Προτάσεις για καλώδιο Ethernet cat7 η cat8

Δηλαδη η παγκοσμια βιομηχανια που χρησιμοποιει το πρωτοκολο AVB και DANTE με χιλιομετρα απλα κανονικα καλωδια cat 6 cat 7 ειναι για τα μπαζα.

• Haha
Reactions: christos56 and wnet
Τι λεει το chat gpt για το θεμα.... Ακολουθει αυτουσιο κειμενο απο ΑΙ ....

"
Νομίζω ότι το ζήτημα έχει φτάσει σε σημείο υπερκόπωσης, κυρίως επειδή ανακυκλώνονται τα ίδια επιχειρήματα με όρους απόλυτους. Θα προσπαθήσω να τοποθετηθώ λίγο πιο συστηματικά, με βάση αυτά που γνωρίζουμε από ηλεκτρονική, μετρήσεις και ψυχοακουστική.

Κατ’ αρχάς, έχει εξηγηθεί επανειλημμένως ότι η πιθανή επίδραση ενός καλωδίου Ethernet ή ενός δικτυακού περιβάλλοντος στον ήχο δεν σχετίζεται με αλλοίωση του ψηφιακού περιεχομένου, αλλά με το ηλεκτρικό περιβάλλον μέσα στο οποίο λειτουργεί το σύστημα. Δηλαδή, δεν μιλάμε για data integrity, αλλά για ηλεκτρικά φαινόμενα όπως EMI και RF παρεμβολές, θόρυβο γείωσης, common–mode noise, coupling μέσω καλωδίων και τροφοδοσίας, καθώς και την επίδραση όλων αυτών στη σταθερότητα του clock και στη συμπεριφορά των αναλογικών σταδίων. Στον ιδανικό θεωρητικά κόσμο, ένα DAC ή ένα streamer θα ήταν πλήρως θωρακισμένο και απομονωμένο από όλα αυτά. Στην πράξη όμως, ακόμη και πολύ ακριβές συσκευές απέχουν από αυτό το ιδεατό μοντέλο, λόγω περιορισμών κόστους, layout, κοινών γειώσεων και κοινών τροφοδοσιών. Συνεπώς, η κατηγορηματική θέση ότι «αν επηρεάζεται είναι κακοσχεδιασμένο, άρα δεν μας ενδιαφέρει» δεν περιγράφει την πραγματικότητα των εμπορικών συσκευών.

Εξίσου προβληματική είναι η αυτόματη υπόθεση ότι όποιος αναφέρει ακουστές διαφορές πάσχει εξ ορισμού από placebo, ενώ όποιος δεν αναφέρει διαφορές αποτελεί δήθεν την «επιβεβαίωση της θεωρίας». Αυτό είναι αντιεπιστημονικό για δύο λόγους. Πρώτον, διότι η θεωρία δεν είναι τόσο απλή ώστε να λέει «αποκλείεται να υπάρξει οποιοδήποτε ηλεκτρικό φαινόμενο», αλλά αντιθέτως αναγνωρίζει τη δυνατότητα coupling θορύβου σε αναλογικά στάδια και clocks. Δεύτερον, διότι η ανθρώπινη αντίληψη δεν είναι ομοιόμορφη ούτε στα συστήματα ούτε στα άτομα. Υπάρχουν διαφορές στην ακουστική ευαισθησία, στις συνθήκες ακρόασης, στην ανάλυση του συστήματος, στην εξοικείωση με συγκεκριμένο ηχητικό χαρακτήρα. Το να χαρακτηρίζεται συλλήβδην η μία ομάδα «παραπλανημένη» και η άλλη «επιστημονική» είναι περισσότερο ιδεολογική παρά επιστημονική στάση.

