full speed
New member
- 7 February 2013
- 49
Δηλαδη η παγκοσμια βιομηχανια που χρησιμοποιει το πρωτοκολο AVB και DANTE με χιλιομετρα απλα κανονικα καλωδια cat 6 cat 7 ειναι για τα μπαζα.
Όχι βρε. Απλά δεν ακούνε καλά midrange.Δηλαδη η παγκοσμια βιομηχανια που χρησιμοποιει το πρωτοκολο AVB και DANTE με χιλιομετρα απλα κανονικα καλωδια cat 6 cat 7 ειναι για τα μπαζα.
Δηλαδη η παγκοσμια βιομηχανια που χρησιμοποιει το πρωτοκολο AVB και DANTE με χιλιομετρα απλα κανονικα καλωδια cat 6 cat 7 ειναι για τα μπαζα.
Μιλαω για ζωντανες παραγωγες εκατομμμυριων μην πω για τα στουντιος που δουλευουν με αυτα τα πρωτοκολα ο ηχος των καναλιων τρεχει σε ethernet καλωδια απλα cat 6 cat7.Δεν νομίζω να έχει κάνει κανείς ποτέ τέτοια δοκιμή μεταξύ καλωδίων γιατί οι ακροατές θα ήταν πολύ μακριά από τις πηγές με αυτόν τον τρόπο. Σε άλλη πόλη το ηχοσύστημα και άλλη πόλη οι ακροατές ας πούμε.
Αυτό με τα χιλιόμετρα του δικτύου δεν είναι και πολύ καλό επιχείρημα.
Εγώ έχω φίλτρο νερού κι ας έχει η Αθήνα καλό νερό σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Αλλά με το φίλτρο είναι καλύτερο.

Είσαι εξαιρετικός!Εν τω μεταξύ ο athlon6401 που μιλαει για επιστημη , ολοκληρώματα κ συνημίτονα και καλα κανει και τα αναφερει καθως ειναι η μια πλευρα του νομίσματος...καθως θα πιστεψει μονο οτι βλεπει και μετριεται .... φανταζεστε να εχει στο σαλόνι του μια αναλογη των πιο κατω φωτο κατασταση , έχοντας προχωρήσει ήδη στην επόμενη πίστα....κ εμεις εδώ να εχουμε λαικα δικαστηρια για ενα lan καλωδιο......χαχαχ....
View attachment 261098View attachment 261099View attachment 261100
Επίσης εαν ο Λευτερακος , ( ο οποιος στοχοποιηθηκε κάπως άκομψα και ο οποίος καταφερε σαν ινφλουένσερ να οδηγήσει ήδη σε έλειψη στις καλούμπες των νεοτεκ των 230 ευρω ανα μετρο πανελλαδικά και εν μια νυκτι ) , έκανε εκείνο το ρημαδοπείραμα που ειχε αρχικά αναρτησει το παλικαρι για να πεισθεί , σωστα κ μεθοδολογικα , ανευ παρεκκλίσεως , και εβγαινε στο τελικο result και εμμονικά φερειπειν το καλωδιο των 230 / μετρο ή των 23 ευρω οι 10 πόντοι ή των 2,3 ευρώ ανα πόντο..... ποια θα ηταν η καταλληξη της συζητησης απο εκει κ μετά ??? Πιστευω πως κ παλι δεν θα πιστευε διοτι τεχνιέντως ξερει ηδη τι καταλληξη θα είχε το πείραμα...
Τελος υπαρχει κ η μεση λυση μεταξυ ενος μίζερου εμφανισιακα ugreen και ενος hi end lan καλωδιου που ειναι κ αισθητα πιο ομορφη στο ρακ και πιο καλοθρεμένη με 8χιλ. μεσούλα , για το απόλυτο "φτιαξιμο και προσωπικό οφθαλμόλουτρο" κ ερχεται απο την μακρινη Κίνα... Πανω απο 25 δεν θα δωσεις....
Ορίστε μερικες προτασεις π αν δεν σασ κανουν κ παλι δεν θα κλαψουμε...ας μπουνε πουθενα αλλου....σε κανα ps5 ας πουμε...για μην παει το μυαλό αλλού...
Οπως υπαρχει κ η οριστικη λύση π προσωπικα χρησιμοποιώ κ αναφερει πολλάκις....λειτουργια ανευ Wifi or Lan or Switcher συνδεσεων κτλ...που ειναι σιγουρα η πιο αξιοπιστη λυση εκει έξω κ τα λεφτα στην τσεπη και ο θορυβος στο ντουλαπι και τα μπαργκραουντ πιο μαυρα απο ποτέ...
Just personal thoughts και οχι εξυπνάδες my friends για να μην παρεξηγηθώ...
View attachment 261101View attachment 261102View attachment 261103
Μιλαω για ζωντανες παραγωγες εκατομμμυριων μην πω για τα στουντιος που δουλευουν με αυτα τα πρωτοκολα ο ηχος των καναλιων τρεχει σε ethernet καλωδια απλα cat 6 cat7.
Αστειο αλλα απο αυτες τις παραγωγες ακουτε με τα απλα καλωδια.Λες να μην θελουν οι κορυφαιοι μουσικοι και οι εταιριες με πανακριβο εξοπλισμο AVB DANTE να μην θελουν αρτιο αποτελεσμα? και διακοπτω εδω τα σχολια μου.Ποιες ζωντανές παραγωγές; Για αναπαραγωγές είναι η συζήτηση όχι για παραγωγές. Ούτε για live, ούτε για στούντιος.
