PROTASEIS AGORAS

Απάντηση: psixakias ... παντού?

Τελικά ρε παιδια δεν εχω καταλάβει ...εκτός απο το πλαισιο ,αυτο το forum ανήκει στον psixakia ? ΕΛΕΟΣ !!!! Μαυρισε η psixi μας!!!

αποψη μου:
νομιζω οτι η παρουσια τετοιων ανθρωπων τιμαει ολους μας και να δεις που στο μελλον θα αποδειχθει πολυ χρησιμη..το να καθεται και να μιλαει μαζι μας,να κανει πλακα,να θυμωνει και να ερχεται ετσι πιο κοντα μας ενας ανθρωπος που εχει καποια σχεση(δεν ξερω ποια) με ενα απο τα σημαντικοτερα καταστηματα τεχνολογιας στην Ελλαδα νομιζω οτι ειναι πολυ ωφελιμο και εμενα προσωπικα με τιμαει..
και κατι ακομη..εγω ειμαι ενας ασχετος με το θεμα της τεχνολογιας δικηγορος..η παρουσια μου εδω δεν ειναι και κατι σημαντικο για πολλα μελη..αλλα ενας τετοιος ανθρωπος επιβαλλεται να ειναι εδω,μακαρι και αλλοι να ερθουν και θα δεις οτι μονο καλο θα μας κανει-bye-

Να ρςτησω κατι παιζω μεχρι στιγμης το pevolution 6 να βαζω 60Hz στην αρχικη ρυθμιση?
Ακομα δεν εχω καλωδιο hdmi και συνδεω το ps3 με το καλωδιο που χωριζετε στα 3.
Κατι αλλο αν καποιος εχει την v3000 ποιες ειναι καποις βασικες ρυθμισεις που πρεπει να κανω για βελτιστη λειτουργια??
Οταν βλεπω τηλεοραση απο αναλογικα καναλια και κοιταω την εικονα απο κοντα ετσι βλεπω καποιες ασπραδες.Ειανι το σημα επειδη ειναι απο κεραια?

Να ρωτησω κατι παιζω μεχρι στιγμης το pevolution 6 να βαζω 60Hz στην αρχικη ρυθμιση?
Κατι αλλο αν καποιος εχει την v3000 ποιες ειναι καποις βασικες ρυθμισεις που πρεπει να κανω για βελτιστη λειτουργια??
Οταν βλεπω τηλεοραση απο αναλογικα καναλια και κοιταω την εικονα απο κοντα ετσι βλεπω καποιες ασπραδες.Ειανι το σημα επειδη ειναι απο κεραια?

Δεν μπορω να συνδεσω το pC με ενα καλωδιο σαν αυτο εδω?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751586

Η V3000 εχει απο πισω τετοια θυρα.
Κατι αλλο η hdmi θυρα τι ακριβος καλυτερο εχει ?Ταχυτητα? Ποιοτητα?

Να ρωτησω κατι παιζω μεχρι στιγμης το pevolution 6 να βαζω 60Hz στην αρχικη ρυθμιση?

Δεν μπορω να συνδεσω το pC με ενα καλωδιο σαν αυτο εδω?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751586

Η V3000 εχει απο πισω τετοια θυρα.
Κατι αλλο η hdmi θυρα τι ακριβος καλυτερο εχει ?Ταχυτητα? Ποιοτητα?
Αυτό είναι καλώδιο DVI και όχι DSUB που παίρνει η TV σου.
Αν θές να συνδέσεις το PC με την TV σου έχεις 3 επιλογές. Η πρώτη είναι να συνδέσεις μέσω του DSUB, η 2η μέσω του DVI , αλλά με μετατροπέα σε HDMI. Δηλαδή καλώδιο το οποίο να έχει στην μια άκρη αυτήν που φαίνεται στο καλώδιο που μας δείχνεις και θα το συνδέσεις στο PC και η άλλη θα είναι HDMI για να συνδέσεις την τηλεόραση. Η θύρα αυτή είναι ψηφιακή οπότε στο σήμα δεν έχεις απώλειες ιδιαίτερες (αν είναι και καλό το καλώδιο), αλλά το πρώτυπο DVI δεν υποστηρίζει ήχο, οπότε δεν θα έχεις μεταφορά ήχου στην τηλεόραση. Η 3η επιλογή, είναι να αλλάξεις κάρτα γραφικών και να πάς σε μι ΑΤΙ που έχουν HDMI έξοδο και να πάρεις ένα απλό καλωδιακι HDMI

Καλωδιο dsub που θα βρω για δοσε κανα site.
Με αυτο το καλωδιο θα εχω και ηχο?
Η καρτα γραφικων μου εχει την κλασικη εξοδο που συνδεουμε και την οθονη του υπολογιστη...

