Προτάσεις για αγορά αυτοκινήτου.

4κούνα δεν είναι; Δεν έχω καταλάβει γιατί έβαλαν 4κουνα σε 107άλογα. Να ξέρεις οτι θα καις παραπάνω γενικά απ' τα αντίστοιχα δικίνητα.
και ίσως σε προδιαθέτει λίγο να το χώνεις, λόγω 4κίνησης να βλέπεις πως πάει...
άρα αυξημένη κατανάλωση.
Κάπου διάβασα οτι αποδίδει καλά κοντά στις 4000στρ. Άρα μιλάμε και πάλι για αυξημένη κατανάλωση.
Εσύ που το έκανες τεστ, το πρόσεξες αυτό;
Γενικά οι "δυνατές" εκδόσεις impreza, σε πάνε αλλού από τις 3000στρ. και πάνω. Φαντάζομαι ίσως το ίδιο συμβαίνει και εδώ σε μικρό βαθμό βέβαια. Για πες μας περισσσότερα από το test drive.

παντως απο εμφανιση ιδως το πισω μερος ειναι μαυρο χαλι

θυμιζει Κια Rio και ετσι

πως το καταντησανε ρε γμτ
υποτιθεται οτι ηταν αυτοκινητο θρυλος του WRC

Re: Απάντηση: Προτάσεις για αγορά αυτοκινήτου.

παντως απο εμφανιση ιδως το πισω μερος ειναι μαυρο χαλι

θυμιζει Κια Rio και ετσι

πως το καταντησανε ρε γμτ
υποτιθεται οτι ηταν αυτοκινητο θρυλος του WRC

Τι να πει κανεις τωρα και για το προηγουμενο, οτι εκεινο ηταν ομορφο? :flipout: :flipout: :flipout:!

Απο εκεινο παντως αυτο μου φαινεται πολυ πιο συμπαθητικο.

τουλαχιστον ηταν αγριο και θυμιζε αγωνιστικο

δεν μπορεις να φτιαχνεις αγωνιστικο με εμφανιση station για τη λαικη

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για αγορά αυτοκινήτου.

Κοιταξε εξαρτάται τι θελει ο καθενας. Το Mazda 6 ήταν το προηγουμενο αυτοκινητο μου πριν το Volvo και ομολογώ οτι απο αξιοπιστία οντως ήταν σκυλι.

Οταν ομως κλεινω την πορτα του S40 και το οδηγώ με την οικογενεια μου μέσα αισθανομαι οτι το παιδι μου ειναι ασφαλέστερο στην καμπινα του Volvo παρά στο 6άρι

Γιωργο φαινεται οτι ειναι καλο σε αξιοπιστια συμφωνα με την στατιστικη δεν αντιλεγω. Υπαρχουν και λιγο καλυτερα αλλα ειναι πολυ πιο ακριβα.-bye-

Εγω μετα απο δυο Audi (A3 και Α4) πηρα περυσι το Nissan X-Trail και ως τωρα ειμαι φουλ ικανοποιημενος.

Μονο βενζινη του βαζω και με εχει καλυψει σε ολα απολυτα.

Εχει και 603 λιτρα (!!!) χωρο αποσκευων οποτε κουβαλω και τα "αξεσουαρ" των 2 παιδιων...Ειδικα για να παμε στην παραλια μιλαμε για ενα καρο κουβαδιακια , βαρκουλες , μπρατσακια κτλ.:flipout:

Καλά το X-Trail, ειδικά σε πετρέλαιο με τους 170 ίππους, λέει αγρίως... αλλά έτσι κι αλλιώς είναι πολύ συμφέρουσα αγορά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για αγορά αυτοκινήτου.

Γιωργο φαινεται οτι ειναι καλο σε αξιοπιστια συμφωνα με την στατιστικη δεν αντιλεγω. Υπαρχουν και λιγο καλυτερα αλλα ειναι πολυ πιο ακριβα.-bye-

Εγω μετα απο δυο Audi (A3 και Α4) πηρα περυσι το Nissan X-Trail και ως τωρα ειμαι φουλ ικανοποιημενος.

Μονο βενζινη του βαζω και με εχει καλυψει σε ολα απολυτα.

Εχει και 603 λιτρα (!!!) χωρο αποσκευων οποτε κουβαλω και τα "αξεσουαρ" των 2 παιδιων...Ειδικα για να παμε στην παραλια μιλαμε για ενα καρο κουβαδιακια , βαρκουλες , μπρατσακια κτλ.:flipout:

Ρε συ Γιάννη,τώρα σε κατάλαβα!!!
Λέω κι εγώ,Yperion με χιλιάδες μηνύματα,πού ήταν αυτός και δεν τον είχα πάρει χαμπάρι;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για αγορά αυτοκινήτου.