Στο επίπεδο των μετρήσεων, συχνά επικαλούμαστε το THD+N ως να είναι απόλυτος κριτής. Όμως το THD+N είναι μια συνολική RMS ποσότητα που αθροίζει σε ένα και μόνο νούμερο όλες τις μορφές παραμόρφωσης και θορύβου μέσα σε ένα εύρος συχνοτήτων. Αν το ηλεκτρικό περιβάλλον αλλάξει τη λεπτοδομή του θορύβου, την κατανομή του στο φάσμα ή εισαγάγει πολύ χαμηλού επιπέδου sidebands και jitter–related artifacts, είναι απολύτως πιθανό το συνολικό THD+N να παραμείνει ουσιαστικά αμετάβλητο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το φάσμα του θορύβου και των παραμορφώσεων είναι ταυτόσημο. Το αυτί εξάλλου δεν λειτουργεί ως ευρυζωνικό RMS όργανο 20 Hz – 20 kHz, αλλά παρουσιάζει μεταβλητή ευαισθησία ανά συχνοτική περιοχή, έντονη επίδραση masking και ιδιαίτερη ευαισθησία σε στενές «γραμμές» θορύβου ή sidebands, οι οποίες μπορούν να έχουν το ίδιο ή και μικρότερο συνολικό RMS σε σχέση με ένα λείο noise floor, αλλά να γίνονται υποκειμενικά πιο ενοχλητικές. Γι’ αυτό και η σοβαρή αξιολόγηση τέτοιων φαινομένων δεν μπορεί να στηρίζεται αποκλειστικά σε ένα νούμερο THD+N, αλλά απαιτεί ανάλυση FFT υψηλής ανάλυσης, multitone δοκιμές και ειδικές μετρήσεις jitter και θορύβου.

Όσον αφορά στα blind tests, πράγματι, τα σωστά σχεδιασμένα double blind ή ABX αποτελούν το καταλληλότερο εργαλείο για να αποφανθεί κανείς αν μια διαφορά είναι ακουστή πάνω από το επίπεδο της πιθανότητας. Ωστόσο, για να έχουν στατιστική και πρακτική αξία απαιτούν αυστηρό level matching, επαρκή αριθμό επαναλήψεων, έλεγχο της κόπωσης και των συνθηκών ακρόασης, καθώς και εξοικείωση του ακροατή με το σύστημα και το υλικό. Στην πράξη αυτό είναι δύσκολο να υλοποιηθεί στο οικιακό περιβάλλον. Επιπλέον, η ψυχοακουστική μας λέει ότι η ταχεία εναλλαγή A/B (rapid switching) ευνοεί την ανάδειξη χονδροειδών διαφορών, αλλά όχι απαραίτητα λεπτών μεταβολών στην υφή, στη σκηνή ή στη χροιά, όπου συχνά απαιτείται παρατεταμένη ακρόαση του ίδιου μουσικού υλικού και εξοικείωση με το «πριν» για να γίνει εύκολα αντιληπτό το «μετά». Η ακουστική μνήμη για λεπτές τονικές αποχρώσεις και μικρές αλλαγές στη χωρική απεικόνιση δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως η άμεση σύγκριση δύο έντονα διαφορετικών σημάτων. Επομένως, δεν είναι καθόλου αυτονόητο ότι ένα γρήγορο A/B test στο σπίτι, χωρίς τυποποιημένο πρωτόκολλο και χωρίς χρόνο εξοικείωσης, εξαντλεί τις δυνατότητες αντίληψης του ακροατή.

