Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Απάντηση: Re: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες udt71!

Εμένα με ενδιαφέρει μια τσάντα που να χωράει εσωτερικά την D300+grip+70-200mm/f2.8 και εξωτερικά ένα τρίποδο κλειστό γύρω στα 65cm.

Αυτά είναι στις δυνατότητες της Tamrac;

Φυσικά και είναι....

Θα σου πρότεινα να ψάξεις να την βρεις στο ιντερνετ για ποιο φτηνά.
Είχα πάρει τον εδώ αντιπρόσωπο "ΓΕΡΑΜΑΣ" για το που μπορώ να την δω για αγορά και μου είπε ότι υπάρχει μόνο σε αυτούς με τιμή 160 ευρώ, πάρα πολύ ακριβά.

Aς βαλω εδω και ενα οφ τοπικ χαζο ερωτημα... υπαρχουν τιποτα ειδικα γαντια που να επιτρεπουν ευκολη χρηση φωτογραφικης μηχανης και ταυτοχρονα να ειναι πρωτα ζεστα και μετα αδιαβροχα?

Aς βαλω εδω και ενα οφ τοπικ χαζο ερωτημα... υπαρχουν τιποτα ειδικα γαντια που να επιτρεπουν ευκολη χρηση φωτογραφικης μηχανης και ταυτοχρονα να ειναι πρωτα ζεστα και μετα αδιαβροχα?

oftopic: φιλε ilias, αν έχεις σκοπό ν'ανέβεις στην αετόπετρα τέτοια εποχή, δεν σε σώζει τίποτα!-bye-

Λογικά όμως θες κάποιο ζευγάρι γάντια λεπτά για να μπορείς να χειρίζεσαι την μηχανή, από συνθετικό υλικό.

Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, κάτι τέτοιο πρέπει να χρειάζεσαι:

http://www.freeblue.gr/eshop/subsubcat.php?catid=10&subcatid=28

Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, κάτι τέτοιο πρέπει να χρειάζεσαι:

http://www.freeblue.gr/eshop/subsubcat.php?catid=10&subcatid=28

Λες να κανουν δουλεια αυτα? Αδιαβροχα θα ειναι σιγουρα :flipout: αλλα με το κρυο τι γινεται?

Απορω πως δεν υπαρχουν εξειδικευμενα, πχ της Lowepro, της KATA κτλ. Ας μην εχουν θηκες για καρτες μνημης και φιλτρα :flipout: Μονο γιλεκα και σακουλια με αμμο για τριποδα ξερουν να βγαζουν...???

Αυτοι στην Ανταρκτικη τι φορανε?

Krokodile, σε σχεση με εδω που ειμαι, ο καιρος στην αετοπετρα ειναι....τροπικος:firstprize:

Απάντηση: Re: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Udt71, ξέχασα να σε ρωτήσω το σημαντικότερο. Είναι άνετα σε πολύωρη χρήση και περπάτημα ή όχι; -bye-

Την Tamrac δεν την εχω δοκιμάσει ακόμα....

Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Ηλία αδιάβροχα δεν είναι....
Κανένα γάντι neoprene...

Σωστο, νομιζω γενικα οι καταδυτικες στολες αφηνουν ενα λεπτο στρωμα υγρασιας να περναει στο δερμα... δεν ειμαι και πολυ του ...χομπυ :a0210:

Ναι, νομιζω ειναι η μοναδικη λυση...αν και δεν θα εχουν πληρη αισθηση αφης οπως τα νεοπρεν που προτεινε και ο συνονοματος παραπανω, αλλα εδω, η ζεστη προεχει... τα ειχα δει παλιοτερα και ελεγα..."μα που μπορει να χρησιμευουν:violent-smiley-030:".

Θα ψαξω να τα βρω και θα γραψω εντυπωσεις...

Last edited:
Εχω κάτι παρόμοια αγορασμενα απο κατάστημα με κυνηγετικα είδη. Είναι αρκετά αποτελεσματικα.

Και σίγουρα δεν είχα δώσει πάνω απο 20-25 .

Ηλία επειδή την ψάχνω και εγώ για κάποιο ζεστό λεπτό και αδιάβροχο γαντάκι αν βρώ κάτι καλό θα σε ενημερώσω. Έχω διάφορα καταστήματα υπόψην μου που έχουν τέτοια είδη, θα τα γυρίσω σύντομα και θα αναφέρω τα υποψήφια γάντια.

Αυτά με τις τρύπες πάντως χοντρά μου φαίνονται.

για να επανελθω στις τσαντες
Vanguard εχει παρει κανεις?
λεω να παρω αυτην εδω
http://www.vanguardgb.com/product/Vanguard UP-Rise 48

Ναι έχω εγώ και την προτείνω ανεπιφύλακτα τρομερή ποιότητα , εγώ βέβαια έχω μια τύπου sling και μικρότερο μέγεθος που μου ερχετε Τσίμα Τσίμα αλλά αυτό είναι δικό μου λάθος .Δεν θα το μετανοιωσεις πάντως.

Ναι έχω εγώ και την προτείνω ανεπιφύλακτα τρομερή ποιότητα , εγώ βέβαια έχω μια τύπου sling και μικρότερο μέγεθος που μου ερχετε Τσίμα Τσίμα αλλά αυτό είναι δικό μου λάθος .Δεν θα το μετανοιωσεις πάντως.

Θενκς:a0210:
την εχει στα Multirama 110 ευρω
θα παω να την τσεκαρω

Τελικα την αγορασα
Νομιζω σε αυτα τα χρηματα (114 ευρω) ειναι οτι καλυτερο
Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,εχει limited lifetime warranty
Aν εχει σημασια για καποιον(για μενα οχι) βραβευτηκε Best Photo Bag
2010 TIPA AWARDS
Μοναδικο μειονεκτημα για την ωρα που βρηκα ειναι οτι δεν εχει πολλες τσεπες για αποθηκευση μικροαντικειμενων
Αν και αυτο για μενα ειναι πλεονεκτημα ,γιατι στην προηγουμενη που ειχε δεκαδες τσεπακια,ολο ξεχνουσα που εχω τι και επρεπε να τα ανοιγω ολα καθε φορα και πολλες φορες νομιζα οτι εχω χασει κατι αλλα ηταν ξεχασμενο σε καποια κρυφη τσεπη
περισσοτερα σε λιγες μερες που θα εχω καλυτερη αποψη

Εδώ και καιρό έψαχνα μια τσάντα ''μαζεμένη'' για να μπορώ να έχω μαζί μου τη μηχανή μου άντε και ένα φακό,συν τα προσωπικά αντικείμενα...
Πήρα χτες λοιπόν αφού πήγα και την είδα από κοντά αυτήν...
http://products.lowepro.com/product/Passport-Sling,2190,4.htm
Πολύ βολική,άνετη και εύκολα προσβάσιμη,χωράει την k20 και έχει θέση και για φλας,εσωτερικά 3 τσεπούλες για προσωπικά αντικείμενα,κάρτες μνήμης κτλ
Το μόνο αρνητικό για μένα,έχει πολλές θήκες εξωτερικά για χάρτες,μπουκαλάκι νερού,χωρίς όμως να έχουν φερμουάρ...