Αστειο αλλα απο αυτες τις παραγωγες ακουτε με τα απλα καλωδια.Λες να μην θελουν οι κορυφαιοι μουσικοι και οι εταιριες με πανακριβο εξοπλισμο AVB DANTE να μην θελουν αρτιο αποτελεσμα? και διακοπτω εδω τα σχολια μου.
Οι ορθα σκεπτομενοι θα καταλαβουν.
Υπάρχει και το αντίθετο. Μπορεί να μην αντιλαμβάνεσαι διαφορά ενώ εκείνη να υπάρχει, επομένως αν εσύ δεν την αντιλαμβάνεσαι είσαι πολύ τυχερός γιατί δεν χρειάζεται να επενδύσεις στο συγκεκριμένο εξάρτημα
Όσο για την επιστήμη, το πιο αντιεπιστημονικό πράγμα που θα μπορούσε να υπάρξει είναι να μην αμφισβητεί η επιστήμη τον ίδιο της τον εαυτό
Για αυτό τόνισα ότι δεν κάνω τις δοκιμές μόνος μου αλλά με τη γνωστή συμμορία.
Εγώ που γνωρίζω καλά το σύστημα μου επειδή ζω με αυτό, σε κάποιες περιπτώσεις έχω ακούσει περισσότερα από τα παιδιά που έχουν έρθει.
Δεν παύει όμως, οι διαφορές να είναι ανάξιες λόγου.
Αυτά που έγραψα δεν τα λες και επιστήμη.
Είναι σαν να λέμε ότι αν η αποχέτευση περνάει σε διαφορετικούς σωλήνες από την ύδρευση, θα έχεις πιο καθαρό νερό από οποιοδήποτε φίλτρο.
Μπορεί ένα φίλτρο μετά να κάνει το νερό ακόμη καλύτερο, αλλά έχεις λύσει ήδη το 90% του προβλήματος σου.
Μπαινει κάποιος τυχαία τώρα για να παρει για καμια ιδεα για κανα σοβαρο καλωδιο λαν , όπως αναφερεται κ στον τίτλο του θεματος και αντι αυτου διαβάζει για το αποχετευτικο συστημα του Βυζαντίου και για φ σωληνλώσεων και φιλτραρισμένα νερά....Σωστά. Δεν διαφωνώ για τις λεπτομέρειες και αν χρειάζεται επένδυση σε αυτές. Αυτό θα το αποφασίσει ο ενδιαφερόμενος.
Επίσης είναι γνωστό ότι το καθαρότερο νερό είναι εκείνο που ρέει περισσότερο. Αλλά αυτό είναι μια βασική αρχή των πραγμάτων που αφορά το φυσικό νερό που κυλάει στα πετρώματα, όχι στους σωλήνες ύδρευσης και που έχει και χλώριο.
Η διαφωνία μου είναι, όπως προκύπτει πάμπολλες φορές σε τέτοια θέματα, όταν αγκυρώνονται απόψεις επάνω στις βασικές θεωρίες και γίνονται παντιέρες, ενώ οι συνθήκες έχουν προσθέσει και άλλους παράγοντες που δεν λαμβάνονται υπόψη γιατί... δεν συμφωνούν με τις βασικές θεωρίες.
Ενα τελευταιο το σηκωνει δεν επιασες το νοημα.Εννοω Τα σφαλματα που λετε οτι ακουτε με ενα μετρο καλωδιο θα τα εχουν και στην παραγωγη του κοματιου που εγινε με τα απλα καλωδια και αυτο το κοματι ακουτε στο συστημα σας Οι επαγγελματιες που φτιαχνουν μουσικη δεκαετιες δεν εχουν προβληματα τετοια με καλωδια.Διαβασε να δεις πως μιξαρεται σημερα η πλειοψειφια της μουσικης.RME MOTU MIDAS DIGICO ALLEN HEATH SSL APOGEE και αμετρητοι αλλοι δουλευουν ολοι με ethernet και δυο τρια πρωτοκολα και αυτη τη μουσικη γραμμενη με τα απλα και σωστα παντα καλωδια την ακουτε σπιτι και ενα μετρο καλωδια κανει τη διαφορα. καπου ωπα δηλαδη.
Μπαινει κάποιος τυχαία τώρα για να παρει για καμια ιδεα για κανα σοβαρο καλωδιο λαν , όπως αναφερεται κ στον τίτλο του θεματος και αντι αυτου διαβάζει για το αποχετευτικο συστημα του Βυζαντίου και για φ σωληνλώσεων και φιλτραρισμένα νερά....
Προσωπικα μ αρεσει η γραφή σου , οι παρομοιωσεις σου κ οι βαθυστοχαστες σκεψεις σου..Keep going!!!!![]()
![]()
![]()
Τα προβληματα που αναφερεις απο το απλο καλωδιο θα τα εχεις και στο συστημα σου αφου γραφτηκαν με αυτο στο ταδε στουντιο η στο ταδε live για αναπαραγωγη μιλαω η μονο απο το ρουτερ στο streamer εχει σφαλματα? Ξερω πολυ καλα τι γραφω.Αν περνανε σφαλματα απο την πανακριβη κονσολα στο πανακριβο swicter με το cat6 θα γραφτουν και στην εγγραφη σε απλα ελληνικα θα ηταν για τα μπαζα ο ηχος οπως τα λετε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.