Συνοψίζοντας, δεν υποστηρίζω ότι κάθε καλώδιο ή κάθε αλλαγή δικτύου επιφέρει ουσιαστική ακουστή βελτίωση, ούτε ότι κάθε υποκειμενική περιγραφή πρέπει να γίνεται άκριτα δεκτή. Υποστηρίζω όμως ότι η απόλυτη θέση «αποκλείεται να υπάρχει οποιαδήποτε επίδραση, όποιος ακούει κάτι είναι θύμα placebo και όποιος δεν ακούει είναι η φωνή της επιστήμης» δεν ευσταθεί, ούτε από πλευράς ηλεκτρονικής, ούτε από πλευράς μετρήσεων, ούτε από πλευράς ψυχοακουστικής. Η πραγματικότητα είναι πιο σύνθετη. Η επιστημονική στάση δεν είναι να υιοθετούμε δογματικά το «τίποτα δεν επηρεάζει τίποτα», αλλά να αναγνωρίζουμε τα όρια των μετρήσεών μας, την πολυπλοκότητα των πραγματικών υλοποιήσεων και τον ρόλο τόσο των λεπτομερών αντικειμενικών μετρήσεων όσο και των προσεκτικά σχεδιασμένων ακουστικών δοκιμών, είτε αυτές βασίζονται σε άμεση σύγκριση είτε σε παρατεταμένη εξοικείωση. Από εκεί και πέρα, ο καθένας, στο δικό του σύστημα, με τη δική του μεθοδολογία και τις δικές του προτεραιότητες, κρίνει τι αξίζει να κρατήσει."

• Like
Reactions: Sonorus
Δηλαδη η παγκοσμια βιομηχανια που χρησιμοποιει το πρωτοκολο AVB και DANTE με χιλιομετρα απλα κανονικα καλωδια cat 6 cat 7 ειναι για τα μπαζα.

Δεν νομίζω να έχει κάνει κανείς ποτέ τέτοια δοκιμή μεταξύ καλωδίων γιατί οι ακροατές θα ήταν πολύ μακριά από τις πηγές με αυτόν τον τρόπο. Σε άλλη πόλη το ηχοσύστημα και άλλη πόλη οι ακροατές ας πούμε.

Αυτό με τα χιλιόμετρα του δικτύου δεν είναι και πολύ καλό επιχείρημα.
Εγώ έχω φίλτρο νερού κι ας έχει η Αθήνα καλό νερό σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Αλλά με το φίλτρο είναι καλύτερο.

Δεν νομίζω να έχει κάνει κανείς ποτέ τέτοια δοκιμή μεταξύ καλωδίων γιατί οι ακροατές θα ήταν πολύ μακριά από τις πηγές με αυτόν τον τρόπο. Σε άλλη πόλη το ηχοσύστημα και άλλη πόλη οι ακροατές ας πούμε.

Αυτό με τα χιλιόμετρα του δικτύου δεν είναι και πολύ καλό επιχείρημα.
Εγώ έχω φίλτρο νερού κι ας έχει η Αθήνα καλό νερό σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Αλλά με το φίλτρο είναι καλύτερο.
Μιλαω για ζωντανες παραγωγες εκατομμμυριων μην πω για τα στουντιος που δουλευουν με αυτα τα πρωτοκολα ο ηχος των καναλιων τρεχει σε ethernet καλωδια απλα cat 6 cat7.

Εν τω μεταξύ ο athlon6401 που μιλαει για επιστημη , ολοκληρώματα κ συνημίτονα και καλα κανει και τα αναφερει καθως ειναι η μια πλευρα του νομίσματος...καθως θα πιστεψει μονο οτι βλεπει και μετριεται .... φανταζεστε να εχει στο σαλόνι του μια αναλογη των πιο κατω φωτο κατασταση , έχοντας προχωρήσει ήδη στην επόμενη πίστα....κ εμεις εδώ να εχουμε λαικα δικαστηρια για ενα lan καλωδιο......χαχαχ....

