AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,592
Και τελικα ; Εγινε "εκταφή" ή παρεμεινε "θαμενο" ;Τελικά δοκιμάσαμε γιατί κάποιος highendάς έκλαιγε ότι του βάλαμε 10 μέτρα καλώδιο cat 5 αντί για 3 cat 6 και του θάψαμε το μηχάνημα!
Και τελικα ; Εγινε "εκταφή" ή παρεμεινε "θαμενο" ;Τελικά δοκιμάσαμε γιατί κάποιος highendάς έκλαιγε ότι του βάλαμε 10 μέτρα καλώδιο cat 5 αντί για 3 cat 6 και του θάψαμε το μηχάνημα!
Τελικά δοκιμάσαμε γιατί κάποιος highendάς έκλαιγε ότι του βάλαμε 10 μέτρα καλώδιο cat 5 αντί για 3 cat 6 και του θάψαμε το μηχάνημα!
Διαμαρτυρόταν μάλιστα παρότι το CAT5 καλώδιο ήταν πιο ακριβό από το δικό του CAT6.
Αν ήταν άλλος (και όχι εγώ) θα είχε παρεξηγηθεί.
6 ακροατές είχαμε.
Μην τα περιμένετε όλα από εμένα!
Πάντως τα αποτελέσματα ήταν πολύ ζουμερά
Ας πούμε τώρα ότι χρησιμοποιούσατε το Eversolo το δικό σου ως πηγή και Chord του άλλου Μιχάλη (Tzimisce) ως DAC. Και τους αλλάζατε μόνο καλώδια Ethernet.Δυστυχώς ο 1ος που έφυγε δεν λογίζεται ότι άκουσε αυτόνομο το Α6 , αφού το μηχάνημα θάφτηκε με το 10μετρο cat5 της οκάς.
Και τελικά ο @lefterakis katemakis είχε πολύ δίκιο στο ότι τα ethernet παίζουν μεγάλο ρόλο !
Και όμως ....έγινε εκταφήΚαι τελικα ; Εγινε "εκταφή" ή παρεμεινε "θαμενο" ;
Ποια ηταν τα αποτελεσματα?
Ας πούμε τώρα ότι χρησιμοποιούσατε το Eversolo το δικό σου ως πηγή και Chord του άλλου Μιχάλη (Tzimisce) ως DAC. Και τους αλλάζατε μόνο καλώδια Ethernet.
Το κάνατε;
Εντοπίσατε διαφορά,
Ας πούμε τώρα ότι χρησιμοποιούσατε το Eversolo το δικό σου ως πηγή και Chord του άλλου Μιχάλη (Tzimisce) ως DAC. Και τους αλλάζατε μόνο καλώδια Ethernet.
Το κάνατε;
Εντοπίσατε διαφορά,
Συμφωνώ απόλυτα.Το ras pi με το chord qutest είναι καλύτερο , αλλά προσωπικά δεν θα θυσίαζα την ευκολία του κονσιούμερ για την διαφορά της ποιότητας του ήχου του..
Ωραίο συγκριτικό και γενικα αυτη η παρειστικη καλαμπουρτσιδικη φάση!!
Μπορείτε να περιγράψετε λιγο πιο αναλυτικά πως βιώσατε / νιώσατε τις αλλάγές αυτές μεταξύ των lan και επιπροσθέτως της συγκρισης Α6 με ras pi through chord ??
Υπήρξε καποιο τρακ που έκανε καραμπαμ ας πουμε ??
Τι έχασε το Α6 με την αλλαγη λαν ?? Ημουγκαθηκεναι !!
Ο ερωτών δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.Εξ' άλλου έχω ήδη αποφασίσει ποιο καλώδιο θ' αγοράσω.Εγώ λέω να το σταματήσουμε εδώ ,γιατί πλέον δεν γράφουμε για καλώδια που είναι το τοπικ, αλλά για μηχανήματα.
Τα υπόλοιπα στο chat.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.