Ο δοκιμαστης της παρεας μαςEσενα χρειαζομασταν οντως
Τρελλο οτι εχεις και το 7λιτρο και το 11λιτρο.
Εγω για να βαζω μεσα την R6 με εναν 70-200f4 ξαπλα θελω και τον 24-70f2,8 ορθιο θελω βασικα.
Η παλια μου KATA επαιρνε και τριτο φακο βεβαια αλλα ας το ξεχασουμε γιατι οντως βαλε βαλε μετα γινεται βαριδι..
Οι διαστασεις εσωτερικα ειναι αυτες που εχουν τα σχεδιαγραμματα ?
Η μεγαλη PGYTech 11L μου κανει σιγουρα αλλα θελω να την αποφυγω....σε κατι πιο μαζεμενο λιγο. Ποιοτικα δεν τις φοβαμαι.
Peak Design ποιο ειχες το Everyday Sling v2 ?
Το 7 της peak design δεν χωράει την eos r με τον tamron 24-72 με ανταπτορα και το cage της small rig.
Είναι πιο στενό ουσιαστικά στο κάτω μέρος οπότε δεν επιτρέπει να κλείσει το φερμουαρ.
ίσως οριακά να έκλεινε αν αφαιρούσα το cage ή δεν είχα αντάπτορα.
'Εχω καταφέρει να χωρέσω μια Fujifilm X-T2 με τον 10-24mm WR και μια Fujifim X-T20 με τον 50-230mm κουμπωμένοι και οι 2 πάνω στα σώματα. Ήταν ανορθόδοξη διάταξη και η Χ-Τ20 δεν έβγαινε εντελώς εύκολα λόγω του τηλεφακού - αν και μικρός - αλλά είναι ενδεικτικό του χώρου άμα δεις στο camerasize.com τις διαστάσεις τους.
Σίγουρα μπορώ πάντως να βάλω 2 σώματα (πλέον Χ-Τ2, Χ-Τ4) βάζοντας έναν σταθερό στην κάθεμια (συνήθως xf 33mm, xf 56mm) έχοντας άνεση στο βάλε - βγάλε. Τώρα για full frame και f/2.8 ζουμ φακούς δεν παίρνω όρκο. Δε νομίζω όμως να φόρτωνα ένα sling παραπάνω έτσι και αλλιώς.
Στα έξτρα είναι ο χώρος που μπαίνει το laptop ο οποίος είναι αρκετά ευρύχωρος για άσχετα αντικείμενα χωρίς να ενοχλεί την πλάτη λόγω του γενναίου μεγέθους μαξιλαριού, καθώς και η κάτω θήκη (μικρή ομπρέλα, νερό) αλλά και οι 2 μπροστινοί ιμάντες για ένα αντιανεμικό ή νορμά διαστάσεων ρούχο.
Τελικα οσο τσεκαρω την 6λιτρη μου μοιαζει οριακη για το χωρο που θελω και την καμερα μου δυστυχως. Πρεπει μαλλον να κοιταξω την 9λιτρη.. ..που ειναι εντυπωσιακη ως ντουλαπα ...και αρκετα ακριβη βεβαια .
Εχει ομως τα πολυποθητα 13 εκατοστα βαθος εναντι 11 εκατοστων της 6λιτρης....
Το γεγονος οτι μονον απο το site τους (αμερικανοι γαρ) μπορεις να την παρεις ειτε απο περιορισμενα σημεια την καθιστα και δυσκολο να την βρεις σε προσφορα ( μονο γερμανικο καταστημα την εχει ακομα σε προσφορα black friday)
Αλλα πριν δω τις αντιστοιχες της pgytech ειμαι στο onhold για την 9λιτρη .
Οπότε με αυτό το σκεπτικό και κοιτώντας την 9λιτρη που είναι λίγο ντουλάπα, δε θα ήταν η προτίμηση μου. Δηλαδή ή 6λιτρη ή μετά κάποια άλλη εταιρεία. Της PGYTECH που είσης είδα στην εκδήλωση - αλλά δεν ασχολήθηκα - σα σουλούπι θα τις προτιμούσα αν και δεν είναι του στυλ μου εμφανισιακά. Και πάλι εννοείται πως υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιεί την 9λιτρη Wandrd και δεν έχει θέμα, απλώς εγώ είμαι περίεργος και προτιμώ μαζεμένα σακίδια - φακούς κλπ.
Yπαρχει πχ και η Gomatic McKinnon 8l (αν σας θυμιζει κατι το ονομα της φορμας προκειται για την Nomatic που στην Ευρωπη λεγεται Gomatic) οπου η 8λιτρη μπανανα της μοιαζει αρκετα πιο μαζεμενη σε ογκο απο την 9λιτρη WandRD.
View attachment 243718
Aρκετα ακριβη και αυτη βεβαια στα επιπεδα της WandRD
Συγκριτικά με της PGYtech χωρίς να έχω πιάσει κάποια από τις 2 νομίζω θα διάλεγα την PGYtech αφού στους χώρους είναι κοντά για τις δικές μου ανάγκες και η διαφορά τιμής είναι αρκετά μεγάλη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.