488282_1c8ad444374bdc1803905eb2a3082384.jpeg488283_ed8f671f342d41e3ddf14eb2d8ed0b81.jpeg488284_053547b8a75eac6e0d3c66762cdcaadf.jpeg

Επίσης εαν ο Λευτερακος , ( ο οποιος στοχοποιηθηκε κάπως άκομψα και ο οποίος καταφερε σαν ινφλουένσερ να οδηγήσει ήδη σε έλειψη στις καλούμπες των νεοτεκ των 230 ευρω ανα μετρο πανελλαδικά και εν μια νυκτι ) , έκανε εκείνο το ρημαδοπείραμα που ειχε αρχικά αναρτησει το παλικαρι για να πεισθεί , σωστα κ μεθοδολογικα , ανευ παρεκκλίσεως , και εβγαινε στο τελικο result και εμμονικά φερειπειν το καλωδιο των 230 / μετρο ή των 23 ευρω οι 10 πόντοι ή των 2,3 ευρώ ανα πόντο..... ποια θα ηταν η καταλληξη της συζητησης απο εκει κ μετά ??? Πιστευω πως κ παλι δεν θα πιστευε διοτι τεχνιέντως ξερει ηδη τι καταλληξη θα είχε το πείραμα...

Τελος υπαρχει κ η μεση λυση μεταξυ ενος μίζερου εμφανισιακα ugreen και ενος hi end lan καλωδιου που ειναι κ αισθητα πιο ομορφη στο ρακ και πιο καλοθρεμένη με 8χιλ. μεσούλα , για το απόλυτο "φτιαξιμο και προσωπικό οφθαλμόλουτρο" κ ερχεται απο την μακρινη Κίνα... Πανω απο 25 δεν θα δωσεις....

Ορίστε μερικες προτασεις π αν δεν σασ κανουν κ παλι δεν θα κλαψουμε...ας μπουνε πουθενα αλλου....σε κανα ps5 ας πουμε...για μην παει το μυαλό αλλού...:ROFLMAO:

Οπως υπαρχει κ η οριστικη λύση π προσωπικα χρησιμοποιώ κ αναφερει πολλάκις....λειτουργια ανευ Wifi or Lan or Switcher συνδεσεων κτλ...που ειναι σιγουρα η πιο αξιοπιστη λυση εκει έξω κ τα λεφτα στην τσεπη και ο θορυβος στο ντουλαπι και τα μπαργκραουντ πιο μαυρα απο ποτέ...

Just personal thoughts και οχι εξυπνάδες my friends για να μην παρεξηγηθώ...🫶

6.png5.png2.png

Εν τω μεταξύ ο athlon6401 που μιλαει για επιστημη , ολοκληρώματα κ συνημίτονα και καλα κανει και τα αναφερει καθως ειναι η μια πλευρα του νομίσματος...καθως θα πιστεψει μονο οτι βλεπει και μετριεται .... φανταζεστε να εχει στο σαλόνι του μια αναλογη των πιο κατω φωτο κατασταση , έχοντας προχωρήσει ήδη στην επόμενη πίστα....κ εμεις εδώ να εχουμε λαικα δικαστηρια για ενα lan καλωδιο......χαχαχ....

View attachment 261098View attachment 261099View attachment 261100

Επίσης εαν ο Λευτερακος , ( ο οποιος στοχοποιηθηκε κάπως άκομψα και ο οποίος καταφερε σαν ινφλουένσερ να οδηγήσει ήδη σε έλειψη στις καλούμπες των νεοτεκ των 230 ευρω ανα μετρο πανελλαδικά και εν μια νυκτι ) , έκανε εκείνο το ρημαδοπείραμα που ειχε αρχικά αναρτησει το παλικαρι για να πεισθεί , σωστα κ μεθοδολογικα , ανευ παρεκκλίσεως , και εβγαινε στο τελικο result και εμμονικά φερειπειν το καλωδιο των 230 / μετρο ή των 23 ευρω οι 10 πόντοι ή των 2,3 ευρώ ανα πόντο..... ποια θα ηταν η καταλληξη της συζητησης απο εκει κ μετά ??? Πιστευω πως κ παλι δεν θα πιστευε διοτι τεχνιέντως ξερει ηδη τι καταλληξη θα είχε το πείραμα...