Ειμαι incognito φιλε Σωκρατη.:flipout:-bye-

Εσυ μου εβαλες την ιδεα για την μεταβαση σε Ιαπωνικο αμαξι και σε ευχαριστω πολυ γιατι τελικα ειχες δικιο.

Αν μαλιστα ειχα λιγα φραγκα ακομη θα ειχα αγορασει το Mazda CX7 το οποιο ομως απο οτι εχω μαθει "καει" τα αντερα του.

εγω παντως εχω ενα NISSAN PRIMERA SRi 2000 κυβικα αξιοπιστο 170.000 χιλιομετρα μοντελο 97

παει πολυ καλα φτανει τα 210 στο κοντερ οπως και την πρωτη μερα που το πηρα και μαλλον παει καλυτερα τωρα...
το μειον ειναι η καταναλωση 11 λιτρα στα 100...

θελησα να παρω το καινουργιο μοντελο αλλα αυτο το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ταμπλο στο κεντρο μου εκοψε την ορεξη!!

μα ποιος οργιλος σχεδιαστης το σκεφτηκε αυτο το ταμπλο που εχει γινει μοδα σχεδον σε αρκετες μαρκες ;;

τελικα θα το κρατησω μεχρι να μετακομισω μονιμα Ελλαδα .......
μετα θα πουληθει τζαμπα αφου εδω τα αυτοκινητα χανουν παρα πολυ την αξια τους ειδικα τοσο παλια....

εγω παντως εχω ενα NISSAN PRIMERA SRi 2000 κυβικα αξιοπιστο 170.000 χιλιομετρα μοντελο 97

παει πολυ καλα φτανει τα 210 στο κοντερ οπως και την πρωτη μερα που το πηρα και μαλλον παει καλυτερα τωρα...
το μειον ειναι η καταναλωση 11 λιτρα στα 100...

θελησα να παρω το καινουργιο μοντελο αλλα αυτο το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ταμπλο στο κεντρο μου εκοψε την ορεξη!!

μα ποιος οργιλος σχεδιαστης το σκεφτηκε αυτο το ταμπλο που εχει γινει μοδα σχεδον σε αρκετες μαρκες ;;

τελικα θα το κρατησω μεχρι να μετακομισω μονιμα Ελλαδα .......
μετα θα πουληθει τζαμπα αφου εδω τα αυτοκινητα χανουν παρα πολυ την αξια τους ειδικα τοσο παλια....

Τώρα πλέον ισχύει το ίδιο κι εδώ φίλε μου. Είναι και 2000 άρα τεκμήριο...

Ειμαι incognito φιλε Σωκρατη.:flipout:-bye-

Εσυ μου εβαλες την ιδεα για την μεταβαση σε Ιαπωνικο αμαξι και σε ευχαριστω πολυ γιατι τελικα ειχες δικιο.

Αν μαλιστα ειχα λιγα φραγκα ακομη θα ειχα αγορασει το Mazda CX7 το οποιο ομως απο οτι εχω μαθει "καει" τα αντερα του.

Oτι καιει καιει αλλά το άτιμο είναι :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Το ειχα οδηγήσει πριν λιγο καιρό στο Τολό (το πήρε ενας φιλος) και ... τα λόγια είναι περιττά...

Γιάννη με γεια το νέο nick name...-bye-

Ευχαριστω Γιωργο.

Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση στο X-Trail ειναι η οδικη συμπεριφορα , νομιζεις οτι οδηγεις ενα χαμηλοτερο και μικροτερο αμαξι. Οι αναρτησεις ειναι πολυ σωστα ρυθμισμενες.

Βεβαια απο μια εταιρεια που βγαζει ενα απο τα κορυφαια supercar (GT-R) ειναι δεδομενο οτι και στα υπολοιπα μοντελα θα γινεται πολυ σωστη δουλεια στην οδικη συμπεριφορα.

Επισης σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο εχει βελτιωθει πολυ η ποιοτητα του εσωτερικου σε σημειο να ειναι καλυτερο απο τα περισσοτερα SUV του ανταγωνισμου. Εμενα για παραδειγμα μου αρεσε πολυ παραπανω απο το Tiguan η το RAV4.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για αγορά αυτοκινήτου.

Ευχαριστω Γιωργο.

