παντως απο εμφανιση ιδως το πισω μερος ειναι μαυρο χαλι
θυμιζει Κια Rio και ετσι
πως το καταντησανε ρε γμτ
υποτιθεται οτι ηταν αυτοκινητο θρυλος του WRC
Κοιταξε εξαρτάται τι θελει ο καθενας. Το Mazda 6 ήταν το προηγουμενο αυτοκινητο μου πριν το Volvo και ομολογώ οτι απο αξιοπιστία οντως ήταν σκυλι.
Οταν ομως κλεινω την πορτα του S40 και το οδηγώ με την οικογενεια μου μέσα αισθανομαι οτι το παιδι μου ειναι ασφαλέστερο στην καμπινα του Volvo παρά στο 6άρι
Γιωργο φαινεται οτι ειναι καλο σε αξιοπιστια συμφωνα με την στατιστικη δεν αντιλεγω. Υπαρχουν και λιγο καλυτερα αλλα ειναι πολυ πιο ακριβα.
Εγω μετα απο δυο Audi (A3 και Α4) πηρα περυσι το Nissan X-Trail και ως τωρα ειμαι φουλ ικανοποιημενος.
Μονο βενζινη του βαζω και με εχει καλυψει σε ολα απολυτα.
Εχει και 603 λιτρα (!!!) χωρο αποσκευων οποτε κουβαλω και τα "αξεσουαρ" των 2 παιδιων...Ειδικα για να παμε στην παραλια μιλαμε για ενα καρο κουβαδιακια , βαρκουλες , μπρατσακια κτλ.![]()
εγω παντως εχω ενα NISSAN PRIMERA SRi 2000 κυβικα αξιοπιστο 170.000 χιλιομετρα μοντελο 97
παει πολυ καλα φτανει τα 210 στο κοντερ οπως και την πρωτη μερα που το πηρα και μαλλον παει καλυτερα τωρα...
το μειον ειναι η καταναλωση 11 λιτρα στα 100...
θελησα να παρω το καινουργιο μοντελο αλλα αυτο το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ταμπλο στο κεντρο μου εκοψε την ορεξη!!
μα ποιος οργιλος σχεδιαστης το σκεφτηκε αυτο το ταμπλο που εχει γινει μοδα σχεδον σε αρκετες μαρκες ;;
τελικα θα το κρατησω μεχρι να μετακομισω μονιμα Ελλαδα .......
μετα θα πουληθει τζαμπα αφου εδω τα αυτοκινητα χανουν παρα πολυ την αξια τους ειδικα τοσο παλια....
Ειμαι incognito φιλε Σωκρατη.
Εσυ μου εβαλες την ιδεα για την μεταβαση σε Ιαπωνικο αμαξι και σε ευχαριστω πολυ γιατι τελικα ειχες δικιο.
Αν μαλιστα ειχα λιγα φραγκα ακομη θα ειχα αγορασει το Mazda CX7 το οποιο ομως απο οτι εχω μαθει "καει" τα αντερα του.
Ευχαριστω Γιωργο.
Βεβαια απο μια εταιρεια που βγαζει ενα απο τα κορυφαια supercar (GT-R) ειναι δεδομενο οτι και στα υπολοιπα μοντελα θα γινεται πολυ σωστη δουλεια στην οδικη συμπεριφορα.
4κούνα δεν είναι; Δεν έχω καταλάβει γιατί έβαλαν 4κουνα σε 107άλογα. Να ξέρεις οτι θα καις παραπάνω γενικά απ' τα αντίστοιχα δικίνητα.
και ίσως σε προδιαθέτει λίγο να το χώνεις, λόγω 4κίνησης να βλέπεις πως πάει...
άρα αυξημένη κατανάλωση.
Κάπου διάβασα οτι αποδίδει καλά κοντά στις 4000στρ. Άρα μιλάμε και πάλι για αυξημένη κατανάλωση.
Εσύ που το έκανες τεστ, το πρόσεξες αυτό;
Γενικά οι "δυνατές" εκδόσεις impreza, σε πάνε αλλού από τις 3000στρ. και πάνω. Φαντάζομαι ίσως το ίδιο συμβαίνει και εδώ σε μικρό βαθμό βέβαια. Για πες μας περισσσότερα από το test drive.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.