Τελος υπαρχει κ η μεση λυση μεταξυ ενος μίζερου εμφανισιακα ugreen και ενος hi end lan καλωδιου που ειναι κ αισθητα πιο ομορφη στο ρακ και πιο καλοθρεμένη με 8χιλ. μεσούλα , για το απόλυτο "φτιαξιμο και προσωπικό οφθαλμόλουτρο" κ ερχεται απο την μακρινη Κίνα... Πανω απο 25 δεν θα δωσεις....

Ορίστε μερικες προτασεις π αν δεν σασ κανουν κ παλι δεν θα κλαψουμε...ας μπουνε πουθενα αλλου....σε κανα ps5 ας πουμε...για μην παει το μυαλό αλλού...:ROFLMAO:

Οπως υπαρχει κ η οριστικη λύση π προσωπικα χρησιμοποιώ κ αναφερει πολλάκις....λειτουργια ανευ Wifi or Lan or Switcher συνδεσεων κτλ...που ειναι σιγουρα η πιο αξιοπιστη λυση εκει έξω κ τα λεφτα στην τσεπη και ο θορυβος στο ντουλαπι και τα μπαργκραουντ πιο μαυρα απο ποτέ...

Just personal thoughts και οχι εξυπνάδες my friends για να μην παρεξηγηθώ...🫶

View attachment 261101View attachment 261102View attachment 261103
Είσαι εξαιρετικός! 😍

Εν τω μεταξύ το Ethernet Neotech που έχω δεν είναι το ασημένιο των 250!ευρώ 🤣
Πως τους ήρθε ότι έχω αυτό δεν ξέρω 😁
Έχω Neotech αλλά το χάλκινο, το φθηνό..🥰
Που στην ουσία είναι παμφθηνο σε σχέση με αυτό που πληρώνουν οι Hiendαδες..🤣

• Like
Reactions: djmnv81
Μιλαω για ζωντανες παραγωγες εκατομμμυριων μην πω για τα στουντιος που δουλευουν με αυτα τα πρωτοκολα ο ηχος των καναλιων τρεχει σε ethernet καλωδια απλα cat 6 cat7.

Ποιες ζωντανές παραγωγές; Για αναπαραγωγές είναι η συζήτηση όχι για παραγωγές. Ούτε για live, ούτε για στούντιος.

Ποιες ζωντανές παραγωγές; Για αναπαραγωγές είναι η συζήτηση όχι για παραγωγές. Ούτε για live, ούτε για στούντιος.
Αστειο αλλα απο αυτες τις παραγωγες ακουτε με τα απλα καλωδια.Λες να μην θελουν οι κορυφαιοι μουσικοι και οι εταιριες με πανακριβο εξοπλισμο AVB DANTE να μην θελουν αρτιο αποτελεσμα? και διακοπτω εδω τα σχολια μου.
Οι ορθα σκεπτομενοι θα καταλαβουν.

Αστειο αλλα απο αυτες τις παραγωγες ακουτε με τα απλα καλωδια.Λες να μην θελουν οι κορυφαιοι μουσικοι και οι εταιριες με πανακριβο εξοπλισμο AVB DANTE να μην θελουν αρτιο αποτελεσμα? και διακοπτω εδω τα σχολια μου.
Οι ορθα σκεπτομενοι θα καταλαβουν.

Βασικά δεν γράφεις τίποτε σχετικό με την αναπαραγωγή οπότε ναι, καλά κάνεις και διακόπτεις τα σχόλια σου.

Το εξήγησα πριν με το νερό της ΕΥΔΑΠ που πίνουμε, αλλά όχι από τη βρύση.

Δεν είναι επιχείρημα τι χρησιμοποιούν τα στούντιος, τα live κλπ. Μιλάμε για οικιακή αναπαραγωγή και διαφορετικά μηχανήματα με άλλο προσανατολισμό χρήσης.

