PROTASEIS AGORAS

Δηλαδη τα μοντελα που πρεπει να κοιταξω ειναι τα
Samsung 40M86
Samsung 40R86
Sony 40S3000
Sony 40w2000
Sony 40V3000

Την εχω βαλει πρωτη....
Μαλλον για Sony 40w2000 παω...Ειναι παλιο μοντελο η Sony 40w2000 ποτε βγηκε?

Γιατί πρόκειται για παλιό μοντέλο το οποίο παρουσίασε έντονα προβλήματα clouding και γιατί κατά τη γνώμη μου υστερεί σε σχέση με όλα τα προαναφερόμενα μοντέλα.Καλύτερα πήγαινε προς Samsung 40m86,μπορεί να δώσεις κάτι παραπάνω αλλά θα την απολαύσεις. Η w2000 πωλείται αυτή τη στιγμή κοντά στα 1350 και όλοι οι μαγαζάτορες κοιτούν να την διώξουν ενώ η Samsung στα 1550 από το ΜΑΚΡΟ. Τα πράγματα άλλαξαν πολύ γρήγορα στην αγορά και δυστυχώς το μοντέλο αυτό απαξιώθηκε γρήγορα.

Tότε αν θέλεις κάτι σε 40αρα επέλεξε μεταξύ Samsung 40R86 και Sony 40S3000. Είναι 720p όμως είναι αξιοπρεπέστατες.Αν θες κάτι πιο ποιοτικό αλλά σε λιγότερες ίντσες (32'') τότε κατά τη γνώμη μου Sony 32D3000 στα ίδια χρήματα.

Όχι δεν είναι full hd, στα χρήματα που θέλεις να δώσεις δεν υπάρχει ποιοτική full hd tv. Είναι αναλόγως πως σκέφτεσαι, να πάρω ένα αυτοκίνητο που είναι απλά ένα daewoo 1600cc ή ένα renault clio 1600cc? Αν μπορείς και δεν είναι επιτακτική η ανάγκη σου για αγορά Tv αυτή τη στιγμή προσπάθησε να μαζ'εψεις λίγα παραπάνω και τότε πήγαινε στην Μ86.Εκεί αξίζει να τα δώσεις,όχι στην w2000.

Ρε παιδια πως μπορω να καταλαβω αν η τηλεοραση ειναι γνησια και οχι απο παραεισαγωγη? Βρηκα την M86 στα 1490 ενω στα expert 1699....και μου λεεισ τα expert αυτη η τιμη δεν υφισταται....Την sony V3000 την βρηκα στα 1650...
Τι λετε? Ποια απο τισ δυο?

Απάντηση: Re: PROTASEIS AGORAS

Ρε παιδια πως μπορω να καταλαβω αν η τηλεοραση ειναι γνησια και οχι απο παραεισαγωγη? Βρηκα την M86 στα 1490 ενω στα expert 1699....και μου λεεισ τα expert αυτη η τιμη δεν υφισταται....Την sony V3000 την βρηκα στα 1650...

σε ποιο μαγαζί τη βρήκες 1490 ?

Τι ήθελες να σου πούνε στα expert; ότι υφίσταται;:flipout:
Φίλε ο πωλητής θα πει τα πάντα για να πουλήσει στην τιμή που θέλει αυτός. Μόνο άμα δει ότι ξέρεις και πιέσεις σωστά θα πάρεις την τιμή που θέλεις εσύ. Αυτό πάντα εξαρτάται και από την τιμή που έχει αγοράσει και το περιθώριο κέρδους του. Αν πχ το συγκεκριμένο Expert έχει από καιρό στοκ στο μοντέλο με τιμές παλιές δεν μπορεί να κατεβάσει την τιμή του στα επίπεδα κάποιου που έχει πάρει με πρόσφατη τιμή από την αντιπροσωπεία.
Τα 1490€ δεν είναι εξωφρενικά χαμηλή τιμή όταν σου έχουμε ήδη δώσει 1550€ από Makro κι έχουν ήδη περάσει 3 εβδομάδες από την στιγμή που ανακοινώθηκε αυτή η τιμή. Να μου έλεγες ότι την βρήκες 1350€ να σου πω ναι, ίσως κάτι να βρωμάει. Αλλά τα 1490€ είναι λογικά. Αν πρόκειται για παραεισαγωγή ή όχι μπορείς να το ελέγξεις με την αντιπροσωπεία μέσω του serial number της συσκευής.

Ρε παιδιά,

Σας το είπα εδώ και μέρες. Η M έχει στο expansys 1350 περίπου. Αν θέλετε κοιτάτε εκει. Ειναι παραεισαγωγή (ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε), ΑΛΛΑ. Η samsung (απο τα λεγόμενα των ιδίων στην έκθεση) - FOURLIS καλύπτει πανευρωπαϊκά και δεν θα έχετε πρόβλημα. Μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο Νάσος. Όπως είπε και ο Smooth για το expansys ακούγονται καλά λόγια.

Ρε παιδιά,

Σας το είπα εδώ και μέρες. Η M έχει στο expansys 1350 περίπου. Αν θέλετε κοιτάτε εκει. Ειναι παραεισαγωγή (ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε), ΑΛΛΑ. Η samsung (απο τα λεγόμενα των ιδίων στην έκθεση) - FOURLIS καλύπτει πανευρωπαϊκά και δεν θα έχετε πρόβλημα. Μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο Νάσος. Όπως είπε και ο Smooth για το expansys ακούγονται καλά λόγια.
Ε τότε εννοείται πως από εκεί να πάει να την πάρει. Δεν είχα δει το συγκεκριμένο post σου για το expansys. Είναι και πολύ πιο κοντά στα χρήματα που διαθέτει (1300 ). Άντε δώσε ένα 50άρι παραπάνω και πάρτην. Θα μας θυμηθειιιιιιιιιίς :silly:

Last edited:
Ειμαι αναμεσα στην sony v3000 και στην samsung R86
Ποια απο τισ δυο προτεινετε?
Την σονυ την βρηκα στα 1529 σε ενα καταστημα στην μυτιληνη και την samsung σε ενα καταστημα στην μυτιληνη στα 1490 και στα εχπερτ 1699 ενω την σονυ 1650.

Ειμαι αναμεσα στην sony v3000 και στην samsung R86
Ποια απο τισ δυο προτεινετε?
Την σονυ την βρηκα στα 1529 σε ενα καταστημα στην μυτιληνη και την samsung σε ενα καταστημα στην μυτιληνη στα 1490 και στα εχπερτ 1699 ενω την σονυ 1650.
Η Samsung LE40M87BD από expansys http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=156399 στα 1359€ είναι και ανώτερη και φθηνότερη από τα δύο μοντέλα που αναφέρεις. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που θες να πάρεις κάτι υποδεέστερο ακριβότερα.:Banane0:
Από τις δύο πάντως που ανέφερες θα έπαιρνα την V3000.

OK εχω καταληξει στην σονυ .Απλα θελω να δω μηπως το συγκεκρημενο καταστημα φερνει προιοντα παραεισαγωγης .Εχω το serial number apo ena kommati poy exei sthn bitrina.
Πηρα στην σονυ αλλα μου ειπε μια κοπελια οτι δεν μπορει να δει γιατι δεν υπαρχουν καταστασεις με τουσ σειριακους αριθμους.... τι να κανω?Λεει αν ειναι απο ισπανια τοτε ειναι οκ...