Βεβαια απο μια εταιρεια που βγαζει ενα απο τα κορυφαια supercar (GT-R) ειναι δεδομενο οτι και στα υπολοιπα μοντελα θα γινεται πολυ σωστη δουλεια στην οδικη συμπεριφορα.

Αυτά είναι μύθοι και κόλπα του αμείλικτου μάρκετινγκ το οπόιο "χτίζει" ανάλογα... την γκάμα κάθε εταιρίας αναζητώντας παράλληλα όλο και περισσότερους αγοραστές και γιατί όχι, κορόιδα...
Με το ίδιο σκεπτικό ότι κερδίζει στα WRC ή στήν F1 είναι και το καλύτερο brand σαν επιβατικό καθημερινό αυτοκίνητο που όλοι πρέπει να αγοράσουν.
Π.χ CITROEN!!!:antlers: αφού καθαρίζει στο WRC.
Άρα πετάχτε τα σουμπαρού και τα έβο και πάρτε όλοι C4...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για αγορά αυτοκινήτου.

Ολα αυτα που λες ειναι ατοπα γιατι το GT-R ειναι αυτοκινητο δρομου (και οχι F1 και WRC) για την ακριβεια εχει επιδοσεις και οδικη συμπεριφορα επιπεδου Porsche Carrera και Ferrari F430 με το 1/3 της τιμης.

Toyota , Ηοnda (μετα την καταργηση του NSX) , Subaru κτλ δεν εχουν τετοιο αυτοκινητο στην γκαμα τους .

4κούνα δεν είναι; Δεν έχω καταλάβει γιατί έβαλαν 4κουνα σε 107άλογα. Να ξέρεις οτι θα καις παραπάνω γενικά απ' τα αντίστοιχα δικίνητα.
και ίσως σε προδιαθέτει λίγο να το χώνεις, λόγω 4κίνησης να βλέπεις πως πάει...
άρα αυξημένη κατανάλωση.
Κάπου διάβασα οτι αποδίδει καλά κοντά στις 4000στρ. Άρα μιλάμε και πάλι για αυξημένη κατανάλωση.
Εσύ που το έκανες τεστ, το πρόσεξες αυτό;
Γενικά οι "δυνατές" εκδόσεις impreza, σε πάνε αλλού από τις 3000στρ. και πάνω. Φαντάζομαι ίσως το ίδιο συμβαίνει και εδώ σε μικρό βαθμό βέβαια. Για πες μας περισσσότερα από το test drive.

Το ότι επιλέγουν την τετρακίνηση δεν έχει να κάνει με την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου.
Η Subaru παρόλο που έχει το Impreza σαν την αγωνιστική σημαία , στην πραγματικότητα έχει χτίσει την παράδοσή της στην αξιοπιστία και την ασφάλεια σε όλα της τα οχήματα.
Η μόνιμη τετρακίνηση είναι μέρος του Symmetrical ΑWD , της σχεδίασης που ακολουθεί και αναπτύσει η Subaru εδώ και 35 χρόνια.
Τα περισσότερα μοντέλα της προορίζονται ή για μέσα στην πόλη ή για οικογενειάρχες.
Η τετρακίνηση επιλέγεται για καλύτερη οδική συμπεριφορά και υψηλότερη ενεργητική ασφάλεια.
Η κατανάλωση όση ωρα κάναμε το test drive κυμαινόταν απο 9 μέχρι και 11 , ανάλογα με το πόσο νευρικά οδηγούσαμε.
Το αυτοκίνητο ακόμα και με 15'' τροχούς έχει εξαιρετική ποιόττα κύλισης η οποία σίγουρα με μεγαλύτερους τροχούς 16-17" να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο , έχει αισθητά μικρότερες κλίσεις απο αντίστοιχα οχήματα όπως Focus , C4 κτλ. και το ένιωσα όταν σε συγκεκριμένη στροφή έβλεπα τα άλλα αυτοκίνητα να μπαίνουν με 40 ενώ εμείς μπήκαμε σαν τρένο με 80 χιλιόμετρα ανετότατα.

Όσοι έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα για την subaru η οποία είναι χτισμένη πάνω στα αγωνιστικά Impreza θα πρέπει να αναθεωρήσουν λίγο τις απόψεις τους και να δουν με διαφορετικό μάτι και την εταιρεία και τα αυτοκίνητά της.

Όσον αφορά στην απόδοση του 1.5 κινητήρα με τα 107 άλογα, εμένα που δεν είμαι και φανατικός της ταχύτητας η της έκρηξης δεν με απογοήτευσε.
Και με το κολπάκι με τις κοντές σχέσεις έχεις δυνατότητα να οδηγείς πιο σβέλτα.