Βάλε PA στο σαλόνι άμα νομίζεις ότι έτσι θα είσαι πιο κοντά στο live.

Μην μπλέκετε το S/PDIF που δεν έχει καθόλου error correction, το USB που έχει αλλά δεν προλαβαίνει, με το ETHERNET. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει αλλοίωση δεδομένων από το καλώδιο, όχι CAT8, ούτε καν CAT5.
Και βέβαια το πρόβλημα αν υπάρχει δεν είναι ποτέ στο καλώδιο, αλλά κάπου αλλού στην αλυσίδα. Θα σας φέρω ένα απλό παράδειγμα από τον φορητό που σας γράφω αυτή τη στιγμή. Ποτέ δεν κατάφερα να κάνω το USB να ακουστεί σωστά.
Ακούω θόρυβο γείωσης, παράσιτα όταν μετακινείται ο δρομέας του ποντικού, έχω διακοπές από τη φθορά του βύσματος από την πολλή χρήση. '"Εκλεψα" τη γείωση του laptop, και το πρώτο μειώθηκε. Τι έγινε με την αλλαγή καλωδίων; Την καλύτερη μείωση θορύβου την πέτυχε το ακριβούτσικο Audioquest Carbon, το δεύτερο καλύτερο ήταν το τζάμπα αλλά καλοφτιαγμένο που είχε μέσα στη συσκευασία ένας παλιός Epson εκτυπωτής. Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα δεν ήταν το καλώδιο, ήταν εξ' αρχής η κακή υλοποίηση της USB στο SONY, και δεν λύθηκε ούτε με τα καλώδια, ούτε καν με δοκιμές άλλων DAC.

Υπάρχει και το αντίθετο. Μπορεί να μην αντιλαμβάνεσαι διαφορά ενώ εκείνη να υπάρχει, επομένως αν εσύ δεν την αντιλαμβάνεσαι είσαι πολύ τυχερός γιατί δεν χρειάζεται να επενδύσεις στο συγκεκριμένο εξάρτημα

Για αυτό τόνισα ότι δεν κάνω τις δοκιμές μόνος μου αλλά με τη γνωστή συμμορία. 😂
Εγώ που γνωρίζω καλά το σύστημα μου επειδή ζω με αυτό, σε κάποιες περιπτώσεις έχω ακούσει περισσότερα από τα παιδιά που έχουν έρθει.
Δεν παύει όμως, οι διαφορές να είναι ανάξιες λόγου.

Όσο για την επιστήμη, το πιο αντιεπιστημονικό πράγμα που θα μπορούσε να υπάρξει είναι να μην αμφισβητεί η επιστήμη τον ίδιο της τον εαυτό

Αυτά που έγραψα δεν τα λες και επιστήμη.
Είναι σαν να λέμε ότι αν η αποχέτευση περνάει σε διαφορετικούς σωλήνες από την ύδρευση, θα έχεις πιο καθαρό νερό από οποιοδήποτε φίλτρο.
Μπορεί ένα φίλτρο μετά να κάνει το νερό ακόμη καλύτερο, αλλά έχεις λύσει ήδη το 90% του προβλήματος σου.

Για αυτό τόνισα ότι δεν κάνω τις δοκιμές μόνος μου αλλά με τη γνωστή συμμορία. 😂
Εγώ που γνωρίζω καλά το σύστημα μου επειδή ζω με αυτό, σε κάποιες περιπτώσεις έχω ακούσει περισσότερα από τα παιδιά που έχουν έρθει.
Δεν παύει όμως, οι διαφορές να είναι ανάξιες λόγου.

Αυτά που έγραψα δεν τα λες και επιστήμη.
Είναι σαν να λέμε ότι αν η αποχέτευση περνάει σε διαφορετικούς σωλήνες από την ύδρευση, θα έχεις πιο καθαρό νερό από οποιοδήποτε φίλτρο.
Μπορεί ένα φίλτρο μετά να κάνει το νερό ακόμη καλύτερο, αλλά έχεις λύσει ήδη το 90% του προβλήματος σου.