Απο τα specs, ναι. Αλλά ψάξε το λίγο καλύτερα μην κάνεις αγορά που δεν θα σε ικανοποιήσει τόσο. Δεν ξέρω τι συμβατότητα έχει με την TV σου. Εννοώ ότι για την SHARP που με ενδιαφέρει είδα ότι υπάρχουν ασυμβατότητες με τις ATI στο να κλειδώσουν σε FULL HD και είναι καλύτερο να πάς σε NVIDIA. Δεν λέω ότι Αυτή δεν είναι καλή ή δεν μπορεί να δουλέψει, απλά να το ψάξεις καλύτερα. Πάντως αν μιλάς για παιχνίδια στην TV, αυτή θα δυσκολευτεί να σου δώσει FULL HD. Σε ταινίες λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Α! ξέχασα να σου πώ πριν ότι υπάρχει και TV out (όπως έχει αυτή που λές), το οποίο είναι λογικά με σήμα SVIDEO. Άρα υπάρχει και τέταρτος δρόμος.

Last edited:
Για βρες ενα τετοιο καλωδιο και στειλε μου να δω πως ειναι γιατι νομιζω οτι εχω ενα τετοιο.

Στις NVIDIA πρεπει να σκασω 130 ε για να εχει hdmi..

Last edited:
Εχω συνδεσει την v3000 με το playstation 3 με το κλασικο καλωδιο κοκινο κιτρινο ασπρο.Δεν μο εχει ερθει ακομα το hdmi .Πρεπει να κανω καποιες ιδιαιτερες ρυθμισεις στην tv για να παιζει καλυτερα η εικονα?
Αν το συνδεσω με το hdmi θα εχει καυτερα γραφικα?

Εχω συνδεσει την v3000 με το playstation 3 με το κλασικο καλωδιο κοκινο κιτρινο ασπρο.Δεν μο εχει ερθει ακομα το hdmi .Πρεπει να κανω καποιες ιδιαιτερες ρυθμισεις στην tv για να παιζει καλυτερα η εικονα?
Αν το συνδεσω με το hdmi θα εχει καλυτερα γραφικα?

Απενεργοποιησε τα noise reduction (και MPEG) και στις προηγμενες ρυθμισεις ολα off εκτος απο το gamma το οποιο βαλε low/medium στα σκοτεινα παιχνιδια για να αυξησεις την λεπτομερεια στις υποφωτισμενες περιοχες. Επισης contrast 80 και πανω , color και brightness περιπου στην μεση , sharpness στο 0.

Σε μερικα παιχνιδια ισως το χρωματικο ευρος μπορει να μπει στο "ευρυ" αλλα ισως αυτο να κανει τα χρωματα υπερκορεσμενα (σε μερικους αρεσουν ομως πιο πολυ).

Αν ρίξεις και λίγο Chili θα τα κάνεις hot and Spicy.
ναι θα έχεις πολύ καλύτερη εικόνα από το HDMI. H καλύτερη δυνατή σύνδεση για το playstation είναι αυτή. Για το PC σου είπα ψάξ το λίγο. Η κάρτα που λές είναι καλή για ταινίες, αλλά δες αν σου δίνει full HD σε σύνδεση με την δική σου τηλεόραση. Εγώ σου είπα για την NVIDIA σε σχέση με την SHARP XL2E και με αυτά που διάβασα στο avforums. Δεν έχω κάνει καμιά έρευνα για την δική σου τηλ. Για καλώδια δες στο πλαίσιο, έχει μια αρκετά καλή βάση να ξεκινήσεις να ψάνεις και προσιτές τιμές.

Για το playstation ok με τις ρυθμισεις.
Τωρα αν θελω να δω τηλεοραση κανονικα.
Παιρνω καλο σημα απο κεραια αναλογικο σημα.
Υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που πρεπει να προσεξω?
Οταν βλεπω τηλ αλλα και οταν παιζω playstaτion σε γρηγορες εικονες σε αποσταση 2-2.5 μετρα φαινονται καπιοα ασπρα στις φωτεινες περιοχες.

Last edited:
Και κατι αλλο....
Ηχεια για να τα συνδεσω με hdmi στην τηλεοραση που μπορω να βρω?
Αν αγορασω ενα πιατο και το συνδεσω απλα με ενα καλωδιο στην V3000 θα μπορω να πιανω ψηφιακα καναλια και οτιδηποτε αλλο?

Ουοου

Take it easy
Ηχεία δεν συνδέεις με HDMI στην τηλεόραση, αλλά στον ενισχυτή συνήθως. Τα ηχεία τα βάζεις στον ενισχυτή και αυτός είναι που δίνει στα ηχεία το σήμα. Γράψε πιο αναλυτικά τι θες να κάνεις (για να δώ αν μπορώ να σε βοηθήσω εγώ η κάποιος άλλος περισσότερο). Πιάτο επίσης δεν συνδέεις στην τηλεόραση. Παίρνεις αποκωδικοποιητή ψηφιακού δορυφορικού σήματος, ο οποίος συνδέται με την κεραία και αυτόν συνδέεις με την τηλεόραση. Δεν ξέρω για τους καινούριους γιατί δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα (αν έχουν HDMI), αλλά σε έναν παλιό HUMAX που έχω η σύνδεση γίνεται μεσω scart.