Εδώ και λίγο καιρό παίρνω τα βουνά όπου μαζί με τον φωτογραφικό εξοπλισμό, πρέπει να κουβαλάς και κάποια βασικά: νεράκι, ρούχα, κανά σνακ κ.λπ. Την πρώτη φορά πήγα με κλασσικό back pack + τσάντα, ταλαιπωρήθηκα λιγάκι και ενώ χάζευα λύσεις στο διαδίκτυο, έτυχε σε ένα μαγαζί να δω το
HP Creator Laptop 16,1". Έτσι όπως τα λέει η εταιρεία άντε να καταλάβεις ότι προορίζεται για φωτογραφικές που απλά τυχαίνει να έχει και μια τσέπη για 16άρι laptop.
Εδώ κάποια πληρέστερα στοιχεία στα... γερμανικά, αφού και το αμερικάνικο σε αυτήν την γλώσσα το έχει.
Το πήρα λοιπόν, και στην πρώτη εξόρμηση είχε μέσα αυτά + κάποια ψιλά που δεν φαίνονται ή... τα έφαγα:
View attachment 231413
Στην σακούλα είναι 2α παπούτσια, ενώ εκτός από την ΟΜ5 και τους τρεις φακούς, μπορούσα να χωρέσω κι άλλους. Ταυτόχρονα λείπει το γιλέκο που ήταν στην αριστερή μεριά μαζί με το σορτς, το t-shirt, κάλτσες, γάντια. Στις εσωτερικές τσέπες έχω διπλωμένο λεπτό αντιανεμικό, σακούλες για βρεγμένα κ.λπ. Υπάρχει και μια εξωτερική μεγάλη τσέπη που βολεύεις διάφορα, ενώ έχει και μια στην μεριά της πλάτης που έχει προστασία RFID για πορτοφόλι, κάρτες, κινητό και ότι άλλο θες να είναι ασφαλές.
Για γρήγορη πρόσβαση στην μηχανή υπάρχει πλαϊνό άνοιγμα, το οποίο είναι εύχρηστο εφόσον κουβαλάς το σακίδιο μονόπαντα:
View attachment 231414
Από την άλλη μεριά έχει θήκη για μπουκάλι με ιμάντα αν βάλεις 1,5L , ενώ βολικές είναι οι δύο χειρολαβές που βοηθάνε να το κρατάς όρθιο ή ξάπλα - ανάλογα πως βολεύει η στιγμή.
Κατασκευή καλή, το ύφασμα δείχνει ανθεκτικό και πρέπει να έχει μια υποτυπώδη αντοχή σε ψιχάλα, για τα δύσκολα έχει κάλυμμα, φερμουάρ άνετα στο άνοιξε-κλείσε. Σε ορεινή πορεία διάρκειας 6 ωρών με δυο 20άλεπτα διαλείματα, δεν με κούρασε καθόλου, αφού πλάτη, ιμάντες κ.λπ. είναι μελετημένα και καλοφτιαγμένα, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος και νομίζω ότι η τιμή είναι "κλοπή"...