνειδητοποίησα ότι δεν βγάζω φωτογραφίες-βίντεο τον μικρό γιατί δεν την παίρνω μαζί μου.....
Συνεπώς θέλω κάτι μικρότερο. Η sony RX100 με 4κ είναι ακόμα απλησίαστες σε τιμή. Μετά σκεφτόμουν μία panasonic gx800, αλλά
έχει απαίσιο AF. Η compact panasonic μίας ίντσας έχουν κροπ στο βίντεο και πρόβλημα με την σκόνη...
Τι προτείνεται?
Έχοντας μία sony a6500, συνειδητοποίησα ότι δεν βγάζω φωτογραφίες-βίντεο τον μικρό γιατί δεν την παίρνω μαζί μου.....
Συνεπώς θέλω κάτι μικρότερο. Η sony RX100 με 4κ είναι ακόμα απλησίαστες σε τιμή. Μετά σκεφτόμουν μία panasonic gx800, αλλά
έχει απαίσιο AF. Η compact panasonic μίας ίντσας έχουν κροπ στο βίντεο και πρόβλημα με την σκόνη...
Τι προτείνεται?
Κοίταξε αν δεν σε βολεύει η Α6500 που είναι πολύ μικρή και δεν την παίρνεις μαζί σου γιατί δεν σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να πάρεις ένα καλό κινητό?? Έχουν προχωρήσει πάρα πολύ πλέον φωτογραφικά άλλα και σε βίντεο. Το αναφέρω ως μια εναλλακτική λύση καθώς έχω γνωστούς με το ίδιο θέμα που έχεις και εσύ και την έδωσαν την μηχανή (που καθόταν σπίτι) και πήραν καλό κινητό και τραβάνε πλέον ένα σκασμό φωτογραφίες και βίντεο π.χ. Iphone 11, galaxy s10, Huawei p30, xiaomi mi note 10 κλπ.
Τον χτύπησα τον 16αρη. Δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά από ποιότητα κατασκευής είναι πολύ ψηλά. Και δεν είναι τόσο βαρυς όσο νόμιζατοτε χτυπα τους sigma....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.