Σωστά. Δεν διαφωνώ για τις λεπτομέρειες και αν χρειάζεται επένδυση σε αυτές. Αυτό θα το αποφασίσει ο ενδιαφερόμενος.

Επίσης είναι γνωστό ότι το καθαρότερο νερό είναι εκείνο που ρέει περισσότερο. Αλλά αυτό είναι μια βασική αρχή των πραγμάτων που αφορά το φυσικό νερό που κυλάει στα πετρώματα, όχι στους σωλήνες ύδρευσης και που έχει και χλώριο.

Η διαφωνία μου είναι, όπως προκύπτει πάμπολλες φορές σε τέτοια θέματα, όταν αγκυρώνονται απόψεις επάνω στις βασικές θεωρίες και γίνονται παντιέρες, ενώ οι συνθήκες έχουν προσθέσει και άλλους παράγοντες που δεν λαμβάνονται υπόψη γιατί... δεν συμφωνούν με τις βασικές θεωρίες.

Ενα τελευταιο το σηκωνει δεν επιασες το νοημα.Εννοω Τα σφαλματα που λετε οτι ακουτε με ενα μετρο καλωδιο θα τα εχουν και στην παραγωγη του κοματιου που εγινε με τα απλα καλωδια και αυτο το κοματι ακουτε στο συστημα σας Οι επαγγελματιες που φτιαχνουν μουσικη δεκαετιες δεν εχουν προβληματα τετοια με καλωδια.Διαβασε να δεις πως μιξαρεται σημερα η πλειοψειφια της μουσικης.RME MOTU MIDAS DIGICO ALLEN HEATH SSL APOGEE και αμετρητοι αλλοι δουλευουν ολοι με ethernet και δυο τρια πρωτοκολα και αυτη τη μουσικη γραμμενη με τα απλα και σωστα παντα καλωδια την ακουτε σπιτι και ενα μετρο καλωδια κανει τη διαφορα. καπου ωπα δηλαδη.

Σωστά. Δεν διαφωνώ για τις λεπτομέρειες και αν χρειάζεται επένδυση σε αυτές. Αυτό θα το αποφασίσει ο ενδιαφερόμενος.

Επίσης είναι γνωστό ότι το καθαρότερο νερό είναι εκείνο που ρέει περισσότερο. Αλλά αυτό είναι μια βασική αρχή των πραγμάτων που αφορά το φυσικό νερό που κυλάει στα πετρώματα, όχι στους σωλήνες ύδρευσης και που έχει και χλώριο.

Η διαφωνία μου είναι, όπως προκύπτει πάμπολλες φορές σε τέτοια θέματα, όταν αγκυρώνονται απόψεις επάνω στις βασικές θεωρίες και γίνονται παντιέρες, ενώ οι συνθήκες έχουν προσθέσει και άλλους παράγοντες που δεν λαμβάνονται υπόψη γιατί... δεν συμφωνούν με τις βασικές θεωρίες.
Μπαινει κάποιος τυχαία τώρα για να παρει για καμια ιδεα για κανα σοβαρο καλωδιο λαν , όπως αναφερεται κ στον τίτλο του θεματος και αντι αυτου διαβάζει για το αποχετευτικο συστημα του Βυζαντίου και για φ σωληνλώσεων και φιλτραρισμένα νερά....

