- 22 October 2007
- 376
Τελικά ρε παιδια δεν εχω καταλάβει ...εκτός απο το πλαισιο ,αυτο το forum ανήκει στον psixakia ? ΕΛΕΟΣ !!!! Μαυρισε η psixi μας!!!
Αυτό είναι καλώδιο DVI και όχι DSUB που παίρνει η TV σου.Να ρωτησω κατι παιζω μεχρι στιγμης το pevolution 6 να βαζω 60Hz στην αρχικη ρυθμιση?
Ακομα δεν εχω καλωδιο hdmi και συνδεω το ps3 με το καλωδιο που χωριζετε στα 3.
Κατι αλλο αν καποιος εχει την v3000 ποιες ειναι καποις βασικες ρυθμισεις που πρεπει να κανω για βελτιστη λειτουργια??
Οταν βλεπω τηλεοραση απο αναλογικα καναλια και κοιταω την εικονα απο κοντα ετσι βλεπω καποιες ασπραδες.Ειανι το σημα επειδη ειναι απο κεραια?
Δεν μπορω να συνδεσω το pC με ενα καλωδιο σαν αυτο εδω?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751586
Η V3000 εχει απο πισω τετοια θυρα.
Κατι αλλο η hdmi θυρα τι ακριβος καλυτερο εχει ?Ταχυτητα? Ποιοτητα?
καυτερα γραφικα?
Εχω συνδεσει την v3000 με το playstation 3 με το κλασικο καλωδιο κοκινο κιτρινο ασπρο.Δεν μο εχει ερθει ακομα το hdmi .Πρεπει να κανω καποιες ιδιαιτερες ρυθμισεις στην tv για να παιζει καλυτερα η εικονα?
Αν το συνδεσω με το hdmi θα εχει καλυτερα γραφικα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.