Προσωπικα μ αρεσει η γραφή σου , οι παρομοιωσεις σου κ οι βαθυστοχαστες σκεψεις σου..Keep going!!!! :ROFLMAO: :ROFLMAO: 🫶

• Haha
Reactions: Tzimisce
Ενα τελευταιο το σηκωνει δεν επιασες το νοημα.Εννοω Τα σφαλματα που λετε οτι ακουτε με ενα μετρο καλωδιο θα τα εχουν και στην παραγωγη του κοματιου που εγινε με τα απλα καλωδια και αυτο το κοματι ακουτε στο συστημα σας Οι επαγγελματιες που φτιαχνουν μουσικη δεκαετιες δεν εχουν προβληματα τετοια με καλωδια.Διαβασε να δεις πως μιξαρεται σημερα η πλειοψειφια της μουσικης.RME MOTU MIDAS DIGICO ALLEN HEATH SSL APOGEE και αμετρητοι αλλοι δουλευουν ολοι με ethernet και δυο τρια πρωτοκολα και αυτη τη μουσικη γραμμενη με τα απλα και σωστα παντα καλωδια την ακουτε σπιτι και ενα μετρο καλωδια κανει τη διαφορα. καπου ωπα δηλαδη.

Βασικά ο μόνος που δεν έπιασε κάτι είσαι εσύ.

Να το ξαναγράψω λοιπόν. Εσύ μιλάς για παραγωγή. Η συζήτηση αφορά την αναπαραγωγή.

Μπαινει κάποιος τυχαία τώρα για να παρει για καμια ιδεα για κανα σοβαρο καλωδιο λαν , όπως αναφερεται κ στον τίτλο του θεματος και αντι αυτου διαβάζει για το αποχετευτικο συστημα του Βυζαντίου και για φ σωληνλώσεων και φιλτραρισμένα νερά....

Προσωπικα μ αρεσει η γραφή σου , οι παρομοιωσεις σου κ οι βαθυστοχαστες σκεψεις σου..Keep going!!!! :ROFLMAO: :ROFLMAO: 🫶

Ειμαι τύπος της αναλογίας.

Τι να απαντήσεις σε κάποιον που θα σου πει ότι το λάστιχο που χρησιμοποιούν οι πιλότοι της f1 είναι αυτό που εμπιστεύονται αυτοί στους αγώνες, άρα εσύ δεν μπορείς να λες ότι δεν κάνει για το αυτοκίνητό σου; 😁

• Haha
Reactions: djmnv81
Τα προβληματα που αναφερεις απο το απλο καλωδιο θα τα εχεις και στο συστημα σου αφου γραφτηκαν με αυτο στο ταδε στουντιο η στο ταδε live για αναπαραγωγη μιλαω η μονο απο το ρουτερ στο streamer εχει σφαλματα? Ξερω πολυ καλα τι γραφω.Αν περνανε σφαλματα απο την πανακριβη κονσολα στο πανακριβο swicter με το cat6 θα γραφτουν και στην εγγραφη σε απλα ελληνικα θα ηταν για τα μπαζα ο ηχος οπως τα λετε.

Τα προβληματα που αναφερεις απο το απλο καλωδιο θα τα εχεις και στο συστημα σου αφου γραφτηκαν με αυτο στο ταδε στουντιο η στο ταδε live για αναπαραγωγη μιλαω η μονο απο το ρουτερ στο streamer εχει σφαλματα? Ξερω πολυ καλα τι γραφω.Αν περνανε σφαλματα απο την πανακριβη κονσολα στο πανακριβο swicter με το cat6 θα γραφτουν και στην εγγραφη σε απλα ελληνικα θα ηταν για τα μπαζα ο ηχος οπως τα λετε.

Ακόμα ένας που δεν έχει διαβάσει για ποιο θόρυβο μιλάμε, για το από πού προκύπτει αυτός ο θόρυβος και γιατί.

Λοιπόν, κάνε ένα κόπο και διάβασε τις τελευταίες σελίδες πάλι.

Επίσης, κανείς μας δεν ακούει με τα καλώδια και τα μηχανήματα με τα οποία έγινε η παραγωγή.
Αφενός γιατί δεν είναι για αναπαραγωγή και αφετέρου γιατί και να τους τα ζητούσαμε δεν θα μας τα έδιναν. 😅